מה הפתרון הכי טוב היום לצפייה בתכני 1080P בעלות של עד 15 דולר לחודש?
יש לי מחשב עם KODI.
אין לי בעיה להתקין תוכנות, תוספים, VPN, טורנטים, יוזנט (שיש לי היום) או כל אפשרות חיצונית.
הדרישה היא פשוטה:
- לראות כל סדרה וכל סרט שאני רוצה באיכות של 1080P לפחות בזמינות מלאה
- להוציא עד 15 דולר בחודש
אשמח להמלצות
אין לי בעיה להתקין תוכנות, תוספים, VPN, טורנטים, יוזנט (שיש לי היום) או כל אפשרות חיצונית.
הדרישה היא פשוטה:
- לראות כל סדרה וכל סרט שאני רוצה באיכות של 1080P לפחות בזמינות מלאה
- להוציא עד 15 דולר בחודש
אשמח להמלצות
·(Y)toxin כתב:טורנטים. חינם....
כרגע יש לך חודש ניסיון חינם בהרשמה לאתר Netflix ככה שתוכל לבדוק את העניין בעצמך.
אחרי שאמרתי את זה אני אישית לא חושב שהשירות שלהם שווה את הכסף!
התמיכה גרועה, אתה יכול לראות תכנים באיכות גבוהה רק במכשירים שהם מאפשרים שזה בדיוק 2.5 מכשירים, או במערכת הפעלה חלונות.
ככה שאם יש לך TVBox מבוסס אנדרואיד תאלץ להסתפק ב 480p (אין מצב!)
חוסר תמיכה בכתוביות בעברית (מה שכן זה עומד להשתנות).
יש גם יתרונות כמובן כמו אמינות וכאלה אבל בשביל זה יש לך חודש ניסיון.
בהצלחה.
Avia Yefet.
offerbk1
לא זכור לי שרשמתי שיהיו כתוביות בקרוב אלה "מה שכן זה עומד להשתנות" מכיוון שהם הרחיבו את השרות שלהם לישראל.
vic1234
כוונתי היתה לזה שעל מנת להשתמש בנטפליקס באיכות מרבית (משהו שנראה לי מובן מאליו) אתה צריך להתאים את החומרה לתוכנה ולא להפך!
תקן אותי אם אני טועה אבל PS4 לא בדיוק נגן מדיה סטנדרטי בכל בית וכך גם מסכי סמסונג החכמים.
פלאפונים אתה צודק אבל תכלס מי רוצה לשדר סרט לטלוויזיה מהפלאפון? זה מגביל, זה לא נוח וחס וחלילה שמישהו יתקשר או ישלח הודעה.
וכמו שציינתי בחלונות אין בעיה כל עוד אתה מ 7+ (או 10 אני כבר לא זוכר).
לא זכור לי שרשמתי שיהיו כתוביות בקרוב אלה "מה שכן זה עומד להשתנות" מכיוון שהם הרחיבו את השרות שלהם לישראל.
vic1234
כוונתי היתה לזה שעל מנת להשתמש בנטפליקס באיכות מרבית (משהו שנראה לי מובן מאליו) אתה צריך להתאים את החומרה לתוכנה ולא להפך!
תקן אותי אם אני טועה אבל PS4 לא בדיוק נגן מדיה סטנדרטי בכל בית וכך גם מסכי סמסונג החכמים.
פלאפונים אתה צודק אבל תכלס מי רוצה לשדר סרט לטלוויזיה מהפלאפון? זה מגביל, זה לא נוח וחס וחלילה שמישהו יתקשר או ישלח הודעה.
וכמו שציינתי בחלונות אין בעיה כל עוד אתה מ 7+ (או 10 אני כבר לא זוכר).
Avia Yefet.
·cubox תומך בחומרה DRM ? הוא יריץ לי נטפליקס על FULL HD ויש תוסף בקודי לנטפליקס?vic1234 כתב:יש בעיה רק עם מכשירים סיניים
NETFLIX זה תוכן חוקי מוגן ב DRM
אם המכשיר לא תומך ב DRM אז נטפליקס לא עובד בHD
אין פה מה לבוא בטענות לנטפליקס אלה רק ליצרני החומרה...
תודה.
- voguemaster
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1500
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 173 פעמים
יש בעיה גדולה יותר עם נטפליקס
הראשונה היא שלא בכל איזור יש את אותם תכנים, מה שמכריח אותך להשתמש ב-VPN למרות שבפועל אפשר להתחבר ל-NETFLIX גם בארץ.
