אולי מישהו נתקל בבעיה הזו ויכול לעזור לי לפתור?
יש לי עוקף ip דרך unblock us. אני מתחברת לנטפליקס האמריקאי ולהולו פלוס. עד יום חמישי האחרון לא הייתה לי בעיה לצפות בטלוויזיה דרך roku 3 בשני הערוצים האלו. ביום חמישי האינטרנט נפל לי וחזר רק אתמול. הגדרתי אותו מחדש לפי ההגדרות של unblock us. הצלחתי להתחבר לשני הערוצים דרך roku 3 והכל היה סבבה.
היום שוב פעם לא הצלחתי להתחבר לערוצים. שניהם אומרים שיש כביכול בעיה עם השרת, אבל כשאני משנה את ה-dns, הם אומרים שהשירות ניתן בארה"ב בלבד. כך שאני מסיקה שיש ל-roku בעיה עם ה-dns של unblock us.
אין בעיה להיכנס לערוצים האלו דרך המחשב כך שהבעיה כנראה היא רוקו עם unblock us.
מישהו נתקל בבעיה הזו ויכול לעזור? לחלופין, אפשר המלצה למכשיר/סטרימר שמתחבר לטלוויזיה ודרכו אני אוכל לצפות בערוצים האלו ללא בעיות? חשוב שלא יהיה יקר מידי וידידותי לילדים...
אשמח לעזרה
היאוש כבר מחלחל
בעיה עם שירות unblock us ונטפליקס/הולו דרך roku 3
-
noal
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 123
-
noal
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 123
.
- IASDA
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 366
- שם מלא: iasda
את יכולה לפרט על הודעות השגיאה?
איך הגדרת את ה-DNS של UU - דרך הראוטר או לכל מכשיר בנפרד? אם לכל מכשיר בנפרד, לפעמים צריך להיכנס לאתר שלהם ולאשר את כתובת ה-IP הנוכחית (זה מופיע בחלונית כתומה). חוץ מזה, קשה לי לקבוע לגבי הולו. אני יכול להעיד שאני מנוי של נטפליקס ו-HBO NOW, ושלשום נטפליקס הציג לי שגיאה שאני משתמש ב-Unblocker. פניתי אל UU והם שלחו לי כתובת לשרת אחר. אני לא מעריך שזה המצב, אם הבנתי נכון.
העצה שלי היא לשלוח ל-UU מייל ולפרט שהבעיה היא ברוקו. מקסימום אפשר לעבור לשירות אחר.
איך הגדרת את ה-DNS של UU - דרך הראוטר או לכל מכשיר בנפרד? אם לכל מכשיר בנפרד, לפעמים צריך להיכנס לאתר שלהם ולאשר את כתובת ה-IP הנוכחית (זה מופיע בחלונית כתומה). חוץ מזה, קשה לי לקבוע לגבי הולו. אני יכול להעיד שאני מנוי של נטפליקס ו-HBO NOW, ושלשום נטפליקס הציג לי שגיאה שאני משתמש ב-Unblocker. פניתי אל UU והם שלחו לי כתובת לשרת אחר. אני לא מעריך שזה המצב, אם הבנתי נכון.
העצה שלי היא לשלוח ל-UU מייל ולפרט שהבעיה היא ברוקו. מקסימום אפשר לעבור לשירות אחר.