התייעצות בבחירת אוזניות

כל מה שאי פעם רציתם לדעת על אוזניות, מגברי אוזניות ומה שבינהם.
שלח תגובה
ZoharN פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 19
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום לכולם,

בזמן האחרון אני שומע מוזיקה רוב היום, בעבודה אני שומע מוזיקה קרוב ל 4-5 שעות תוך כדי שאני עובד ובבית עוד קרוב לשעתיים.
כרגע אני שומע דרך SHURE SE215 בעבודה, בנות 5 שאני מרגיש שמתחילות למות לאט לאט, בבית דרך RAPOO BT H6060 (מאוד נוח לשמוע מוזיקה ללא הצורך בחיבור ישיר לנגן, אך הן מאוד לא נוחות להאזנה רצופה של מעל לחצי שעה).
כרגע אני מעוניין לשדרג את האוזניות (גם מהחשש שה SHURE מתחילות להתפגר וגם כי ה RAPOO מאוד קשה לשמוע דרכן), ההעדפה היא לאוזניות בסגנון של ה Audio Technica ATH-M50X.
התקציב הוא סביב המחיר של ה Audio Technica ATH-M50X - 700 שקל, אך אם ההבדל באיכות יהיה עצום אני מוכן לחרוג גג עד 900-1000 (עם עדיפות של להישאר סביב ה 700).
מקריאה פה בפורום עלו לי שלושה שמות :
Audio Technica ATH-M50X
Beyerdynamic DT660 / Beyerdynamic DT770M

אני גר בנתניה ולא מכיר חנות כלשהי שבה ניתן לנסות את האוזניות (אוזניים גדולות, ככה שחשוב שיהיה נוח, בגלל זה ה RAPOO קצת לוחצות ובהאזנה ממושכת הן לא נוחות) לכן ההמלצות שלכם מאוד חשובות :).
במידת הצורך אני אוכל לנסוע לתל אביב / סביבתה אם יש חנות בה ניתן לבדוק את האוזניות ולראות את הנוחות שלהן / איכות השמע.

בנוסף הבנתי שכדי להוציא את המירב מהאוזניות לא מספיק רק האוזניות ושיר איכות (איכות FLAC ומעלה?) אלא כדאי גם להוסיף מגבר / כרטיס קול).במחשב יש לי רק כרטיס קול מובנה ולא קיים מגבר כלשהו, לכן אשמח גם לעזרה בקטגוריה הזו, אני מעדיף משהו שיוכל להתאים גם להאזנה דרך הפלאפון וגם להאזנה דרך המחשב תקציב מקסימום של 500 שקל (במידה והאוזניות יעלו סביב ה 700, גם פה אוכל להתגמש יותר).

תודה מראש לעוזרים :)

idonoach
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1021
נתן תודות: 48 פעמים
קיבל תודות: 94 פעמים

שליחה #2 

ZoharN כתב:שלום לכולם,

בזמן האחרון אני שומע מוזיקה רוב היום, בעבודה אני שומע מוזיקה קרוב ל 4-5 שעות תוך כדי שאני עובד ובבית עוד קרוב לשעתיים.
כרגע אני שומע דרך SHURE SE215 בעבודה, בנות 5 שאני מרגיש שמתחילות למות לאט לאט, בבית דרך RAPOO BT H6060 (מאוד נוח לשמוע מוזיקה ללא הצורך בחיבור ישיר לנגן, אך הן מאוד לא נוחות להאזנה רצופה של מעל לחצי שעה).
כרגע אני מעוניין לשדרג את האוזניות (גם מהחשש שה SHURE מתחילות להתפגר וגם כי ה RAPOO מאוד קשה לשמוע דרכן), ההעדפה היא לאוזניות בסגנון של ה Audio Technica ATH-M50X.
התקציב הוא סביב המחיר של ה Audio Technica ATH-M50X - 700 שקל, אך אם ההבדל באיכות יהיה עצום אני מוכן לחרוג גג עד 900-1000 (עם עדיפות של להישאר סביב ה 700).
מקריאה פה בפורום עלו לי שלושה שמות :
Audio Technica ATH-M50X
Beyerdynamic DT660 / Beyerdynamic DT770M

אני גר בנתניה ולא מכיר חנות כלשהי שבה ניתן לנסות את האוזניות (אוזניים גדולות, ככה שחשוב שיהיה נוח, בגלל זה ה RAPOO קצת לוחצות ובהאזנה ממושכת הן לא נוחות) לכן ההמלצות שלכם מאוד חשובות :).
במידת הצורך אני אוכל לנסוע לתל אביב / סביבתה אם יש חנות בה ניתן לבדוק את האוזניות ולראות את הנוחות שלהן / איכות השמע.

בנוסף הבנתי שכדי להוציא את המירב מהאוזניות לא מספיק רק האוזניות ושיר איכות (איכות FLAC ומעלה?) אלא כדאי גם להוסיף מגבר / כרטיס קול).במחשב יש לי רק כרטיס קול מובנה ולא קיים מגבר כלשהו, לכן אשמח גם לעזרה בקטגוריה הזו, אני מעדיף משהו שיוכל להתאים גם להאזנה דרך הפלאפון וגם להאזנה דרך המחשב תקציב מקסימום של 500 שקל (במידה והאוזניות יעלו סביב ה 700, גם פה אוכל להתגמש יותר).

