סרט על פטגוניה שצולם במצלמה 8K התחזית 8K בפתח קרובה מתמיד מה דעתכם ???

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
BUGY
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6686
נתן תודות: 86 פעמים
קיבל תודות: 673 פעמים

שליחה #21 

rwg1 כתב:
...
...

זה אומר שכבר היום בהוליווד יכולים להתחיל לצלם סרטים עלילתיים באורך מלא בשיטה הזו ?
...
·כמובן, בהוליווד יכולים ומצלמים 8K כבר שנים, קוראים לזה פילם. אבל בגלל עלויות גבוהות ונוחות, הם מעדיפים לצלם דיגיטלי, מה שמגביל אותם מאוד ברזוליוציה (ולא רק).

rwg1
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1630
נתן תודות: 31 פעמים
קיבל תודות: 257 פעמים

שליחה #22 

BUGY כתב:
·כמובן, בהוליווד יכולים ומצלמים 8K כבר שנים, קוראים לזה פילם. אבל בגלל עלויות גבוהות ונוחות, הם מעדיפים לצלם דיגיטלי, מה שמגביל אותם מאוד ברזוליוציה (ולא רק).
...
טוב אז כחובב גדול של סרטים בפורמט גדול ( ואפשר לראות דיונים שלי ושל SONYES על סרטים
בפורמטים כאלו :) ) אני לא יכול להתווכח עם אף מילה בתגובה שלך :).

רק לומר שחבל שמתי שכבר מצלמים שם סרט כזה
לא יוצא לנו בארץ גם לראות אותו בהפצה לקולנוע שבה אפשר לחוות את האיכות הזו במלואה.

BUGY
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6686
נתן תודות: 86 פעמים
קיבל תודות: 673 פעמים

שליחה #23 

rwg1 כתב:
...
...
טוב אז כחובב גדול של סרטים בפורמט גדול ( ואפשר לראות דיונים שלי ושל SONYES על סרטים
בפורמטים כאלו :) ) אני לא יכול להתווכח עם אף מילה בתגובה שלך :).

רק לומר שחבל שמתי שכבר מצלמים שם סרט כזה
לא יוצא לנו בארץ גם לראות אותו בהפצה לקולנוע שבה אפשר לחוות את האיכות הזו במלואה.
...
·
זאת בעיה :D

מי שרוצה עכשיו, אז יש כבר פתרון ל8K:
מצלמים בפילים, סורקים עם סורק 8K (לפי SONYES, יש כבר כאלה) ואז עובדים על עריכה ומוציאים את הסרט על בלו-רי (זה עדיין קיים?)

אבל תחלס, זאת אפילו לא אפשרות, אין מצב שמישהו בהוליווד חוזר לפילים (חוץ מכמה במאיים בודדים).

מזכיר לי את הסיפור על תוכנית החלל, איך שהאמריקאים ביזבזו מיליונים כדי להמציא עט אשר עובד גם בחלל. הרוסים מצאו פתרון די מהר: עיפרון.

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”