מתלבט בין מקררים LG GR- B709DID -לבין Samsung RF60J9000S
אני כבר הרבה זמן מתלבט ומתחבט ביניהם...
כמה נק' :
מבחינת עיצוב חיצוני - הסמסונג יותר לטעמי מה LG
מבחינת פנימיות - אין ספק שה LG נראה הרבה יותר יוקרתי ואיכותי ופי'צרים מעניינים.
לLG יש דלת בתוך דלת - פיצ'ר חמוד אבל פחות מעניין אותי ת'אמת... וגם נראה לי שזה משהו שלא יחזיק הרבה זמן מעמד ואולי גם תהיה איתו תקלה.
מבחינת נפח וגודל חיצוני שניהם בערך אותו הדבר...מבחינת מחיר הLG יקר בכ1000 ש''ח.
בנוסף הסמסונג הוא דגם חדש שיצא חודש שעבר לשוק...לעומת הLG שיצא מעל לשנה וחודשיים.
בביקור בחנות עם מנהל חנות של שקם אלקטריק (בחור תותח שרואים שהוא מבין במה שהוא עושה...ויודע מה הוא מוכר ולגמרי מקצועי) אמר שמבחינתו ה LG לוקח בלי שאלה מאחר והוא יותר איכותי, ובכללי המליץ על LG יותר מסמונג מבחינת מקררים.
הייתי רוצה לדעת מה דעתם? האם למישהו יש את אחד המקררים הנ''ל ויכול לתת לי תובנות?
תודה רבה D:
כמה נק' :
לLG יש דלת בתוך דלת - פיצ'ר חמוד אבל פחות מעניין אותי ת'אמת... וגם נראה לי שזה משהו שלא יחזיק הרבה זמן מעמד ואולי גם תהיה איתו תקלה.
בנוסף הסמסונג הוא דגם חדש שיצא חודש שעבר לשוק...לעומת הLG שיצא מעל לשנה וחודשיים.
בביקור בחנות עם מנהל חנות של שקם אלקטריק (בחור תותח שרואים שהוא מבין במה שהוא עושה...ויודע מה הוא מוכר ולגמרי מקצועי) אמר שמבחינתו ה LG לוקח בלי שאלה מאחר והוא יותר איכותי, ובכללי המליץ על LG יותר מסמונג מבחינת מקררים.
הייתי רוצה לדעת מה דעתם? האם למישהו יש את אחד המקררים הנ''ל ויכול לתת לי תובנות?
תודה רבה D:
PhobiA כתב:אני כבר הרבה זמן מתלבט ומתחבט ביניהם...
כמה נק' :
תודה רבה D:...
היי. מתלבט בדיוק בין אותם 2 מקררים.
תוכל לספר באיזה מהם בחרת והאם אתה מרוצה?·
- hipoo
- חבר ותיק

- תגובות: 2125
- שם מלא: hipoo
- נתן תודות: 537 פעמים
- קיבל תודות: 107 פעמים
LG על פי סקר טכנאים
http://www.themarker.com/consumer/1.2918113
http://www.themarker.com/consumer/1.2918113
* עובדה ידועה היא, שהאנשים שהכי רוצים לשלוט על אנשים הם, מעצם העניין, הכי פחות מתאימים לעשות זאת.
כל אחד שמסוגל להגיע לכך שיתמנה לנשיא, אסור בשום אופן להרשות לו לקבל את התפקיד.
כל אחד שמסוגל להגיע לכך שיתמנה לנשיא, אסור בשום אופן להרשות לו לקבל את התפקיד.
@galbarm
·
היי לקחתי את ה LG
מאוד מרוצה מהמקרר עצמו, פחות מהשירות של ברימאג.
