סרטי 4K
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20174
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
עדיין אין סרטים ב4K. אמורים לצאת השנה.
אפשר למצוא (לא ניסיתי) סדרות ב4K, של נטפליקס ואמזון, נסה לחפש.
בכל אופן 4K עדיין לא מוכן ל"פריים טיים" לדעתי, מאחר וגם הסדרות האלה לא משודרות ברוחב פס גבוה במיוחד ויכול להיות שמקור בלוריי 1080P יהיה איכותי יותר.
אפשר למצוא (לא ניסיתי) סדרות ב4K, של נטפליקס ואמזון, נסה לחפש.
בכל אופן 4K עדיין לא מוכן ל"פריים טיים" לדעתי, מאחר וגם הסדרות האלה לא משודרות ברוחב פס גבוה במיוחד ויכול להיות שמקור בלוריי 1080P יהיה איכותי יותר.
סדרות המקור של נטפליקס משודרים באיכות 4k
אי אפשר לתאר במילים את עומק התמונה ואיכות הצבעים, קשה לחזור ל 1080p אחרי שמתרגלים
קח בחשבון שה4k דרך נטפליקס מתאפשר רק בכמות מסויימת של מסכים, מפורט אצלהם באתר והחיבור אינטרנט צריך להיות מאוד מהיר..
נטפליקס הודיעו שיתמכו בעונות הבאות של הסדרות גם באיכות hdr אם המסך שלך תומך בכך..
אי אפשר לתאר במילים את עומק התמונה ואיכות הצבעים, קשה לחזור ל 1080p אחרי שמתרגלים
קח בחשבון שה4k דרך נטפליקס מתאפשר רק בכמות מסויימת של מסכים, מפורט אצלהם באתר והחיבור אינטרנט צריך להיות מאוד מהיר..
נטפליקס הודיעו שיתמכו בעונות הבאות של הסדרות גם באיכות hdr אם המסך שלך תומך בכך..
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20174
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
אני עם 35 מגה בערך,ו-4k בנטפליקס עובד מצויין.
לי יש 100 מגה, בפועל זה בערך 80-85
הראוטר הוא דואל בנד, ככה שיש 2 וואי פי נפרדים.
את הטלווזיה אני מחבר לאחד ואת המחשבים והאייפונים וכו׳ לשני.
הסרטונים ב 4k עולים ללא טעינה. ממש מהיר ואיכות צפיה באמת מעולה.
חוץ מזה אני משלם לשירות שנקרא unlocator. את הדי אן אס בהגדרות של הטלוויזיה אתה משנה פעם אחת לזה של השירות (ממש פשוט) ודרך האתר שלהם אתה יכול לשנות לנטפליקס אמריקאי בשביל הרבה יותר תכנים ב 4k בעיקר לסדרות ולנטפליקס קנדי בשביל הסרטים, יש שם הרבה יותר מבחר סרטים כולל סרטים חדשים יחסית.
הראוטר הוא דואל בנד, ככה שיש 2 וואי פי נפרדים.
את הטלווזיה אני מחבר לאחד ואת המחשבים והאייפונים וכו׳ לשני.
הסרטונים ב 4k עולים ללא טעינה. ממש מהיר ואיכות צפיה באמת מעולה.
חוץ מזה אני משלם לשירות שנקרא unlocator. את הדי אן אס בהגדרות של הטלוויזיה אתה משנה פעם אחת לזה של השירות (ממש פשוט) ודרך האתר שלהם אתה יכול לשנות לנטפליקס אמריקאי בשביל הרבה יותר תכנים ב 4k בעיקר לסדרות ולנטפליקס קנדי בשביל הסרטים, יש שם הרבה יותר מבחר סרטים כולל סרטים חדשים יחסית.