זהו, מיציתי את הDT880PRO שלי, מחפש משהו חדש
לאחרונה הגעתי לתחושת מיצוי מהDT880PRO שלי. הפסיקו לרגש ולהפתיע אותי.
האוזניות מחוברת לmagni+modi ואני מנגן מהמחשב. שומע בעיקר רוק קלאסי, מטאל, רוק פסיכודאלי, ג'אז מודרני. קיצור הרבה גיטרות ותופים.
אני מחפש אוזניות שישימו יותר דגש על התופים ועל הגיטרות באס. ה880 כבר מרגישות לי שטוחות ומשעממות.
הכיוון שאני הולך אליו כרגע זה אוזניות סגורות התחלתי לקרוא על הDT770. עושות רושם כדאי.
יש לי תקציב של 200 דולר, אולי יותר, תלוי אם אמכור את ה880, עדיין שוקל את זה.
תציעו לי בבקשה עוד הצעות, של אוזניות מכל סוג שלדעתכם יוכלו לענות על הדרישות, שיהיו פתוחות, סגורות, חצי. העיקר over ear.
תודה
האוזניות מחוברת לmagni+modi ואני מנגן מהמחשב. שומע בעיקר רוק קלאסי, מטאל, רוק פסיכודאלי, ג'אז מודרני. קיצור הרבה גיטרות ותופים.
אני מחפש אוזניות שישימו יותר דגש על התופים ועל הגיטרות באס. ה880 כבר מרגישות לי שטוחות ומשעממות.
הכיוון שאני הולך אליו כרגע זה אוזניות סגורות התחלתי לקרוא על הDT770. עושות רושם כדאי.
יש לי תקציב של 200 דולר, אולי יותר, תלוי אם אמכור את ה880, עדיין שוקל את זה.
תציעו לי בבקשה עוד הצעות, של אוזניות מכל סוג שלדעתכם יוכלו לענות על הדרישות, שיהיו פתוחות, סגורות, חצי. העיקר over ear.
תודה
לשדרג רק הגברה או גם את הדאק? כל התחום הזה דורש הרבה ניסוי וטעיה ואין לי זמן לזה:(
FOXY, תן כיוון לשדרוג הגברה כדי שאוכל לדעת לאיזה כיוון להתמקד. האם באמת יורגש שינוי באופן המבוקש ע"י החלפה של ההגברה? איפה השינוי יהיה יותר דומיננטי? בהחלפה של אוזניות או בהחלפה של הגברה?
FOXY, תן כיוון לשדרוג הגברה כדי שאוכל לדעת לאיזה כיוון להתמקד. האם באמת יורגש שינוי באופן המבוקש ע"י החלפה של ההגברה? איפה השינוי יהיה יותר דומיננטי? בהחלפה של אוזניות או בהחלפה של הגברה?
הבעיה במגברים האלו היא שהם עוברים את ה200$. לפחות הקרל, את הבטא יש צורך להרכיב את החבילה באתר שלהם לפני ההזמנה וכעבור רפרוף קל אני מניח שגם הוא יסתכם ביותר מ 200$.
עוד משהו, אני בטוח שאם אגיע עם האונזיות שלי לאן שהוא על מנת להאזין למגברים, התוצאה תהיה שונה מאשר בסביבה הטבעית שלהם, בגלל רעשי רקע, שוני מקור וכו'. יכול להיות? בסופו של דבר אלו אוזניות פתוחות והסביבה משפיעה.
עוד משהו, אני בטוח שאם אגיע עם האונזיות שלי לאן שהוא על מנת להאזין למגברים, התוצאה תהיה שונה מאשר בסביבה הטבעית שלהם, בגלל רעשי רקע, שוני מקור וכו'. יכול להיות? בסופו של דבר אלו אוזניות פתוחות והסביבה משפיעה.
לDT880 בהחלט יש פוטנציאל קידום עם הציוד אבל זה מצריך השקעה באיזור ה-400$ למגבר רציני, כמובן עם ההבחנה המתבקשת בין סוליד-סטייט למנורות, תלוי כמה דיוק אתה רוצה בסאונד.
בתכלס, הייתי משדרג אוזניות, הכי זול ואפקטיבי כי זו החולייה הכי משמעותית בשרשרת, בטח ברמת הmid-fi.
