בזמן האחרון אני שומע מוזיקה רוב היום, בעבודה אני שומע מוזיקה קרוב ל 4-5 שעות תוך כדי שאני עובד ובבית עוד קרוב לשעתיים.
כרגע אני שומע דרך SHURE SE215 בעבודה, בנות 5 שאני מרגיש שמתחילות למות לאט לאט, בבית דרך RAPOO BT H6060 (מאוד נוח לשמוע מוזיקה ללא הצורך בחיבור ישיר לנגן, אך הן מאוד לא נוחות להאזנה רצופה של מעל לחצי שעה).
כרגע אני מעוניין לשדרג את האוזניות (גם מהחשש שה SHURE מתחילות להתפגר וגם כי ה RAPOO מאוד קשה לשמוע דרכן), ההעדפה היא לאוזניות בסגנון של ה Audio Technica ATH-M50X.
התקציב הוא סביב המחיר של ה Audio Technica ATH-M50X - 700 שקל, אך אם ההבדל באיכות יהיה עצום אני מוכן לחרוג גג עד 900-1000 (עם עדיפות של להישאר סביב ה 700).
מקריאה פה בפורום עלו לי שלושה שמות :
Audio Technica ATH-M50X
Beyerdynamic DT660 / Beyerdynamic DT770M
אני גר בנתניה ולא מכיר חנות כלשהי שבה ניתן לנסות את האוזניות (אוזניים גדולות, ככה שחשוב שיהיה נוח, בגלל זה ה RAPOO קצת לוחצות ובהאזנה ממושכת הן לא נוחות) לכן ההמלצות שלכם מאוד חשובות
במידת הצורך אני אוכל לנסוע לתל אביב / סביבתה אם יש חנות בה ניתן לבדוק את האוזניות ולראות את הנוחות שלהן / איכות השמע.
בנוסף הבנתי שכדי להוציא את המירב מהאוזניות לא מספיק רק האוזניות ושיר איכות (איכות FLAC ומעלה?) אלא כדאי גם להוסיף מגבר / כרטיס קול).במחשב יש לי רק כרטיס קול מובנה ולא קיים מגבר כלשהו, לכן אשמח גם לעזרה בקטגוריה הזו, אני מעדיף משהו שיוכל להתאים גם להאזנה דרך הפלאפון וגם להאזנה דרך המחשב תקציב מקסימום של 500 שקל (במידה והאוזניות יעלו סביב ה 700, גם פה אוכל להתגמש יותר).
תודה מראש לעוזרים