פריט מעוכב במכס
לאחר יותר מחודש ימים של המתנה , הסטטוס של החבילה שהזמנתי מגרמניה (מעבד לוחאם וזיכרון) השתנה ל:
הפריט מעוכב מכס. ב 18/01/2016 נשלחה הודעה ראשונה לנמען לצורך שחרור הפריט
מה אני אמור לעשות? ללכת אליהם?(איפה הם נמצאים בת''א בכלל?) במכס לא עונים לי לשום טלפון שמצאתי..
בדואר אמרו שלח פקס . אבל איך אדע שזה הגיע באמת והם מטפלים בזה? אני די לחוץ על החבילה כבר והייתי מעדיף ללכת אליהם.
מה הדרך הכי מהירה לקבל את החבילה?
תודה
הפריט מעוכב מכס. ב 18/01/2016 נשלחה הודעה ראשונה לנמען לצורך שחרור הפריט
מה אני אמור לעשות? ללכת אליהם?(איפה הם נמצאים בת''א בכלל?) במכס לא עונים לי לשום טלפון שמצאתי..
בדואר אמרו שלח פקס . אבל איך אדע שזה הגיע באמת והם מטפלים בזה? אני די לחוץ על החבילה כבר והייתי מעדיף ללכת אליהם.
מה הדרך הכי מהירה לקבל את החבילה?
תודה
·Somnium כתב:תודה רבה!
אלך לשם אנסה...
קודם כל תתקשר/תברר את שעות הפתיחה שם - הם נוטים להשתנות (שביתות וכו'.)
שים לב באיזה ימים אתה הלך לשם ותשתדל להגיע מוקדם - עם הפתיחה , אחרת אתה יכול לחכות שעתיים בכיף .
קח את כל המסמכים הרלוונטיים ,כולל ייפוי כוח ות.ז שלך ושל המייפה כח במקרה הצורך.
אם זה רשום על חברה קח גם חותמת חברה.
הכי חשוב - תגיע לשם רגוע ותהיה אדיב מאוד וסבלן (זה נכון אגב לכל תחום בחיים)
כבר ראיתי שם כמה אנשים שבאו לקחת דברים פרטיים שלהם או סחורה והתנהגו בעצבנות ופקידי המכס/דואר הקשו עליהם בכל דבר.
האנשים במכס לא תמיד מבינים מה המוצר שהזמנת ונוטים לפקפק באמינות מן הסתם עקב אחרים ש"ניסו להבריח" מוצרים עם סכום מוצהר נמוך .
נערך לאחרונה על ידי movieman ב 19/01/2016 12:07, נערך פעם 1 בסך הכל.
https://www.postofficehours.co.il/דואר- ... ת-תל-אביב/
כתוב שהם פתוחים מ8 עד 2. או לפחות אמורים להיות.. להתקשר אין טעם , ניסיתי בשלושת השבועות האחרונים ליצור אתם קשר אך ללא הצלחה. לפעמים הקו כאילו תפוס, ובשאר המקרים אף אחד פשוט לא עונה..
אגיע ב-8 . אקח איתי גם את הקבלה מהחנות..
ידוע לך אגב אם אפשרי לשלם שם באשראי או שרק מזומן?
תודה רבה על העזרה.
כתוב שהם פתוחים מ8 עד 2. או לפחות אמורים להיות.. להתקשר אין טעם , ניסיתי בשלושת השבועות האחרונים ליצור אתם קשר אך ללא הצלחה. לפעמים הקו כאילו תפוס, ובשאר המקרים אף אחד פשוט לא עונה..
אגיע ב-8 . אקח איתי גם את הקבלה מהחנות..
ידוע לך אגב אם אפשרי לשלם שם באשראי או שרק מזומן?
תודה רבה על העזרה.
לפי נסיון שלי זה יגיע לסניף הדואר שלך לפי הכתובת.
בצירוף תשלום של המיסים עם הפריט שהזמנת חייב במיסים.
עד 75$ פתור ומעל סכום זה חלקי מחשב מחוייבים רק במע"מ.
בצירוף תשלום של המיסים עם הפריט שהזמנת חייב במיסים.
עד 75$ פתור ומעל סכום זה חלקי מחשב מחוייבים רק במע"מ.
לא מתקנים משעובד
LG43UJ630Y, Philips42,
Router TP-LINK VR600,
Dell 780MT ,Sony STR-DN1080
LG43UJ630Y, Philips42,
Router TP-LINK VR600,
Dell 780MT ,Sony STR-DN1080
- psibeast
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 1952
- נתן תודות: 50 פעמים
- קיבל תודות: 152 פעמים
כן, זה דומה לחוויה שאני עברתי. גם כן לא היה הרבה תור, אבל שלחו אותי הרבה פעמים מאדם אחד לאדם אחר.
לך אל X שישקול את החבילה ויתן אישור, אח"כ לך ל-Y ושלם שם, אח"כ תחזור עם האישור ל-Z שיחתום לך, אח"כ תחזור ל-X שוב וכולי....
לך אל X שישקול את החבילה ויתן אישור, אח"כ לך ל-Y ושלם שם, אח"כ תחזור עם האישור ל-Z שיחתום לך, אח"כ תחזור ל-X שוב וכולי....