מיני PC שישמש כמחשב מולטימדיה
אהלן אני מעוניין לקנות את הNUC החדש (דור 6). מתבלט בין i3 ל i5 ההבדל מבחינתי הוא 80 דולר. הNUC יחובר לטלוויזיה וישמש להזרמת סרטי1080P על קודי כרגע הטלוויזיה שלי היא 4K 30fps אז אולי גם סרטים בפורמט.
רציתי להתייעץ לגבי ההבדל בין המעבדים ועל איזה השלמות לקנות? (כרטיסי זיכרון, דיסק קשיח וכו). הקנייה יכולה להתבצע בארץ או במשלוח מארהב.
תודה
רציתי להתייעץ לגבי ההבדל בין המעבדים ועל איזה השלמות לקנות? (כרטיסי זיכרון, דיסק קשיח וכו). הקנייה יכולה להתבצע בארץ או במשלוח מארהב.
תודה
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20174
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
להזרמת מדיה לא יהיה הבדל רציני בין I3 ו I5, לכן אתה יכול לחסוך.
חשוב לציין ש-פורמט H.265 4K לא מתנגן חלק (1080P עובד מצויין), המעבד לא מספיק חזק.
כל שאר התכנים H.264 4K ו 1080P עובדים נפלא.
אם תבחר נוק מבוסס על סלרון N3150 תקבל תמיכה גם ב H.265 8BIT ב-4K. מצד שני המעבד חלש בהרבה מסדרת ה-Core וגם אין תמיכה ב3D ISO. (עדיין אפשר להפעיל 3D SBS). כך שאם מדובר על מחשב שנועד ליותר ממדיה בלבד צריך לחשוב מה אתה מעדיף, מעבד חזק יותר או תמיכה ב H.265 4K.
אם רזולוציות 4K לא רלוונטיות, אז כל מחשב שתבחר היום יריץ הכל מעולה.
חשוב לציין ש-פורמט H.265 4K לא מתנגן חלק (1080P עובד מצויין), המעבד לא מספיק חזק.
כל שאר התכנים H.264 4K ו 1080P עובדים נפלא.
אם תבחר נוק מבוסס על סלרון N3150 תקבל תמיכה גם ב H.265 8BIT ב-4K. מצד שני המעבד חלש בהרבה מסדרת ה-Core וגם אין תמיכה ב3D ISO. (עדיין אפשר להפעיל 3D SBS). כך שאם מדובר על מחשב שנועד ליותר ממדיה בלבד צריך לחשוב מה אתה מעדיף, מעבד חזק יותר או תמיכה ב H.265 4K.
אם רזולוציות 4K לא רלוונטיות, אז כל מחשב שתבחר היום יריץ הכל מעולה.
i5 זה אוברקיל,
i3 יספיק לך.
אפילו מעבד פנטיום (N3700) יכול להריץ 4K (לעתיד)
זכרון 4 גיגה (DDR4 לדור 6 )
בקשר לאחסון מומלץ SSD,
אך זה די תלוי אם בכוונתך להריץ WIN או openelec
אצלי לדוגמא אני עם WIN10 + SSD 240gb , והארד דיסק חיצוני של 1TB
i3 יספיק לך.
בקשר לאחסון מומלץ SSD,
אצלי לדוגמא אני עם WIN10 + SSD 240gb , והארד דיסק חיצוני של 1TB
·נראה לי שאני אלך כדיפולט על win. ככה אני אשאיר אופציות פתוחות. עכשיו לגבי קניה של זיכרונות וSSD איזה מאפיינים לחפש? אני לגמרי מנותק לגבי מה שהולך היום ולגבי התאימות לNUC . תודהstale כתב:i5 זה אוברקיל,
i3 יספיק לך.
בקשר לאחסון מומלץ SSD,
אצלי לדוגמא אני עם WIN10 + SSD 240gb , והארד דיסק חיצוני של 1TB...
נזכרתי שבדור השישי ניתן להתקין אחסון בחיבור M.2
כך תוכל להכניס דיסק קשיח SATA + וM.2
זה גם שיקול.
לגבי הזכרונות והתאימות ממליץ לבדוק תאימות באתר אינטל או לחלופין לקנות אחד מורכב מפלונטר.
הנפח מתחיל ב4GB (אתה יכול להשים גם
כך או כך יש לך זוג חריצים לזכרון.
כך תוכל להכניס דיסק קשיח SATA + וM.2
זה גם שיקול.
לגבי הזכרונות והתאימות ממליץ לבדוק תאימות באתר אינטל או לחלופין לקנות אחד מורכב מפלונטר.
הנפח מתחיל ב4GB (אתה יכול להשים גם