טיול משפחתי לברלין בפסח - אשמח להמלצות

נושאים שאינם קשורים בהכרח לתחום הקולנוע הביתי או האודיו אך עדיין עשויים לעניין את הקהל שלנו.

חשוב שלא לערב נושאים שנויים במחלוקת (פוליטיקה למשל).
שלח תגובה
hexxt פותח השרשור
עובד כבלים/לויין
עובד כבלים/לויין
תגובות: 328
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #1 

אהלן
אשמח אם תמליצו לי איפה הכי זול לקנות כרטיסי טיסה , אנחנו משפחה של 5 רוצים טיול מאורגן עם מלווה וכו', אם יש אפשרות להשכיר רכב והמלצות בכללי על המקום מבחינת קניות.

תודה.

toxin
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 9357
נתן תודות: 49 פעמים
קיבל תודות: 742 פעמים

שליחה #2 

קח בחשבון שהמזג אוויר עדיין יהיה די קר בתאריכים האלו. לפעמים זה לא נעים להסתובב ברחובות ככה.

tomergal2
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 6
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #3 

קחו בחשבון שיהיה שם ממש קר אבל ברלין מדהימה!
טיול מאורגן שם לא עשיתי ואני מניח שתוכלו למצוא חבילה באיסתא/גוליבר...
במידה ותרצו לטוס בלי חבילה ( ממליץ ) תסתכלו באתר http://www.skyscanner.net/ יש שם טיסות מאוד זולות!
המלצה אישית שלי שאם מגיעים לברלין חובה לנסוע לטירגארטן ( זה משהו כמו שעה נסיעה מברלין ) אפשר שם לשכור אופניים לכל המשפחה וזאת חוויה גדולה!
בקשר להשכרת רכב הכי פשוט ובלי להסתבך תשכירו דרך אלבר עוד מהארץ!
אלבר עובדת עם חברת THRIFFTY מגרמניה...
ממליץ לכם להסדיר הכל מהארץ ואז יהיה יותר פשוט
במידה ותרצו המלצות למקומות בברלין אני שמח להמליץ,עיר מדהימה

wegabi
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 590
נתן תודות: 95 פעמים
קיבל תודות: 94 פעמים

שליחה #4 

רק למען הסדר הטוב, ה-Tiergarten נמצא בלב ברלין, 10 דק' במטרו מכל נקודה בעיקר כמעט (ואחלה של מקום לפיקניק של ראשון אחה"צ).
בתוך ברלין אין שום צורך ברכב, זה לא אגד שם, תחבורה ציבורית מהירה זולה ויעילה להפליא. רכב שכור רלבנטי רק במידה ואתם יוצאים מחוץ לעיר (פוטסדאם או דרזדן, האגמים ממילא קרים מדי בפסח).
אישית אני ממליץ ליצור קשר עם [url=mailto:[email protected]]טיולי נדב[/url] - יצא לי לטייל אתם כמה פעמים ובמרבית המקרים המדריכים היו מצוינים (היתה גם נפילה שתיים, אבל בסה"כ אני ממליץ בחום).

שלח תגובה

חזור אל “ללא קשר”