לא יכול לקבוע תצורה ברמקולים ל 5.1 למערכת עם SPDIF וגם לא עם HDMI
-
EladKatzuni
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 9
- שם מלא: Elad Katzuni
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
ערב טוב
חיברתי בין המחשב למערכת כבל אודיו אופטי SPDIF וכשאני נכנס להתקני השמע הוא לא נותן לי לשנות את התצורה שלו ל 5.1 הוא משאיר אותו על סטריאו... הוא בכלל לא מאפשר כניסה לתצורה.
עם כבל HDMI גם הוא משאיר רק סטריאו
כשאני מחבר את ה HDMI לטלויזיה ומהטלויזיה כבל HDMI נוסף למערכת גם רק סטריאו
איך אפשר לטפל בזה בבקשה?
מערכת SA-XH333 של Panasonic
לוח אם של GIGABYTE
דגם Z68XP-UD3
כרטיס מסך - GIGABYTE GTX970
בדקתי שהדרייברים מעודכנים
חיברתי בין המחשב למערכת כבל אודיו אופטי SPDIF וכשאני נכנס להתקני השמע הוא לא נותן לי לשנות את התצורה שלו ל 5.1 הוא משאיר אותו על סטריאו... הוא בכלל לא מאפשר כניסה לתצורה.
עם כבל HDMI גם הוא משאיר רק סטריאו
כשאני מחבר את ה HDMI לטלויזיה ומהטלויזיה כבל HDMI נוסף למערכת גם רק סטריאו
איך אפשר לטפל בזה בבקשה?
מערכת SA-XH333 של Panasonic
לוח אם של GIGABYTE
דגם Z68XP-UD3
כרטיס מסך - GIGABYTE GTX970
בדקתי שהדרייברים מעודכנים
-
EladKatzuni
- חבר שרק התחיל

@vic1234
בלי קשר הוא לא נותן בכלל להיכנס ל "קבע תצורה" עם ה SPDIF וגם כשאני נכנס לקבצים של 5.1 הוא לא נותן לשנות את התצורה... והוא פועל רק על 2.0 או 2.1 ומקסימום עושה הדמיית סראונד...
גם כשאני תוך כדי קובץ וידיאו ב 5.1 הוא לא נותן לשנות שום תצורה יותר ממה שניתן לשנות כשלא עובד שום קובץ וידיאו...
אמור להיות אפשרי לקבוע תצורה בלי קשר להאם הקובץ וידאו עובד או לא עובד בו זמנית...
בלי קשר הוא לא נותן בכלל להיכנס ל "קבע תצורה" עם ה SPDIF וגם כשאני נכנס לקבצים של 5.1 הוא לא נותן לשנות את התצורה... והוא פועל רק על 2.0 או 2.1 ומקסימום עושה הדמיית סראונד...
גם כשאני תוך כדי קובץ וידיאו ב 5.1 הוא לא נותן לשנות שום תצורה יותר ממה שניתן לשנות כשלא עובד שום קובץ וידיאו...
אמור להיות אפשרי לקבוע תצורה בלי קשר להאם הקובץ וידאו עובד או לא עובד בו זמנית...
-
EladKatzuni
- חבר שרק התחיל

@vic1234
·
KODI או KMP אני עכשיו אסתכל בהגדרות אם אני מוצא משהו על SPDIF
·
KODI או KMP אני עכשיו אסתכל בהגדרות אם אני מוצא משהו על SPDIF
-
EladKatzuni
- חבר שרק התחיל

@vic1234
·
שינתי לדירקט סאונד דרך ה SPDIF אבל לא הבנתי איך לעשות את ה PASS
·
שינתי לדירקט סאונד דרך ה SPDIF אבל לא הבנתי איך לעשות את ה PASS
-
EladKatzuni
- חבר שרק התחיל

