מתקן קיבוע למצלמת אקסטרים sony
מעוניין לרכוש Sony x1000v, לפני הרכישה הייתי מעוניין בהמלצה למתקן קיבוע שמיועד לאופנוע!
לא משנה אם לכידון או קסדה אשמח לקבל לשניהם, אבל הדגש הוא לאופנוע.
תודה מראש
אם הנושא מתאים יותר לאיבזרי צילום אשמח אם אחד המנהלים יעבירו
לא משנה אם לכידון או קסדה אשמח לקבל לשניהם, אבל הדגש הוא לאופנוע.
תודה מראש
אם הנושא מתאים יותר לאיבזרי צילום אשמח אם אחד המנהלים יעבירו
- BUGY
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6686
- נתן תודות: 86 פעמים
- קיבל תודות: 673 פעמים
לדעתי אתה במקום הלא נכון. פורום אופנועיים זה מקום הרבה יותר מתאים...חוץ מזה, גוגל יעזור לך המון. הנה מה שיש לסוני, יש לכידון אבל לא ראיתי לקסדה.
בדקתי באתר של סוני
@BUGY
·
שאלתי גם בפורום אופנועים
מלבד זה באתר של סוני יש הכל גם לקסדה הבעיה שלכידון בכל התמונות רואים התקנה על אופניים בשום מקום לא מצויין שזה מתאים לאופנועים וכנ"ל גם לקסדות
·
שאלתי גם בפורום אופנועים
מלבד זה באתר של סוני יש הכל גם לקסדה הבעיה שלכידון בכל התמונות רואים התקנה על אופניים בשום מקום לא מצויין שזה מתאים לאופנועים וכנ"ל גם לקסדות
- BUGY
- חבר מכור קשה

אאא...הבנתי.
מה ההבדל בין אופניים לאופנועים, מבחינת התקנה על הקידון? לדעתי שום הבדל, זה תפס אוניברסלי, שים לב, שרוב המתאמים מופיעים במחלקות שונות, כלמור אין מתאם מסויים יכל לשמש לכמה דברים, העיקר שהוא יושב טוב ומחזיק חזק.
חוץ מזה, השוק של אופניים חזק יותר למצלמות הללו לכן הם מושכים יותר לוקוחות משם...
למאן האמת לא ראיתי שם מתאם טוב לקסדה, לא לאופניים ולא לאופנועים.
בדקת מתאמים לא רשמיים? אני יודע שלגופרו יש שוק שלם של מתאמים כאלה.
מה ההבדל בין אופניים לאופנועים, מבחינת התקנה על הקידון? לדעתי שום הבדל, זה תפס אוניברסלי, שים לב, שרוב המתאמים מופיעים במחלקות שונות, כלמור אין מתאם מסויים יכל לשמש לכמה דברים, העיקר שהוא יושב טוב ומחזיק חזק.
חוץ מזה, השוק של אופניים חזק יותר למצלמות הללו לכן הם מושכים יותר לוקוחות משם...
למאן האמת לא ראיתי שם מתאם טוב לקסדה, לא לאופניים ולא לאופנועים.
בדקת מתאמים לא רשמיים? אני יודע שלגופרו יש שוק שלם של מתאמים כאלה.
ההבדל בין אופניים לאופנוע הוא שבאופניים אי אפשר להגיע ל 250 קמ"ש
ראיתי כל מיני מתקנים, גם לכידונים וגם לקסדות אבל אין לי ניסיון עם אף אחד מהם כי עוד לא רכשתי את המצלמה, אני מעוניין לחוות דעת מאנשים עם ניסיון לפני שאני רוכש אותה.
מעדיף לא לנסות על עצמי ולמצוא את המתקן לא מתאים לרכיבה על אופנוע כשמצלמה של 1800 ש"ח תעוף לי בנסיעה באמצע כביש החוף
אבל תודה על התגובה בכל אופן
ראיתי כל מיני מתקנים, גם לכידונים וגם לקסדות אבל אין לי ניסיון עם אף אחד מהם כי עוד לא רכשתי את המצלמה, אני מעוניין לחוות דעת מאנשים עם ניסיון לפני שאני רוכש אותה.
מעדיף לא לנסות על עצמי ולמצוא את המתקן לא מתאים לרכיבה על אופנוע כשמצלמה של 1800 ש"ח תעוף לי בנסיעה באמצע כביש החוף
אבל תודה על התגובה בכל אופן
- BUGY
- חבר מכור קשה

@Rossonero
·
קודם כל, אפשר להגיע גם ליותר מ250 קמ"ש על אופניים. דבר שני, זאת מצלמת אקסטרים, היא אמורה לעמוד בקפיצות וכוח G שאופנוע כביש לא מייצר. אבל אני מבין את החשש שלך. אולי כדי לחפש מצלמה מתאימה יותר או אולי אחת מהסניות בשליש מחיר?
·
קודם כל, אפשר להגיע גם ליותר מ250 קמ"ש על אופניים. דבר שני, זאת מצלמת אקסטרים, היא אמורה לעמוד בקפיצות וכוח G שאופנוע כביש לא מייצר. אבל אני מבין את החשש שלך. אולי כדי לחפש מצלמה מתאימה יותר או אולי אחת מהסניות בשליש מחיר?
- BUGY
- חבר מכור קשה

@mp3lll
·
לא ממש הבנתי את התגובה שלך...לא דוחף שום דבר לאף אחד, איפה ההמלצה שלך, מהנסיון שלך?
כמה אנשים שיש להם נסיון עם המצלמה הזאת על אופנוע, עם המתקנים האלה והאנשים הללו נמצאים פה בפורום?
מה שאני מנסה להסביר, שאין הבדל בין מתקנים לאופניים לאופנוע, אותם הפרמטרים, אותם החיבורים.
·
לא ממש הבנתי את התגובה שלך...לא דוחף שום דבר לאף אחד, איפה ההמלצה שלך, מהנסיון שלך?
כמה אנשים שיש להם נסיון עם המצלמה הזאת על אופנוע, עם המתקנים האלה והאנשים הללו נמצאים פה בפורום?
מה שאני מנסה להסביר, שאין הבדל בין מתקנים לאופניים לאופנוע, אותם הפרמטרים, אותם החיבורים.