שימוש ב-Geofencing דרך האפליקציה של vera
-
MoshikCohen
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 312
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 9 פעמים
בוקר טוב חברים,
לאחרונה חברת vera יצאה עם שיפור מאוד חיובי באפליקציה שלה למובייל(ios).
החלטתי שאני רוצה להתחיל להשתמש ביכולת של Geofencing לשינוי מצב מוד בבית.
לצערי אני לא מצליח לבצע את, המוד לא משנה בצורה אוטומית.
הגדרתי את הטלפון שלי ושל אישתי במערכת, וקיבעתי את הבית שלנו לפי מיקום gps כ- home ובהגדרה של האפלקיציה רשום שהמוד ישתנה למצב away במידה ואין אף אדם בבית (משהו שלא קורה ).כמובן שההגדרות של home נעשו בכל טלפון.
חשוב לי להדגיש שגם אני וגם אישתי עם אייפון ומן הסתם נתתי אישור לאפלקיציה לעבוד ברקע ולהשתמש באופן קבוע במיקום שלי, כנ״ל גם בנייד של אישתי.
האם למישהו יש ניסיון עם המוצר? האם אני עושה משהו לא נכון?
אני עם מערכת ui7.
תודה לעוזרים
לאחרונה חברת vera יצאה עם שיפור מאוד חיובי באפליקציה שלה למובייל(ios).
החלטתי שאני רוצה להתחיל להשתמש ביכולת של Geofencing לשינוי מצב מוד בבית.
לצערי אני לא מצליח לבצע את, המוד לא משנה בצורה אוטומית.
הגדרתי את הטלפון שלי ושל אישתי במערכת, וקיבעתי את הבית שלנו לפי מיקום gps כ- home ובהגדרה של האפלקיציה רשום שהמוד ישתנה למצב away במידה ואין אף אדם בבית (משהו שלא קורה ).כמובן שההגדרות של home נעשו בכל טלפון.
חשוב לי להדגיש שגם אני וגם אישתי עם אייפון ומן הסתם נתתי אישור לאפלקיציה לעבוד ברקע ולהשתמש באופן קבוע במיקום שלי, כנ״ל גם בנייד של אישתי.
האם למישהו יש ניסיון עם המוצר? האם אני עושה משהו לא נכון?
אני עם מערכת ui7.
תודה לעוזרים
-
MoshikCohen
- חבר פעיל מאוד

אשמח להסבר על היכולת הזאת גם דרך אפליקצית veramate.
באפליקציה הזאת אני לא מבין איך היא יודעת שיש מישהו בבית על מנת שהתרחיש של המצבים לא ישתנו
כלומר הגדרתי את ה״בית״ ו״מחוץ לבית״ בטלפון שלי ושל אישתי אבל איך האפליקציה יודעת אם אחד מאיתנו בבית על מנת לא לשנות את המצבים כאשר אחד מאיתנו בבית? בוורה יש אופציה לסמן שכאשר אחד המשתמשים נמצא בבית אז המערכת לא תשנה את המצב שלה יכולת זו לא ראיתי בveramate.
האם מישהו משתמש/יודע מה עושים? גם שמה זה דיי צולע או שאני פשוט לא מגדיר נכון.
באפליקציה הזאת אני לא מבין איך היא יודעת שיש מישהו בבית על מנת שהתרחיש של המצבים לא ישתנו
כלומר הגדרתי את ה״בית״ ו״מחוץ לבית״ בטלפון שלי ושל אישתי אבל איך האפליקציה יודעת אם אחד מאיתנו בבית על מנת לא לשנות את המצבים כאשר אחד מאיתנו בבית? בוורה יש אופציה לסמן שכאשר אחד המשתמשים נמצא בבית אז המערכת לא תשנה את המצב שלה יכולת זו לא ראיתי בveramate.
האם מישהו משתמש/יודע מה עושים? גם שמה זה דיי צולע או שאני פשוט לא מגדיר נכון.
-
MoshikCohen
- חבר פעיל מאוד

@חכם_חנוכה
באיזה אפליקציה זה עובד לך?
באיזה אפליקציה זה עובד לך?
-
MoshikCohen
- חבר פעיל מאוד

ובמידה ויש מישהו בבית (אחד היוזרים) האם המצב לא משנה? כי אצלי זה פעם עבד ועכשיו פשוט הפסיק לעבוד.