סאב וופר JBL 550P מארצות הברית - 110V שככל הנראה שרפתי משהו
-
YairRoznitsky
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 2
- שם מלא: Yair Roznitsky
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
אהלן,
קניתי את הסאב המדובר בארצות הברית בשביל שיתאים עם הרמקולים jbl studio סדרה 5 שיש לי כבר
מי שמכיר, יש להם מבנה יפה של צופר וסאונד מדהים.
בכל מקרה, הסאב הגיע בקונפיגורציה של 110 ואני בהתעלמות מוחלטת מהאינסטינקטים וההגיון הבריא החלטתי לחבר אותו לחשמל כי כתוב במניואל שזה מתאים גם ל220 באירופה.
בקיצור, נדלקה המנורת חיווי באחורי הרמקול, שמחתי מאוד לרגע אך לדאבוני הנורה חדלה מלהאיר והסאב וופר נדם.
לא היו רעשים מוזרים ו\או ריחות ו\או עשן.
מה אומרים המקצוענים? יש שם פיוז הגנה? קל לתקן? איפה אפשר לתקן? לעשות בעצמי?
תודה רבה,
יאיר.
קניתי את הסאב המדובר בארצות הברית בשביל שיתאים עם הרמקולים jbl studio סדרה 5 שיש לי כבר
בכל מקרה, הסאב הגיע בקונפיגורציה של 110 ואני בהתעלמות מוחלטת מהאינסטינקטים וההגיון הבריא החלטתי לחבר אותו לחשמל כי כתוב במניואל שזה מתאים גם ל220 באירופה.
בקיצור, נדלקה המנורת חיווי באחורי הרמקול, שמחתי מאוד לרגע אך לדאבוני הנורה חדלה מלהאיר והסאב וופר נדם.
תודה רבה,
יאיר.
- gal-cohen
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6305
- נתן תודות: 577 פעמים
- קיבל תודות: 933 פעמים
אם לא חווית פיצוץ גדול או קל, סביר שיש לו במגבר פיוז הגנה ששרפת וזהו. (כבר נתקלתי בכזה בעבר הרחוק עם סאב של BOSE)YairRoznitsky כתב:אהלן,
תודה רבה,
יאיר....
ואם זה כך, התיקון הוא מהיר מאוד, אם יש לך ידיים טובות (כלומר אתה לא צריך את אשתך או איש מקצוע להחליף נורה) אז אתה יכול לבצע לבד, פתיחה והחלפה של הפיוז.
בכל מקרה - שווה לנסות.
-
YairRoznitsky
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 2
- שם מלא: Yair Roznitsky
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
המלצות על שנאי לסאב וופר הזה?
Power requirement: 120V, 60Hz (US); 220V – 230V, 50Hz/60Hz (EU)
זה מה שרשום
השאלה אם הכוונה ב EU ו US לגירסאות שונות של המגבר או פשוט הגדרה איפה יש 220 ואיפה יש 120
לפי תשובות באמזון
JBL make an EU model and a US model. EU model is 220/230 volt only, US model is 120 volt only. Bill.
אז יש גרסאות שונות ל EU ולUS
גם כן לפי תמונות של דגם אמריקאי רק 120 מצויין
זה מה שרשום
השאלה אם הכוונה ב EU ו US לגירסאות שונות של המגבר או פשוט הגדרה איפה יש 220 ואיפה יש 120
לפי תשובות באמזון
JBL make an EU model and a US model. EU model is 220/230 volt only, US model is 120 volt only. Bill.
אז יש גרסאות שונות ל EU ולUS
גם כן לפי תמונות של דגם אמריקאי רק 120 מצויין