מהו גובה אידאלי של מזנון טלויזיה
שלום,
לקראת רכישת טלויזיה חדשה בבית חדש, אני הולך לרכוש מזנון שהטלוויזיה תעמוד עליו, רציתי לשאול אם יש גובה אידאלי של מזנון לטלויזיה כי ראיתי בכל מיני גבהים, למשל 64 סמ' או 38 סמ'.
מאד אודה לכם אם תוכלו לתת לי גובה אידאלי למזנון בסמ' (כמובן גם הטלויזיה על רגליים באיזשהו גובה לכן אני רוצה שתתנו לי את גובה המזנון שאדע מה לרכוש)
תודה!
לקראת רכישת טלויזיה חדשה בבית חדש, אני הולך לרכוש מזנון שהטלוויזיה תעמוד עליו, רציתי לשאול אם יש גובה אידאלי של מזנון לטלויזיה כי ראיתי בכל מיני גבהים, למשל 64 סמ' או 38 סמ'.
מאד אודה לכם אם תוכלו לתת לי גובה אידאלי למזנון בסמ' (כמובן גם הטלויזיה על רגליים באיזשהו גובה לכן אני רוצה שתתנו לי את גובה המזנון שאדע מה לרכוש)
תודה!
- mrunderhill
- חבר ותיק

- תגובות: 2261
- נתן תודות: 74 פעמים
- קיבל תודות: 124 פעמים
אם אתה מתכנן להכניס רובוט לבית מתישהו, כדאי לחפש משהו שהרובוט יכול להכנס תחתיו. אני צריך פעם ב לטאטא מתחת למזנון כי הוא נמוך מדי...
כן גם רמקול סנטר, טוב קניתי משהו פרקטי באיקאה 74 סמ נדמה לי וניתן להנמיך אני חושב אם לא ארכיב את הרגלים בכמה סמ נוספים, כבר קניתי אז אני מקווה שיהיה בסדר 
תודה רבה על כל התשובות, אחלה תשובות נתתם כל אחת ממש לעניין תודה רבה על העזרה!!
תודה רבה על כל התשובות, אחלה תשובות נתתם כל אחת ממש לעניין תודה רבה על העזרה!!
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20184
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
אני כרגע עם ארונית בגובה דומה. עם הויזיו "55 אני מרגיש שהיא יושבת מעט גבוה מדי. במיוחד אם אני יושב קרוב אליה.
לדעתי גובה המשטח האופטימלי במקרה שלי הוא בערך 60-65 סמ.
לדעתי גובה המשטח האופטימלי במקרה שלי הוא בערך 60-65 סמ.