VISTA -עברית או אנגלית??
- ride
- אחראי תחום מקרנים

- תגובות: 6605
- שם מלא: יניב דיין
- נתן תודות: 238 פעמים
- קיבל תודות: 503 פעמים
- יצירת קשר:
לדעתי הכל עניין של הרגל. אני אישית לא מסוגל לעבוד אפילו דקה עם הגירסה העברית, מאוד מפריע לי שהכל הפוך.
לגבי ה EPG לא ברור אם הוא יעבוד על הגירסה האנגלית וזה, מכיוון שזה עוד לא יצא, אין תשובה בעניין.
לגבי ה EPG לא ברור אם הוא יעבוד על הגירסה האנגלית וזה, מכיוון שזה עוד לא יצא, אין תשובה בעניין.
- droren
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4222
- נתן תודות: 7 פעמים
- קיבל תודות: 3 פעמים
EPG יעבוד על הגירסה העברית בלבד (הכוונה ל EPG שיוריד את לוח המשדרים בישראל)
Microsoft Regional Director- Windows Media Center
הבלוג שלי - הצצה לחיים של טכנובלוגר
הבלוג שלי - הצצה לחיים של טכנובלוגר
לא יכול להיות... לא כל משתמש Vista ישתמש בחיבור לטלוויזיה או כלל ב-mediacenter. התקנת Vista לא קשורה לHOT וYES!dondi כתב: בטוח שיש איזה תשלום ממיקרוסופט ליס ולכבלים על השימוש ב EPG עבור כל מע' הפעלה שנמכרת בארץ....
- juniortabak
- חבר פעיל

- תגובות: 63
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
אני אשמח לקבל תשובה עברית או אנגלית בעניין EPG?
זה חשוב לדעת כי VISTA זה לא דבר זול ולפחות מי שקונה את הגירסה היקרה באנגלית צריך לדעת שהוא לא יוכל להשתמש ב GUIDE.
תודה
תודה
מהעידכונים של ויסטה אפשר להוריד ממשק אחר למערכת ההפעלה
כיום יש כ 16 שפות בניהם עברית מלאה למי שרכש מערכת באנגלית
או ממשק אנגלי למי שרכש מערכת בעברית
עובד מאה אחוז לפי בדיקה וניסיון שלי
לפי מה שאני יודע וזה בע"מ ה epg אמור לצאת בסביבות ה20 לחודש הזה
כיום יש כ 16 שפות בניהם עברית מלאה למי שרכש מערכת באנגלית
או ממשק אנגלי למי שרכש מערכת בעברית
עובד מאה אחוז לפי בדיקה וניסיון שלי
לפי מה שאני יודע וזה בע"מ ה epg אמור לצאת בסביבות ה20 לחודש הזה
ה EPG יעבוד גם בגרסה אנגלית וגם בגרסה עברית ,פשוט צריך שההגדרות האזוריות של מערכת ההפעלה תהיינה עברית וישראל .
תמיד זה עבד ככה גם שעושים עדכוני אבטחה.
שרת העדכונים עושה בדיקה מול הOS לראות מהן ההגדרות האזוריות שלה וע"פ זה הוא נותן לך עדכונים מתאימים לאזור.
כך גם ה EPG בויסטה.
תמיד זה עבד ככה גם שעושים עדכוני אבטחה.
שרת העדכונים עושה בדיקה מול הOS לראות מהן ההגדרות האזוריות שלה וע"פ זה הוא נותן לך עדכונים מתאימים לאזור.
כך גם ה EPG בויסטה.
יש בפורום המון תשובות סותרות בעניין
לפני מספר ימים דובר על כך שה-EPG "העברי" יעבוד גם על הגרסה האנגלית. מישהו כאן כתב שזו התשובה הרשמית שהוא קיבל ממיקרוסופט.
אם מותר להציע הצעה - אולי שצוות האתר יפנה למייקרוסופט ויציע לסקר את גרסת ה-Media Center בויסטה? מייקרוסופט בוודאי לא יסרבו, זו הרי הפעם הראשונה שיוצא Media Center בעברית. ומבחינתנו, גם נהנה מסיקור איכותי וגם נקבל מידע מוסמך לגבי ה-EPG.
אם מותר להציע הצעה - אולי שצוות האתר יפנה למייקרוסופט ויציע לסקר את גרסת ה-Media Center בויסטה? מייקרוסופט בוודאי לא יסרבו, זו הרי הפעם הראשונה שיוצא Media Center בעברית. ומבחינתנו, גם נהנה מסיקור איכותי וגם נקבל מידע מוסמך לגבי ה-EPG.