אחרי התלבטות כמה שאלות טלוויזיה לחדר שינה עד 46 עדיפות לסמסונג
מחפש טלויזיה לחדר שינה. עשיתי חיפושים ובדיקות, ואשמח לסיוע שלכם כפי שעזרתם לי בעבר:
1. רוחב טלויזיה לא יכול להיות יותר מ- 103 ס"מ. דהיינו חלק מהטלויזיות עד 46. אין מצב שאני לוקח מתחת ל- 40. מעדיף גודל.
2. תקציב עד 3000 שח.
3. כיאה לחדר שינה הצפיה בדרך כלל בחושך. לא תמיד אבל בדרך כלל. אף על פי כן, מעדיף LED ולא פלזמה.
4. סמארט חובה. הצפיה תהיה בעיקר דרך קודי ואינטרנט. סרטים וסדרות. לא בטוח שאחבר את ה- YES.
4.הטלוויזיה בסלון היא samsung 65 סדרה 64. אני מרוצה ממנה מאוד. הייתי שמח אם הן "ידברו" אחת עם השניה, שאוכל להחליף שלטים וכו', לכן מעדיף טלוייזיה מאותה סידרה. מה המקבילה שלה בסדרות של סמסונג בגודל 46 או 43?
המלצותיכם? דעותיכם?
ואם מישהו יודע על מבצע טוב על טלויזיה בגודל הזה - בשמחה רבה!
תודה מראש.
1. רוחב טלויזיה לא יכול להיות יותר מ- 103 ס"מ. דהיינו חלק מהטלויזיות עד 46. אין מצב שאני לוקח מתחת ל- 40. מעדיף גודל.
2. תקציב עד 3000 שח.
3. כיאה לחדר שינה הצפיה בדרך כלל בחושך. לא תמיד אבל בדרך כלל. אף על פי כן, מעדיף LED ולא פלזמה.
4. סמארט חובה. הצפיה תהיה בעיקר דרך קודי ואינטרנט. סרטים וסדרות. לא בטוח שאחבר את ה- YES.
4.הטלוויזיה בסלון היא samsung 65 סדרה 64. אני מרוצה ממנה מאוד. הייתי שמח אם הן "ידברו" אחת עם השניה, שאוכל להחליף שלטים וכו', לכן מעדיף טלוייזיה מאותה סידרה. מה המקבילה שלה בסדרות של סמסונג בגודל 46 או 43?
המלצותיכם? דעותיכם?
ואם מישהו יודע על מבצע טוב על טלויזיה בגודל הזה - בשמחה רבה!
תודה מראש.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20174
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
הגודל המינימלי של H6400 הוא "48, כך שהיא לא תתאים.
הייתי אומר שכדאי לך לבדוק את ה "J5500 43. יש לה שחורים עמוקים ואחידים, איכות תמונה טובה מאד, יש לה גם סמארט טוב.
לא יודע בקשר לתאימות השלטים בין המכשירים, אבל יכול להיות שהם יעבדו גם בהצלב.
כאן יש ביקורת על המכשיר. לא מזהירה, אבל מצד שני לא באמת קוטלת אם קוראים אותה לעומק.
http://www.rtings.com/tv/reviews/samsung/j5500
כשביקרתי בכמה חנויות וראיתי אותה, היא תמיד בלטה מבין שאר הטלוזיות שהיו מסביבה.
הייתי אומר שכדאי לך לבדוק את ה "J5500 43. יש לה שחורים עמוקים ואחידים, איכות תמונה טובה מאד, יש לה גם סמארט טוב.
לא יודע בקשר לתאימות השלטים בין המכשירים, אבל יכול להיות שהם יעבדו גם בהצלב.
כאן יש ביקורת על המכשיר. לא מזהירה, אבל מצד שני לא באמת קוטלת אם קוראים אותה לעומק.
http://www.rtings.com/tv/reviews/samsung/j5500
כשביקרתי בכמה חנויות וראיתי אותה, היא תמיד בלטה מבין שאר הטלוזיות שהיו מסביבה.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20174
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
אין מה למדוד, יש נתוני יצרן עבור כל מסך שתבחר באינטרנט.
וכמו שכבר אמרתי, אני לא חושב שיש לך מחבר גדול כל כך עם הדרישה לגודל הספציפי.
טלויזיות LG ופנסוניק לא הייתי לוקח עקב פאנל IPS שיש ברובן. הוא לא כלכך מתאים לצפיה בחדר חשוך, בגלל שחורים חלשים וחוסר אחידות של המסך.
תפתח ZAP או RET ותראה מה יש בתקציב שלך שיתאים לגודל ותשאל פה דעות בעד\נגד המסכים שבחרת.
טלויזיות LG ופנסוניק לא הייתי לוקח עקב פאנל IPS שיש ברובן. הוא לא כלכך מתאים לצפיה בחדר חשוך, בגלל שחורים חלשים וחוסר אחידות של המסך.
תפתח ZAP או RET ותראה מה יש בתקציב שלך שיתאים לגודל ותשאל פה דעות בעד\נגד המסכים שבחרת.
תודה. אכן בדקתי. הרלוונטיות בסמסונג (בדקתי רק סמסונג) הן מסדרות שונות ואני מתבלבל בין הסדרות... מה ההבדלים:TheCoolest כתב:אין מה למדוד, יש נתוני יצרן עבור כל מסך שתבחר באינטרנט.
תפתח ZAP או RET ותראה מה יש בתקציב שלך שיתאים לגודל ותשאל פה דעות בעד\נגד המסכים שבחרת....
1. F5500
2. H5303
3. H6203
4. J5500
http://www.samsung.com/uk/support/skp/faq/1052003
בקיצור:
F = 2013 (כנראה כבר אין מלאי)
H = 2014 (גם מתחיל להגמר)
J = 2015
חדש יותר לא תמיד טוב יותר.
ה-5ים (ספרה ראשונה) לא כוללים 3D, כנראה לא החלקת תנועה, כנראה לא תומכים ב-24Hz (לסרטים), ואולי מוגבלים יותר מבחינת חיבוריות וסמארט.
יש גם הבדלים מסוימים בהתאם לספרה השניה.
בקיצור:
F = 2013 (כנראה כבר אין מלאי)
H = 2014 (גם מתחיל להגמר)
J = 2015
חדש יותר לא תמיד טוב יותר.
ה-5ים (ספרה ראשונה) לא כוללים 3D, כנראה לא החלקת תנועה, כנראה לא תומכים ב-24Hz (לסרטים), ואולי מוגבלים יותר מבחינת חיבוריות וסמארט.
יש גם הבדלים מסוימים בהתאם לספרה השניה.