חיבור מערכת סטריאו למחשב

כל מה שקשור לאודיו בסטריאו, פטיפונים, נגני CD, קדם מגברים, מגברי כח, כבלים וכמובן רמקולים - רכיבים עד 3000$ בלבד.
שלח תגובה
eliran פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 114
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

יש איזושהי אפשרות שאני ישמע דרך המערכת את השירים שיש לי במחשב?

תודה רבה.

MetalliJoe
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3756
נתן תודות: 8 פעמים
קיבל תודות: 4 פעמים

שליחה #2 

כמובן שיש. תחבר את המחשב לרסיבר. איך בדיוק, זה תלוי באיזה כניסות יש לך ברסיבר ואיזה יציאות יש לך במחשב (לוח אם / כרטיס קול).
Silence speaks louder than words

eliran פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #3 

אני מדבר על מחשב רגיל...לא HTPC...

MetalliJoe
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #4 

לא ממש משנה... איזה יציאות וכניסות יש? איזה רסיבר זה? איזה לוח אם, או כרטיס קול? יציאה דיגיטאלית (קואקס/אופטי) או אנלוגיות, ואם אנלוגיות אז כמה יציאות, 5.1 או 2?

eliran פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #5 

אני בעיקרון שואל אם זה אפשרי, כי אני מתכנן לקנות מחשב חדש ורציתי לדעת אם כדאי להשקיע ברמקולים טובים למחשב או שעדיף לקנות מערכת טובה ושיהיה אפשר לחבר אותה למחשב. אני מדבר על המחשב אצלי בחדר, כך שאם יש פיתרון אחר חוץ מחיבור לרסיבר אני אשמח לשמוע.

MetalliJoe
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #6 

כמובן שזה אפשרי. אם עוד לא קנית אז זה יותר פשוט: תדאג לקנות לוח אם או כרטיס קול עם יציאה דיגיטאלית, ותחבר אותה לכניסה קואקסיאלית/אופטית ברסיבר, ותהיה בטוח שתקבל תוצאה הרבה יותר טובה מאשר הרמקולים המעאפנים של המחשב.

eliran פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #7 

אוקיי תודה רבה.ואני אשמח לשמוע הצעה לכ.קול/לוח אם שיתאימו לי בשביל זה. ואין אפשרות אחרת לחיבור בלי הרסיבר? ואם אין אז איזה רסיבר טוב אבל זול אפשר לקנות בשביל זה?

Shtirlitz
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4976
נתן תודות: 322 פעמים
קיבל תודות: 123 פעמים

שליחה #8 

אם אתה לא מעוניין בקולנוע ביתי ממוחשב 8) אלא ב-2 רמקולים, אז האופציה אידיאלית תהיינה TAMP עם 2 רמקולים מדפיים סבירים ביד שנייה.
T-amp - 300 ש"ח בפיוז (הכניסות אנלוגיות בלבד)
רמקולים - בסיסיים (לא מדבקה) מ-500 ש"ח

אם עדיין תהיה מעוניין בקולנוע ממוחשב, ברמה קצת יותר רצינית מ2 רמקולים מפלסטיק אז:
לכל לוח אם חדש כיום יש יציאה דיגיטלית לסאונד (מה שקרוי On Board) אם תרצה להשקיע בכרטיס קול 7.1 בסיסי של 200 ש"ח,, הוא יתן לך את אותה התוצאה בדיוק (אבל רק ביציאה הדיגיטלית).

רסיבר בסיסי של פיוניר, מרנץ, דנון , HK , בעלות של 1500 ש"ח חדש ואף פחות משומש (לכולם יש כניסות דיגיטליות) יתנו לך תשובה הולמת לקולנוע החדש שלך.
התחלתי את חיי מאפס ולקח לי שנים להגיע לשום דבר

שלח תגובה

חזור אל “אודיו דו-ערוצי (סטריאו)”