@vic1234
·
הייתה תקופה ארוכה ששמעתי סרטים ב 5.1 עם מערכת שהייתי מחבר אליה כל ערוץ עם כבל AUX בנפרד
אני שומע קבצים שהם בדוק 5.1 יש לי גם קובץ וידאו שהוא TEST אבל גם כשאני שומע קבצים כאלה אני שומע סטריאו...
·
הייתה תקופה ארוכה ששמעתי סרטים ב 5.1 עם מערכת שהייתי מחבר אליה כל ערוץ עם כבל AUX בנפרד
אני שומע קבצים שהם בדוק 5.1 יש לי גם קובץ וידאו שהוא TEST אבל גם כשאני שומע קבצים כאלה אני שומע סטריאו...
-
EladKatzuni
- חבר שרק התחיל

@vic1234
·
יש סאונד
במערכת לא מצוין לי מה היא מקבלת
ניסיתי גם SPDIF וגם HDMI
בהגדרות התקני שמע של וינדוס אני רואה רק סטריאו ביציאה של ה HDMI וביציאה של SPDIF אני לא רואה הגדרת תצורה בכלל אין לי אפשרות להיכנס אליה
·
יש סאונד
במערכת לא מצוין לי מה היא מקבלת
ניסיתי גם SPDIF וגם HDMI
בהגדרות התקני שמע של וינדוס אני רואה רק סטריאו ביציאה של ה HDMI וביציאה של SPDIF אני לא רואה הגדרת תצורה בכלל אין לי אפשרות להיכנס אליה
-
EladKatzuni
- חבר שרק התחיל

מסתבר שהייתי צריך לשנות בהגדרות ל EXPERT בשביל לראות את זה...
זה עובד!!! אני שומע דרך KODI ב 5.1 כל רמקול בנפרד סוף סוף!
מה שכן אני עדיין לא יכול לשנות הגדרות תצורה ל 5.1 דרך הממשק של וינדוס בהגדרות התקני שמע
זה עובד!!! אני שומע דרך KODI ב 5.1 כל רמקול בנפרד סוף סוף!
מה שכן אני עדיין לא יכול לשנות הגדרות תצורה ל 5.1 דרך הממשק של וינדוס בהגדרות התקני שמע
-
EladKatzuni
- חבר שרק התחיל

@vic1234
·
אהמ הייתי היום בבית של חבר שיש לו מערכת קצת (הרבה) יותר מושקעת משלי והוא יכול לראות את כל ההגדרות שלו דרך הממשק של הוינדוס... לשנות ל 5.1 דרך התקני השמעה של וינדוס ולעשות אפילו בדיקת סאונד דרכו... גם במערכת הישנה שלו הוא יכל... ובשתיהן הוא מחובר עם HDMI
אז משהו מוזר פה... יכול להיות שזה כבר קשור ללוח אם שלי?
·
אהמ הייתי היום בבית של חבר שיש לו מערכת קצת (הרבה) יותר מושקעת משלי והוא יכול לראות את כל ההגדרות שלו דרך הממשק של הוינדוס... לשנות ל 5.1 דרך התקני השמעה של וינדוס ולעשות אפילו בדיקת סאונד דרכו... גם במערכת הישנה שלו הוא יכל... ובשתיהן הוא מחובר עם HDMI
אז משהו מוזר פה... יכול להיות שזה כבר קשור ללוח אם שלי?
-
EladKatzuni
- חבר שרק התחיל

לא, זה יש לי...
אני מדבר שאני לא יכול להיכנס ל "קבע תצורה" שלו... למאפיינים אני יכול
עכשיו אני יכול להיכנס ל "קבע תצורה" מאיפה שיוצא ה HDMI אבל שם אני רואה רק סטריאו ולא 5.1
אני מדבר שאני לא יכול להיכנס ל "קבע תצורה" שלו... למאפיינים אני יכול
עכשיו אני יכול להיכנס ל "קבע תצורה" מאיפה שיוצא ה HDMI אבל שם אני רואה רק סטריאו ולא 5.1