ההייפיימן HE400i צריכות להיות הטיקט אם אתה רוצה יותר עוצמה בנמוכים עם רמה דומה של פירוט.
אגב, יצא לך כבר לרענן פאדים? אם אתה גם מחליף לכאלה מעור (גם סינתטי) אז בכלל...
בתכלס, הייתי משדרג אוזניות, הכי זול ואפקטיבי כי זו החולייה הכי משמעותית בשרשרת, בטח ברמת הmid-fi.
ההייפיימן HE400i צריכות להיות הטיקט אם אתה רוצה יותר עוצמה בנמוכים עם רמה דומה של פירוט.
אגב, יצא לך כבר לרענן פאדים? אם אתה גם מחליף לכאלה מעור (גם סינתטי) אז בכלל...
- ChesterYonany
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 446
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 20 פעמים
לא הגבתי בהתחלה כי הצבת תקציב של 200$.
אבל אחרי שהוזכרו פה ה400i אני חייב לקפוץ ולהמליץ עליהן בחום!
מדי פעם הן נמכרות ב300$ חדשות, וגם אפשר לחפש יד שניה אם אין לך בעיה עם זה.
אבל אחרי שהוזכרו פה ה400i אני חייב לקפוץ ולהמליץ עליהן בחום!
מדי פעם הן נמכרות ב300$ חדשות, וגם אפשר לחפש יד שניה אם אין לך בעיה עם זה.
- eyal1983
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3449
- נתן תודות: 26 פעמים
- קיבל תודות: 281 פעמים
צודק.ל 880 טיפונת עוד יותר באס מאשר ל 400S.
עוד הצעה, בדוק אצל מי אתה יכול לשמוע את ה NAD Visio HP50.
יכול להיות שימצאו חן בעיניי אוזנך...
אורן,הכיוון שאני הולך אליו כרגע זה אוזניות סגורות...
עוד הצעה, בדוק אצל מי אתה יכול לשמוע את ה NAD Visio HP50.
יכול להיות שימצאו חן בעיניי אוזנך...
·oren1219 כתב:evgenetic, אשמח אם תנמק...
האמת שהחברה שדוחפים לך מגברים ודאקים במאות דולרים צריכים לנמק, אבל בסדר. העניין מתבסס על תובנה די פשוטה, הטכנולוגיה שבבסיס דאקים ומגברים, בהתחשב ברמת פיתוח טכנולוגי של ימינו היא פשוט פרימיטיבית ומאד זולה לייצור. 150-200 דולר זוהי עלות של כרטיס קול asus xonar stx הפופאלרי שכולל גם דאק וגם מגבר אוזניות, שלפי כל המדדים ומדידות עושה המרה מדיגיטלי לאנלוגי (פעילותו של דאק) ומגביר (פעילות של מגבר אוזניות) את האודיו בצורה מושלמת, כלומר לא ניתנת בהבדלה בהשוואה למכשירים פי 10 ואף יותר יקרים).
אתה תשים לב לדפוס מעניין בקשר להמלצות לקנות דאק ומגבר יקרים יותר - אף אחד מהממליצים לא ייציג לך הוכחות מוצקות לכך שהם באמת משפרים את השמע בצורה כלשהי. ההוכחות במקרה זה אמורות להיות תוצאות של מבחן עיוור בו השומע הצליח להבחין בין שני מגברים/דאקים בתנאים מבוקרים, ולא התרשמויות סובייקטיביות שאין להם שום ערך. ויש לכך סיבה מאד ברורה, אחרי רמה מסויימת אין הבדל שמיע בין המגברים והדאקים, והרמה הזאת היא בסביבות 100 דולר להערכתי.
הנה קצת קריאה חשובה להרחבת האופקים:
http://matrixhifi.com/ENG_contenedor_ppec.htm - ניסוי מפורסם שאני וטה להביא לפה הרבה בדיונים מן הסוג, אומנם הוא עוסק ברמקולים אבל אותו עיקרון פעול גם בהגברת אוזניות.
ועוד משהו על הגברת אוזניות ודאקים ממהנדס חשמל ידוע בתחום שגם הינדס דאק מאד מפורסם - http://nwavguy.blogspot.co.il/2011/02/g ... sdacs.html