השניה והיותר מעצבנת - ממש לא כל התכנים נמצאים שם. לדוגמה, The Big Band Theory ו-Game of Thrones, לא נמצאות שם. NETFLIX במלחמה עם חלק מספקי התוכן בארה"ב (HBO לדוגמה) ולכן לא כל דבר מגיע לשם.
בנוסף, סרטים חדשים מגיעים באיחור די גדול, אפילו בהשוואה לטורנטים.
לצערי הרב, מי שרוצה זמינות מיידית להכל חייב טורנטים. וגם אז - הוא צריך להוריד קודם אז זה רק חצי זמינות מיידית. מי שרוצה זמינות מיידית ללא הורדה מוקדמת של טורנטים - זה פשוט לא קיים. הכי קרוב זה תוספים, אבל להם יש בעיות זמינות ורוחב פס כך שהם לא מספקים את הסחורה. ולא תמיד יש להם הכל ב-1080P.
השניה והיותר מעצבנת - ממש לא כל התכנים נמצאים שם. לדוגמה, The Big Band Theory ו-Game of Thrones, לא נמצאות שם. NETFLIX במלחמה עם חלק מספקי התוכן בארה"ב (HBO לדוגמה) ולכן לא כל דבר מגיע לשם.
בנוסף, סרטים חדשים מגיעים באיחור די גדול, אפילו בהשוואה לטורנטים.
לצערי הרב, מי שרוצה זמינות מיידית להכל חייב טורנטים. וגם אז - הוא צריך להוריד קודם אז זה רק חצי זמינות מיידית. מי שרוצה זמינות מיידית ללא הורדה מוקדמת של טורנטים - זה פשוט לא קיים. הכי קרוב זה תוספים, אבל להם יש בעיות זמינות ורוחב פס כך שהם לא מספקים את הסחורה. ולא תמיד יש להם הכל ב-1080P.
- voguemaster
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1500
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 173 פעמים
רגע, זה בערך מה שאמרתי :-)
·toxin כתב:אין זמינות מיידית בטורנטים? מה הכוונה? אם זה טורנט של תוכן חדש שיצא עכשיו יקח לך להוריד פרק של סדרה או סרט משהו כמו 40 דקות גם אם יש לך 15 מגה בבית. יותר זמין מזה אני לא מכיר....
ברגע שיש את התוצר של הטורנט והוא בספריה של קודי - הזמינות היא מיידית וללא בעיות, כמובן.
עכשיו, אתה צודק שדברים חדשים שיוצאים ויש להם מלא מקורות יורדים מהר. כל זה טוב ויפה אבל הסיבה שאני מציין שזה חצי זמינות מיידית היא בגלל שעדיין יש התעסקות - צריך לחפש טורנט בגוגל (או מנוע חיפוש טורנטים כמו KICKASS), צריך לדעת להוריד אותו ואחרי שהוא יורד להעביר אותו למקום שרוצים.
(יש כאלה שמקצרים קצת את התהליך כשהטורנטים יורדים ישירות לאן שהם רוצים אבל זה לא נוח בעיניי כי אני מוריד כל מיני דברים, לא רק סרטים). אח"כ כמובן צריך להוריד תרגום - אומנם BSPLAYER עושה את העבודה די טוב וכמעט אין מקרים מפוספסים אבל עדיין - זה עוד שלב, ולפעמים יש סיבוכים.
בוא נגיד כך - אנשים שלא מבינים במחשבים לא יורידו טורנטים. השלבים הפשוטים לכאורה האלה יפילו אותם, אפילו לא בגלל עצלנות. אנשים שלא מבינים יעדיפו מודל של קליק והסרט מתחיל - כמו שהתוספים מציעים. ושם יש בעיות אחרות...
- toxin
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9357
- נתן תודות: 49 פעמים
- קיבל תודות: 742 פעמים
כמו שאני רואה את זה, הרבה יותר מסובך להתעסק עם כל מיני תוספים לא יציבים ב KODI עם איכויות שידור לא אחידות. אני אישית משתמש בטראקרים פרטיים + מוריד תרגומים באופן ידני. כל זה לוקח כמה דקות ספורות ובנוסף יש לי את השליטה באיכות הסרט או הסדרה שאני רוצה. לא מבין למה אנשים מתענים עם ה KODI וכל התוספים האלו.
מסכים עם כל מילה!
יש לי ארדיסק רשת עם 2 ספריות עיקריות Movies ו TV-Series כל פעם שאני בוחר טורנט אני ממקם אותו (לפני ההורדה) בתיקיה המיועדת וכשאני נכנס לקודי הוא מרענן את הספרייה אוטומטית יותר פשוט מזה אין. כל העבודה לא לוקחת לי יותר מדקה לסרט! לגבי זמן ההורדה זה כבר תלוי ברוחב הפס וזה משתנה מבית לבית.
