חיבור מערכת סטריאו למחשב
- MetalliJoe
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3756
- נתן תודות: 8 פעמים
- קיבל תודות: 4 פעמים
כמובן שיש. תחבר את המחשב לרסיבר. איך בדיוק, זה תלוי באיזה כניסות יש לך ברסיבר ואיזה יציאות יש לך במחשב (לוח אם / כרטיס קול).
Silence speaks louder than words
- MetalliJoe
- חבר מביא חבר

לא ממש משנה... איזה יציאות וכניסות יש? איזה רסיבר זה? איזה לוח אם, או כרטיס קול? יציאה דיגיטאלית (קואקס/אופטי) או אנלוגיות, ואם אנלוגיות אז כמה יציאות, 5.1 או 2?
אני בעיקרון שואל אם זה אפשרי, כי אני מתכנן לקנות מחשב חדש ורציתי לדעת אם כדאי להשקיע ברמקולים טובים למחשב או שעדיף לקנות מערכת טובה ושיהיה אפשר לחבר אותה למחשב. אני מדבר על המחשב אצלי בחדר, כך שאם יש פיתרון אחר חוץ מחיבור לרסיבר אני אשמח לשמוע.
- MetalliJoe
- חבר מביא חבר

כמובן שזה אפשרי. אם עוד לא קנית אז זה יותר פשוט: תדאג לקנות לוח אם או כרטיס קול עם יציאה דיגיטאלית, ותחבר אותה לכניסה קואקסיאלית/אופטית ברסיבר, ותהיה בטוח שתקבל תוצאה הרבה יותר טובה מאשר הרמקולים המעאפנים של המחשב.
אם אתה לא מעוניין בקולנוע ביתי ממוחשב
אלא ב-2 רמקולים, אז האופציה אידיאלית תהיינה TAMP עם 2 רמקולים מדפיים סבירים ביד שנייה.
T-amp - 300 ש"ח בפיוז (הכניסות אנלוגיות בלבד)
רמקולים - בסיסיים (לא מדבקה) מ-500 ש"ח
אם עדיין תהיה מעוניין בקולנוע ממוחשב, ברמה קצת יותר רצינית מ2 רמקולים מפלסטיק אז:
לכל לוח אם חדש כיום יש יציאה דיגיטלית לסאונד (מה שקרוי On Board) אם תרצה להשקיע בכרטיס קול 7.1 בסיסי של 200 ש"ח,, הוא יתן לך את אותה התוצאה בדיוק (אבל רק ביציאה הדיגיטלית).
רסיבר בסיסי של פיוניר, מרנץ, דנון , HK , בעלות של 1500 ש"ח חדש ואף פחות משומש (לכולם יש כניסות דיגיטליות) יתנו לך תשובה הולמת לקולנוע החדש שלך.
T-amp - 300 ש"ח בפיוז (הכניסות אנלוגיות בלבד)
רמקולים - בסיסיים (לא מדבקה) מ-500 ש"ח
אם עדיין תהיה מעוניין בקולנוע ממוחשב, ברמה קצת יותר רצינית מ2 רמקולים מפלסטיק אז:
לכל לוח אם חדש כיום יש יציאה דיגיטלית לסאונד (מה שקרוי On Board) אם תרצה להשקיע בכרטיס קול 7.1 בסיסי של 200 ש"ח,, הוא יתן לך את אותה התוצאה בדיוק (אבל רק ביציאה הדיגיטלית).
רסיבר בסיסי של פיוניר, מרנץ, דנון , HK , בעלות של 1500 ש"ח חדש ואף פחות משומש (לכולם יש כניסות דיגיטליות) יתנו לך תשובה הולמת לקולנוע החדש שלך.
התחלתי את חיי מאפס ולקח לי שנים להגיע לשום דבר