קיבלתי את המקרר כשנכנסתי לבית חדש, הייתי עדיין בשיפוצים בימים הראשונים לכן לא הורדתי את הניילונים שעוטפים את גוך המקרר, לאחר מכן יצאתי לחופשה וכשחזרתי וסיימנו הכל בערך שבועיים אחרי קבלת המקרר, רק אז הורדתי את הניילונים - וגיליתי 2 מכות ממש בולטות ממש בחזית של המקרר שמכער את הכל ואי אפשר להתעלם מהן.
התקשרתי לשירות, ולאחר כמה ימים של בדיקה, הודיעו לי שבגלל שעברו שבועיים מיום קניית המקרר לא ניתן לטפל בזה ובעצם יוצא שקיבלתי מקרר תקול ואני צריך לחיות איתו.
רק על זה לבד - הייתי הולך על מקרר סמסונג.
·
היי לקחתי את ה LG
מאוד מרוצה מהמקרר עצמו, פחות מהשירות של ברימאג.
קיבלתי את המקרר כשנכנסתי לבית חדש, הייתי עדיין בשיפוצים בימים הראשונים לכן לא הורדתי את הניילונים שעוטפים את גוך המקרר, לאחר מכן יצאתי לחופשה וכשחזרתי וסיימנו הכל בערך שבועיים אחרי קבלת המקרר, רק אז הורדתי את הניילונים - וגיליתי 2 מכות ממש בולטות ממש בחזית של המקרר שמכער את הכל ואי אפשר להתעלם מהן.
התקשרתי לשירות, ולאחר כמה ימים של בדיקה, הודיעו לי שבגלל שעברו שבועיים מיום קניית המקרר לא ניתן לטפל בזה ובעצם יוצא שקיבלתי מקרר תקול ואני צריך לחיות איתו.
רק על זה לבד - הייתי הולך על מקרר סמסונג.
- xena
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 497
- שם מלא: xena
- נתן תודות: 80 פעמים
- קיבל תודות: 9 פעמים
בדיוק גם ההתלבטות שלי. אשמח לעוד רשמים והבדלים בין השניים.
האם תא הקירור של ה lg הזה לא קטן מידי? מדדתי בחנות עומד מדפים של 35 ס״מ. סתם להשוואה, lg 849 שעולה 6000, מחזיק עומק מדף של כמעט 50 ס״מ. השאלה האם כל האקסטרה מידוף על הדלתות מפצה על מדפי מקרר לא עמוקים?
האם תא הקירור של ה lg הזה לא קטן מידי? מדדתי בחנות עומד מדפים של 35 ס״מ. סתם להשוואה, lg 849 שעולה 6000, מחזיק עומק מדף של כמעט 50 ס״מ. השאלה האם כל האקסטרה מידוף על הדלתות מפצה על מדפי מקרר לא עמוקים?
·השאלה אם עדיף עם בר מים + קרח או לוותר על זה בשביל נפח מקרר גדול יותר ?xena כתב:בדיוק גם ההתלבטות שלי. אשמח לעוד רשמים והבדלים בין השניים.
האם תא הקירור של ה lg הזה לא קטן מידי? מדדתי בחנות עומד מדפים של 35 ס״מ. סתם להשוואה, lg 849 שעולה 6000, מחזיק עומק מדף של כמעט 50 ס״מ. השאלה האם כל האקסטרה מידוף על הדלתות מפצה על מדפי מקרר לא עמוקים?...
או קיים נפח ענק עם מים + קרח בדיוק כמו מקרר LG שבלי מים + בר?
איזה מודל חדש השנה מומלץ ?
תודה.
מה נבחר בסופו של דבר?
הי,
מקפיץ את השירשור, על מנת לקבל חוות דעת מפותח השירשור ואחרים על המקרר המדובר.
ואם אפשר חוות דעת על בר המים בדגם 710, האם שווה את הקטנת הנפח.
מקפיץ את השירשור, על מנת לקבל חוות דעת מפותח השירשור ואחרים על המקרר המדובר.
ואם אפשר חוות דעת על בר המים בדגם 710, האם שווה את הקטנת הנפח.