לכן נטפליקס לא נראה כמציאה בעיני אבל כל אחד והעדפות שלו.
יש לי ארדיסק רשת עם 2 ספריות עיקריות Movies ו TV-Series כל פעם שאני בוחר טורנט אני ממקם אותו (לפני ההורדה) בתיקיה המיועדת וכשאני נכנס לקודי הוא מרענן את הספרייה אוטומטית יותר פשוט מזה אין. כל העבודה לא לוקחת לי יותר מדקה לסרט! לגבי זמן ההורדה זה כבר תלוי ברוחב הפס וזה משתנה מבית לבית.
לכן נטפליקס לא נראה כמציאה בעיני אבל כל אחד והעדפות שלו.
Avia Yefet.
אני חושב ששילוב בין האופציות הוא האידיאלי.
מבחינת הורדות, יש את sonarr, שיודע איזה סדרות אני רואה וכאשר יוצא פרק חדש הוא מוריד אותו ומעביר אותו לתיקייה המתאימה. אחרי ההגדרה הראשונית אין מה לגעת בזה יותר, הוא גם יודע מתי עונה חדשה מתחילה וכו׳.
לסרטים יש את couch potato אותו רעיון רק צריך להגדיר לו איזה סרטים לחפש.
בנטפליקס ואמאזון פריים אני משתמש כשאני לא יודע מה אני רוצה לראות, לפעמים בא לי לראות משהו אבל לא ממה שיושב לי בבית ואז המאגר העצום הזה מאפשר למצוא המון סדרות וגם סרטים טובים שאינם ה״להיטים״ התורנים, או שבכלל לא שמעו עליהם בארץ, הרבה פעמים אני נופל על סדרות מעולות וגם סרטים שלא שמעתי עליהם.
מבחינתי, בהנחה והצרכים המלאים שלי היו יכולים להתממש עם תשלום חודשי בלבד, הייתי משלם.
הבעיה היא אצלי בעיקר סרטים ( בלוריי מלא ) ולזה אין שירות בתשלום.
מבחינת הורדות, יש את sonarr, שיודע איזה סדרות אני רואה וכאשר יוצא פרק חדש הוא מוריד אותו ומעביר אותו לתיקייה המתאימה. אחרי ההגדרה הראשונית אין מה לגעת בזה יותר, הוא גם יודע מתי עונה חדשה מתחילה וכו׳.
לסרטים יש את couch potato אותו רעיון רק צריך להגדיר לו איזה סרטים לחפש.
בנטפליקס ואמאזון פריים אני משתמש כשאני לא יודע מה אני רוצה לראות, לפעמים בא לי לראות משהו אבל לא ממה שיושב לי בבית ואז המאגר העצום הזה מאפשר למצוא המון סדרות וגם סרטים טובים שאינם ה״להיטים״ התורנים, או שבכלל לא שמעו עליהם בארץ, הרבה פעמים אני נופל על סדרות מעולות וגם סרטים שלא שמעתי עליהם.
מבחינתי, בהנחה והצרכים המלאים שלי היו יכולים להתממש עם תשלום חודשי בלבד, הייתי משלם.
הבעיה היא אצלי בעיקר סרטים ( בלוריי מלא ) ולזה אין שירות בתשלום.
·toxin כתב:כמו שאני רואה את זה, הרבה יותר מסובך להתעסק עם כל מיני תוספים לא יציבים ב KODI עם איכויות שידור לא אחידות. אני אישית משתמש בטראקרים פרטיים + מוריד תרגומים באופן ידני. כל זה לוקח כמה דקות ספורות ובנוסף יש לי את השליטה באיכות הסרט או הסדרה שאני רוצה. לא מבין למה אנשים מתענים עם ה KODI וכל התוספים האלו....
אפשר לשלב את שני העולמות, להגדיר את ה torrent client שיוריד מה שדרוש עם rss אבל כל ממשק המדיה יהיה בKODI.
יש גם תוסף KODI כמו torrenter שיודע לתקשר עם כמה טראקרים פרטיים רוסיים מאד טובים.
הדבר היחיד שמפריע לי בקודי הוא שהוא דורש תיקייה עם שם לכל סדרה כדי לתייג ולסדר אותם בספריית מדיה כמו שצריך, כלומר אי אפשר לזרוק את כל הפרקים של סדרות שונות לתיקייה אחת כדי שהscraper שלו יסדר הכל לבד כמו שצריך.
נערך לאחרונה על ידי evgenetic ב 20/01/2016 16:54, נערך פעם 1 בסך הכל.