פארקים באורלנדו לטיול בת-מצווה, צריך שיעשו לי סדר...

נושאים שאינם קשורים בהכרח לתחום הקולנוע הביתי או האודיו אך עדיין עשויים לעניין את הקהל שלנו.

חשוב שלא לערב נושאים שנויים במחלוקת (פוליטיקה למשל).
שלח תגובה
kaplaey2 פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2337
נתן תודות: 126 פעמים
קיבל תודות: 204 פעמים

שליחה #1 

אז ככה...

טיול בת-מצווה (כפי שנאמר) שבוע שלם באורלנדו נטו 6 ימים
מצטרף גם האח הקטן בן ה 7, המשימה כל יום לבקר בפארק אחר.
תקופת הזמן כנראה בהתחלת אוקטובר 2016.

1. אלו פארקים מומלצים? אני יודע שדיסני חובה, וגם יוניברסל חובה. שמעתי שיש פארקי מים מצויינים אכן?
2. מבחינת כרטיסים, הבנתי שעדיף כרטיס משולב כן/לא? אפשרות אחרת?
3. אם אכן כרטיס משולב האם אני יכול לקבוע את הפארקים שאני רוצה או שאני "נעול" עם מה שנותנים?
4. מאיפה קונים כרטיס משולב? ראיתי המון אתרים, קראתי את האפשרויות אבל זה עדיין מבלבל! המלצה?
5. עוד אי אלו דברים ששכחתי לשאול ואתם חושבים שחשוב?

תודה מראש לעוזרים (f)

mayeast
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1666
נתן תודות: 10 פעמים
קיבל תודות: 82 פעמים

שליחה #2 

kaplaey2 כתב:אז ככה...

טיול בת-מצווה (כפי שנאמר) שבוע שלם באורלנדו נטו 6 ימים
מצטרף גם האח הקטן בן ה 7, המשימה כל יום לבקר בפארק אחר.
תקופת הזמן כנראה בהתחלת אוקטובר 2016.

1. אלו פארקים מומלצים? אני יודע שדיסני חובה, וגם יוניברסל חובה. שמעתי שיש פארקי מים מצויינים אכן?
2. מבחינת כרטיסים, הבנתי שעדיף כרטיס משולב כן/לא? אפשרות אחרת?
3. אם אכן כרטיס משולב האם אני יכול לקבוע את הפארקים שאני רוצה או שאני "נעול" עם מה שנותנים?
4. מאיפה קונים כרטיס משולב? ראיתי המון אתרים, קראתי את האפשרויות אבל זה עדיין מבלבל! המלצה?
5. עוד אי אלו דברים ששכחתי לשאול ואתם חושבים שחשוב?

תודה מראש לעוזרים (f)
...
·
הי. אתה קצת מתבזר.
כרטיסים משולבים - מחולק בעקרון ל 2: דיסני בנפרד, ויוניברסל/סי וורלד לחוד. לכל אחד מהם אפשר להוסיף פארק מים השייך לרשת.
ב 6 ימים, ללכת כל יום לפארק אחר זה ממש מתיש. בדרכ כדאי אחרי 2 פארקים, יום מנוחה (להתפנן בוילה, לעשות שופינג).
אם זה פעם ראשונה בפארקים שכאלו, הייתי אומר ללכת על 4 הפארקים של דיסני ולהוסיף אולי פארק מיים.
יוניברסל קצת יותר "אקסטרים". ואם ממש אוהבים רכבות הרים - יש את בוש גרדנס (שאפשר לצרף לכרטיס המשולב של יוניברסל)

כרטיסים אפשר לקנות מכל מיני מקורות. אבל בגלל שמדובר ב אוקטובר, אין שום טעם לרכוש כל כך מראש. תמיד לעקוב אחר המבצעים באתרים המרכזיים (ליוניברסל יש בדרכ מבצעים, לדיסני - לא)

בכרטיס משולב - בדיסני לדוגמא, אתה קונה כרטיס ל 2 ומעלה ימים. כל יום אפשר ללכת לפארק אחר. יש אפשרות תוספת לדוגמא של HOPPER שמאפשרת מעבר באותו יום בין כמה פארקים.
ביוניברסל יש שני פארקי מרכזיים - ויש כרטיס שמאפשר יומיים לדוגמא - כל יום בפארק אחר, ויש כרטיס שמאפשר באותו יום לעבור בשניהם.

אז צריך לעשות קצת מחשבה לאיזה פארקים רוצים, לכמה ימים, והאם יש צורך במעבר בינהם באותו יום (בדרכ לא).
הכי קל זה לקחת את רשימת האטרקציות בפארק ולהסתכל ביוטיוב להבין מה זה.

לחובבי הארי פוטר לדוגמא - הם לא ירצו לפספס את האטרקציות הללו ביוניברסל.

מגורים - ממליץ על וילה ו/או קונדו. יותר מרחב ויותר פסיליטיס. באוקטובר המחירים זולים ויהיו בסביבות 100$ ללילה
כמובן שלשכור רכב.

לסיכום - ממליץ להכנס לפורום צפון אמריקה בלמטייל - יש הרבה חומר והרבה אנשים שיעזרו לך..

kaplaey2 פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2337
נתן תודות: 126 פעמים
קיבל תודות: 204 פעמים

שליחה #3 

קודם כל המון תודה על התשובה המפורטת (Y)

אתה יכול לתת לי 2-3 מקורות לדוגמא לרכישת הכרטיסים המשולבים?
אנחנו בהחלט הולכים על וילה אכן המחירים סביב $135 ללילה (לפחות אלו הערכות מוקדמות לפי אקספידיה)

רכה אכן נשכור, ושופינג בתור אחד שהיה שם לבדו (בלי הילדים) לא "עפתי" מהאוטלט ושאר הקניות באורלנדו
גם מה ששבוע לאחר מכן אנחנו מתכננים להיות במנהטן על כל המשתמע מבחינת שופינג.

שלח תגובה

חזור אל “ללא קשר”