שרשור תגובות: Audioquest NightHawk – הכל נמצא בפרטים הקטנים
מאמר יפה
נהנתי לקרא ומחדשנות של החברה -יפה
ומעניין הרבה חברות פונים לחדשנות ו- הממברנה נראתה לראשונה באוזניות העל SONY MDA-R10
Bio-Cellulose diaphragm
גם פוטקס היפנית יש לה דרברים כאלו באוזניות 900 ובדגם יותר ישן של דנון שהיה לי בעבר D7000
העיקרון מאד דומה
וגם ברמקולים המיוחדים של SONY
ןלעניין האוזניות האלו בהחלט עשויות להיות יופי של אוזניות לסוגי מוסיקה שונים והמבנה נותן יתרונות של סגורות עם פתוחות
ןמחיר טוב
נשאר רק להאזין להן .
בהצלחה לט.ר
נהנתי לקרא ומחדשנות של החברה -יפה
ומעניין הרבה חברות פונים לחדשנות ו- הממברנה נראתה לראשונה באוזניות העל SONY MDA-R10
Bio-Cellulose diaphragm
גם פוטקס היפנית יש לה דרברים כאלו באוזניות 900 ובדגם יותר ישן של דנון שהיה לי בעבר D7000
העיקרון מאד דומה
וגם ברמקולים המיוחדים של SONY
ןלעניין האוזניות האלו בהחלט עשויות להיות יופי של אוזניות לסוגי מוסיקה שונים והמבנה נותן יתרונות של סגורות עם פתוחות
ןמחיר טוב
נשאר רק להאזין להן .
בהצלחה לט.ר
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
יופי של ביקורת - תודה!
כמה הערות אם יורשה לי:
1. חבל על ההשקעה ב-"עץ נוזלי" אם בסוף מעמיסים על האפרכסות את הקונסטרוקציה האפורה והתעשייתית של הדיפיוזר שהופכת את הלוק שלהן לדעתי מהיי-אנד פרופר לכיעור אחד גדול..!
2. המדידות בהחלט מרשימות, אבל יש לי תחושה שהסיבה שהן לא עומדות במבחן המציאות היא השימוש ב-"דרייבר אמיתי של רמקול" - זה אולי נשמע טוב על הנייר, אבל זה מרגיש לי כמו טעות של חברה שאף פעם לא ייצרה אוזניות...
3. חסרה לי השוואה לאוזניות "חצי-פתוחות" אחרות, כגון AKG K240, ביירדיינאמיק DT880, או פוסטקס T50RP - אבל בעיקר לביירדיינאמיק, בהתחשב במחיר...
כמה הערות אם יורשה לי:
1. חבל על ההשקעה ב-"עץ נוזלי" אם בסוף מעמיסים על האפרכסות את הקונסטרוקציה האפורה והתעשייתית של הדיפיוזר שהופכת את הלוק שלהן לדעתי מהיי-אנד פרופר לכיעור אחד גדול..!
2. המדידות בהחלט מרשימות, אבל יש לי תחושה שהסיבה שהן לא עומדות במבחן המציאות היא השימוש ב-"דרייבר אמיתי של רמקול" - זה אולי נשמע טוב על הנייר, אבל זה מרגיש לי כמו טעות של חברה שאף פעם לא ייצרה אוזניות...
3. חסרה לי השוואה לאוזניות "חצי-פתוחות" אחרות, כגון AKG K240, ביירדיינאמיק DT880, או פוסטקס T50RP - אבל בעיקר לביירדיינאמיק, בהתחשב במחיר...
דרייברים באוזניות עובדים באותה הצורה כמו דרייברים ברמקולים, פשוט מדובר בגרסאות מיניאטוריות למטרה שונה. זה שהדרייבר באוזניות האלו משאיל אלמנטים דומים לאלו של דרייברים ברמקולים זה דווקא משהו חיובי לדעתי.השימוש ב-"דרייבר אמיתי של רמקול" - זה אולי נשמע טוב על הנייר, אבל זה מרגיש לי כמו טעות של חברה שאף פעם לא ייצרה אוזניות......
אני בספק.האם הייצור של כל החומרים הוא in-house?...