תודה מראש לעוזרים :)
...
·

eyal1983
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3449
נתן תודות: 26 פעמים
קיבל תודות: 281 פעמים

שליחה #3 

אם אתה מאזין באוזניות 5 שעות + 2 , קצת קשה להמליץ על ה M50X.
כנ"ל לגבי ה 770, אומרים שהלחץ מהצדדים חזק, והפדים קשים.
ניתן לעשות modding ולשנות פדים, למתוח את הקשת, אבל אז הן כבר לא יהיו ממש סגורות.

ה Mad Dogs הן האוזניות בגודל מלא הסגורות הכי נוחות שנתקלתי בהן. עכשיו דווקא במבצע.
https://mrspeakers.com/shop/1-headphones/mad-dog-leather-alpha-pads-comfort-strap/

גם ה NAD Visio HP50 לא רעות. רק יקרות יותר וגם באסיות (חמות) יותר.

אם אתה מחפש דווקא שדרוג ל שור 215 שלך (ולא אוזניות בגודל מלא),
אז מדובר על אוזניות מסוג אחר, כולן מבודדות רעשים, ואז יש יותר מתחרות.

מבחינת הגברה- תלוי איזו אוזניה תקח בסוף.

FOXY
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1043
נתן תודות: 16 פעמים
קיבל תודות: 42 פעמים

שליחה #4 

באוזניות נסה את הBeyerdynamic DT660 והSoundMAGIC HP100.

ZoharN פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #5 

קודם כל תודה על התגובות ! :)

אני מעדיף לקנות רק בארץ, את ה Mad Dogs אני לא מוצא לרכישה בארץ ,את ה SoundMAGIC HP100 גם לא מצאתי, מצאתי רק חנות אחת שמוכרת את ה SoundMAGIC HP150 ואת ה NAD Visio HP50 מצאתי בחנות אחת בגבעתיים ללא מחיר (כמה הן אמורות לעלות בארץ?

הBeyerdynamic DT660 יהיו נוחות בהאזנה ממושכת ? (השעתיים שרשמתי בבית כן רצופות לרוב, בעבודה זה לא רצוף, אבל במצטבר זה מגיע ל 4-5 שעות).
יש דגמים נוספים שניתן לבדוק ? ויש חנות בה ניתן להאזין לאוזניות האלה באזור המרכז ?

eyal1983
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #6 

הHP150 קצת כבדות על הראש, אבל טובות מאוד בסאונד.
נשמעות קצת כמו DT880 סגורות. כמעט שטוחות אבל לא חסר באס (לטעמי).
היתה לי בעיה איתן - הגריל נגע לי באוזן.
כמובן שאפשר לפתור את זה ע"י החלפה לפאדים עבים יותר... רק שזה משפיע על הסאונד.

ה DT660 חזקות בבאס, ורגישות מאוד (אסור לתת להן הגברה חזקה מדי).
הן לא ברמה של ה HP150 מבחינת פירוט.
הן פחות מומלצות. גם פחות אנשים אוהבים אותן.

ה NAD אמורות לעלות בסביבות ה 1,200שח בארץ.

offerbk1
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1974
נתן תודות: 77 פעמים
קיבל תודות: 163 פעמים

שליחה #7 

אני הלכתי על סוני. מאד מאד מאד נוחות ובתקציב. לי יש mdr1a אבל ממה שקראתי החדשות אפילו יותר מהנות. MDR 100aap. קראתי המון על m50x כי יש להם ביקורות בערימות על איכות הצליל שלהן אבל הרבה כותבים שהן לא נוחות לשימוש ממושך.

Nir1
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 938
נתן תודות: 12 פעמים
קיבל תודות: 103 פעמים

שליחה #8 

שווה לבדוק גם את ה - Audio Technica MSR-7. עולות 999 שקל בבאג (700 בבלאק פרידיי).

FOXY
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #9 

ה Beyerdynamic dt880 מאוד נוחות מניח שכך גם הdt660.
הכי טוב ללכת לחנות ולבדוק בפועל.

לעניין החניות להריץ בגוגל חיפוש ולטלפן לבדוק אם במלאי.

ZoharN פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #10 

יום רביעי אני נוסע לתל אביב לבדוק ולהאזין לכמה אוזניות, כרגע הכיוון זה SoundMAGIC HP150 וNAD Visio HP50 (בחנויות MLSHOP ופיוז).
יש איזשהן אוזניות נוספות בטווח מחיר שלהן שכדאי לבדוק ?

בנוסף האם יש מגבר מומלץ לכל אחת מהן ? ברמת כניסה (לא מחפש משהו יקר, מעדיף משהו מחנות ישראלית שניתן יהיה גם לבדוק את השימוש שלו עם האוזניות).

FOXY
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #11 

נסה את זה: http://www.turtle.co.il/768

ZoharN פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #12 

תודה על התגובה המהירה :)

שאלה לגבי ה E10 - האם הוא מתאים רק להגברה דרך מחשב ? או שניתן גם להגביר שירים המושמעים דרך הפלאפון דרכו ? כי מהסרטון באתר זה נראה כאילו ניתן רק לחבר אותו דרך USB.
האם ה E12 -http://www.turtle.co.il/763 עדיף עליו ? כי הוא נראה מתאים גם למחשב וגם לנייד והמחיר שלו לא גבוה בהרבה.

eyal1983
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #13 

ה E10K מיועד למחשב, אבל אין בעיה שתחבר אותו לטלפון... זה יעבוד.

כמעט אותו הדבר, בנייד, פיתחו את ה Fiio Q1.

ה E12 הוא רק מגבר, לא ממיר.
לא מומלץ לחברו לטלפון שלך ליציאת האוזניות (הגברה כפולה זה לא דבר מומלץ).

שלח תגובה

חזור אל “אוזניות ומגברי אוזניות”