לבעלי המסך PWD8 של פנסוניק - אני צריך עזרה..

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
Snir-H פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 18
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

לאחר שנה שיש לי טלויזיית LCD של MAG החלטתי לרכוש מסך פלאזמה (כתוצאה מגרעיניות ומריחות תמונה בשידורי HOT), החלטתי להשתדרג במסך פלאזמה. לאחר סקירה דיי ארוכה הגעתי להחלטה לרכוש 42PWD8, מכיוון שהוא עונה לצרכיי ובמחיר סביר..קראתי המון הודעות של הגולשים פה לגבי המסך שעזרו לי מאוד להגיע להחלטה, לעומת זאת עדיין נותרו בפניי כמה נושאים שלא ממש ברורים לי, והם..

1)איך מחולקים הסלוטים של החיבורים מאחורה (הבנתי שיש S-VIDEO ו-קומפוזיט שמנטרלים אחד את השני בסלוט אחד) והאם יש סלוט נפרד לקומפוננט או שהוא משולב עם עוד חיבור ? האם קיימת האפשרות לרכוש סלוט נוסף של קומפוננט ?

2)האם יש אפשרות להוסיף חיבור סקארט למסך ? ואם כן מה העלות ?

3)יותר כמו שאלה לבעלי המסך למשך תקופה ארוכה - כמה זמן המסך ברשותכם והאם המסך עשה לכם בעיות כלשהן (צריבה, ניתוק וכו') שהצריכו הזמנת טכנאי ? במילים אחרות - האם המסך דבק באמינות היפנית שלו ? השאלה הזו באה כיוון שאני שוקל לקנות מיבואן חיצוני (לא יורוקום)..

4)אני בעוד שבוע נוסע לתאילנד לחודש וחצי (איזה כיף לי), ורציתי לשמוע המלצות, האם בכל זאת כדאי לחכות עם הרכישה עוד קצת ולהשקיע בדגם חדש שאמור להגיע או לחכות שדגם אחר ירד משמעותית במחיר (כמו שקרה ל-PWD)?

בכל אופן אני מתכנן לרכוש את המסך רק אחרי החזרה מחו"ל..

חברה אני מצטער שאני חופר עם השאלות אבל זה נראה לי חיוני לדעת כמה שיותר לפני הוצאה כספית כזאת, תודה רבה לעוזרים, אני אשמח לשמוע כל דעה ודעה..
:mrgreen:

DannyZ
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1624
נתן תודות: 41 פעמים
קיבל תודות: 17 פעמים

שליחה #2 

אני בעל PHD8 אבל החיבורים אותו דבר. אז לשאלותיך:
  1. יש שלושה מקומות להכניס סלוטים ועוד חיבור קבוע נפרד ON BOARD בתצורת VGA D15 שמקבל גם אות קומפוננט.
    יש סלוט שנקרא הסלוט הכפול שבו יש, כפי שכתבת, S-V וקומפוזיט אחד ע"ח השני וקומפוננט/RGB. הסלוט הזה תופס שתי כניסות מתוך השלוש. יתרונו הוא באפשרות לקבל אות RGB עם סינכרון נפרד ובכך מתאים לממירים. אם תקנה סלוט קומפוננט/RGB בודד הוא לא יתמוך בסינכרון נפרד וכך לא תוכל לחבר כ-RGB לממיר.
  2. לא ברור אם מיובא ארצה בכלל. למה אתה צריך? חשוב על הכברת הראש הגדול בתעלה...
  3. הבעיה היחידה שיש לי היא מחבר רופף באחד ה-RGB-ים שאם משהו זז כל התמונה נהיית צהובה עד שאני מזיז חזרה ויש מגע.....
  4. לפי מה שאני קורא כאן גירסה 8 עומדת להעלם אבל יכול להיות שמדובר רק ב-PHD ולא ב-PWD.

Snir-H פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 18
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #3 

אז בוא נראה אם הבנתי אותך נכון, אם יש את החיבור קומפוננט מה-OnBorad ביחד עם ה-VGA, ואת חיבור הקומפוננט/RGB מהסלוט הכפול, אז זה בעצם אומר שהמסך מגיע עם 2 יציאות לקומפוננט.. אם כך האם למסך יש אפשרות לקלוט 2 אותות קומפוננט ?

DannyZ
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1624
נתן תודות: 41 פעמים
קיבל תודות: 17 פעמים

שליחה #4 

כניסות, כניסות...
לא יציאות.
יש לו אחת ON BOARD
וכל היתר תלוי בקונפיגורציה של הכרטיסים.
אם מתאים לך אתה יכול להכניס 3 סלוטים קומפוננט ואז יהיו לך 4 כניסות קומפוננט סה"כ אבל.... זה נראה לך הגיוני?
אני מדגיש שוב את ההבדל בין סלוט קומפוננט בודד שיש לו 3 מחברים ולכן אם תחבר אליו מקור RGB אז הסינכרון יהיה צריך להיות משולב ב-G (מה שהממירים שלנו לא מוציאים) לבין הקומפוננט/RGB (אילו אותם מחברים) בסלוט הכפול שיש לו עוד מחבר (בעצם שניים) לסינכרון

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”