אוזניות אלחוטיות או רגילות
אני דיי מתלבט ,יש המון אפשרויות
המחירים מטורפים
רציתי את ה turtle beach stelth 500x שעולות בסביבות 800 ודיי התבאסתי בכתבה שנתנו עליהם ביוטיוב
מצד שני כול האוזניות שקניתי של סנהייזר נתנו תמורה מעולה אבל האלחוטיות שלהם עוברים את ה1000
עד כמה יהיה הבדל בין אוזניות של 400 ל1000 מבחינת סאונד
באמת יש אוזניות dts או שזה רק גימיק?
אם יש חברות אחרות מומלצות אשמח לשמוע
תודה
המחירים מטורפים
רציתי את ה turtle beach stelth 500x שעולות בסביבות 800 ודיי התבאסתי בכתבה שנתנו עליהם ביוטיוב
מצד שני כול האוזניות שקניתי של סנהייזר נתנו תמורה מעולה אבל האלחוטיות שלהם עוברים את ה1000
תודה
- gal-cohen
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6304
- נתן תודות: 577 פעמים
- קיבל תודות: 932 פעמים
1. אתה מחפש אוזניית גיימינג? (כלומר כזו שתוכל לשוחח עם אנשים ברשת) או אוזנייה ליהנות מסאונד טוב?BENNY66 כתב:אני דיי מתלבט ,יש המון אפשרויות
המחירים מטורפים
תודה...
2. יש לך רסיבר קולנוע ביתי לחבר אותה? אם כן - איזה רסיבר בדיוק?
·כן לגיימינג אבל הסאונד חשוב לי יותר מהצאטgal-cohen כתב:1. אתה מחפש אוזניית גיימינג? (כלומר כזו שתוכל לשוחח עם אנשים ברשת) או אוזנייה ליהנות מסאונד טוב?......
2. יש לך רסיבר קולנוע ביתי לחבר אותה? אם כן - איזה רסיבר בדיוק?...
יש לי רסיבר lx 70 אבל אני מעדיף לא לחבר למגבר
האוזנטויות לוואן
- gal-cohen
- חבר מכור קשה

·BENNY66 כתב:·כן לגיימינג אבל הסאונד חשוב לי יותר מהצאט......
יש לי רסיבר lx 70 אבל אני מעדיף לא לחבר למגבר
האוזנטויות לוואן...
עד כמה שאני מכיר, אין לסנהייזר אוזניות גיימינג.
בכל מקרה, אם אתה לא משתמש ברסיבר אלא ישירות ב ONE, אז אתה יכול בהחלט להתכוונן על משהו כמו TB X12 (חוטי אבל איכותי) או X42 (אלחוטי)
בכלל לטעמי כל סדרת ה X הישנה יותר - טובה יותר ואיכותית יותר, גם מבחינת הסאונד וגם מבחינת איכות הבנייה של האוזנייה.
אגב, אם אתה רוצה לדעת כיצד נשמעת אוזנייה שלהם בסראונד, אתה יכול לקבל אצלי הדגמה בכיף, אצלי ה X12 מחוברת לרסיבר וזה נשמע מעולה, אפילו זנחתי את הפרוססור של TB (ה TB DSS) כי הרסיבר עושה עיבוד נפלא.
אין לי בעיה גם להשאיל לך את ה DSS אם תרצה לבדוק אצלך.
- gal-cohen
- חבר מכור קשה

לא חושב שיש יבואן רשמי.. בכלל עד שהביאו אותן לארץ - יצא המיץ.BENNY66 כתב:תודה גל
אני לא מצליח למצוא את ה x42 בארץ כנראה דגם ישן
יש יבואן רישמי?...
אני הזמנתי את כל הזוגות במשפחה עוד בזמנו מאתר אנגלי שהיום כבר לא שולח לארץ.
הנה, יש מוכר כאן:
http://www.ebay.com/itm/XBOX-360-XB360- ... SwFqJWj07g
- gal-cohen
- חבר מכור קשה

זהו, שכבר בדקתי שם לפני שעניתי לך.BENNY66 כתב:היי גל תודה על התשובות
ממה שראיתי במידה ואני יזמין מחול אני יצטרך לשלם עוד 100 שח שזה ייצא בסביבות 430
יש לי אופציה לקנות מאילת מאייבורי או באג
תוכל להציץ ,אולי יש משהו מעניין שם
שוב תודה...
רצית אלחוט, וזה קשה למצוא כזו שהיא איכותית, אני אישית מעדיף מאוד את הדגמים הישנים יותר כי הם בנויים היטב וגדולים יותר.
(כאמור, סדרת ה X)
אם אתה לא מתעקש על אלחוט, אז בהחלט ממליץ על ה X12, יש לי אותן והן מעולות. (והמחיר שלהן בארץ ירד פלאים, בעבר עלו מעל ל 380 שקלים)
כמו שציינתי, אצלי הן עובדות במצב סראונד והן נשמעות מעולה.
·זה לא סבטוחה עם כול החיבורים שם,או שאתה פשוט מחבר את האוזניות ישירות לשלטgal-cohen כתב:זהו, שכבר בדקתי שם לפני שעניתי לך.......
רצית אלחוט, וזה קשה למצוא כזו שהיא איכותית, אני אישית מעדיף מאוד את הדגמים הישנים יותר כי הם בנויים היטב וגדולים יותר.
(כאמור, סדרת ה X)
אם אתה לא מתעקש על אלחוט, אז בהחלט ממליץ על ה X12, יש לי אותן והן מעולות. (והמחיר שלהן בארץ ירד פלאים, בעבר עלו מעל ל 380 שקלים)
כמו שציינתי, אצלי הן עובדות במצב סראונד והן נשמעות מעולה....
- gal-cohen
- חבר מכור קשה

ממש לא.BENNY66 כתב:·זה לא סבטוחה עם כול החיבורים שם,או שאתה פשוט מחבר את האוזניות ישירות לשלט.........
את השלט מחברים לאזנייה רק אם רוצים את הפיצ'ר הנוסף של דיבור עם אחרים.
כך שבאופן רגיל האוזנייה מחוברת עם כבל אחד ל usb לקבלת מתח, וכבל שני אל המכשיר או הרסיבר.
אצלי האוזנייה מחוברת לרסיבר, כך שהיא משמשת אותי לסרטים, טלויזיה, מוזיקה ומשחקים, ומתי שאני רוצה לשוחח עם חברים, אז נותר לי רק לחבר את הכבל הקטן של הצ'אט לשלט, זה הכל.