הפיכת אוזניות חוטיות לאלחוטיות באמצעות הסמארטפון - יש חיה כזאת?

תוכנות ניהול מדיה: KODI, תוספים, XBMC, Media Portal, PLEX וכו'
gil900 פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1151
נתן תודות: 15 פעמים
קיבל תודות: 19 פעמים

שליחה #1 

שלום, אני מעוניין לשתף את הסאונד של המחשב עם הפלאפון דרך רשת ביתית או בלוטוס ולפלפון לחבר אוזניות חוטיות רגילות(אוזניות איפון למשל) כך שבסופו של דבר הסאונד יוזרם לאוזניות באופן אלחוטי(באמצעות הפלאפון דרך רשת ביתית או תקשורת בלוטוס)

המחשב שלי מריץ ווינדוס 7 והפלאפון אנדרואיד.
אני מעוניין לדעת האם יש אפשרות לממש את רצוני ואם כן אז כיצד.

חשבתי על משהו בכיוון ה VLC כי ידוע לי קצת שיש לו יכולת הזרמה אבל אני לא בכי בזה כלכך.

תודה לעוזרים!

sushay
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1259
נתן תודות: 18 פעמים
קיבל תודות: 40 פעמים

שליחה #2 

תתקין soundwire

gil900 פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #3 

תודה!
אני אתעמק בזה בהמשך ואעדכן איך עובד(אם עובד):)

עריכה:
עובד!!! אבל יש דיליי של איזה 1.5 - 2 שניות.
מעניין אם יש דרך לבטל את הדיליי הזה. מקסימום בקודי אעשה הקדמה(באודיו) של 1.5 - 2 שניות אבל זה מציק כל פעם להגדיר משהו כזה כשאני רוצה לראות עם האוזניות.

האם יש דרך לעשות קיצור דרך בקודי(בממשק עצמו) לקונפיגורציה שבה יש הגדרת אודיו לצפיה עם אוזניות(הגדרה שאעשה).
אני רוצה קיצורי דרך לשתי קונפיגורציות - קונפיגורציה 1 שבה אין הקדמה וקונפיגורציה 2 שבה יש הקדמה באודיו
וכל פעם שארצה לצפות עם האוזניות, אני אלחץ על הקיצור דרך של קונפיגורציה 2.

עריכה:
אחרי שקצת שיחקתי עם זה הדיליי נהיה חצי שניה בערך. איכות הסאונד היא מושלמת וזהה למקור!

אני מחפש דרך להשתיק את הרמקולים של הלפטופ כך שישמעו רק דרך הפלאפון...
זה לא ממש בעיה כי אם אני מגדיר שהלפטופ יתן סאונד לטלוויזיה ושהתוכנה תמשוך את הסאונד מהטלוויזיה אז אין בעיה כי אפשר להשתיק את הטלוויזיה. אבל אם הסאונד הוא במחשב אז יש לי את ההגדרות אקולייזר שלי ואני לא ממש רוצה לוותר עליהם.
אין לי אפשרות לעשות הגדרות אקולייזר לסאונד שמשודר לטלוויזיה.

עריכה:
בעית הדילי רצינית יותר. הדיליי הוא לא קבוע - פעם הוא חצי שניה, פעם שתי שניות, פעם 3 שניות.. כך שאי אפשר הגדרות קבועות מראש.

כל עוד אין דרך שהדילי יהיה קבוע אז אי אפשר הגדרת הקדמת סאונד קבועה מראש כי זה משתנה.. בעייתי קצת.

עריכה:

עכשיו ניסיתי שהסאונד יהיה בטלוויזיה והתוכנה תשדר את הסאונד שמשודר לטלוויזיה(ובטלוויזיה החלשתי עד הסוף) נראה שככה אין דיליי בכלל. אבל זה בגלל שבטלוויזיה הופעל מנגנון החלקת תמונה שעושה דיליי בטלוויזיה(גם של חצי שנייה בערך) ובטח ללא ההחלקת תמונה אני ארגיש את החצי שנייה דיליי. המנגנון החלקת תמונה בטלוויזיה מתקן את הדיליי בסאונד של החצי שנייה.

אני מקווה שחצי שנייה דיליי יהיה קבוע כשהסאונד הוא מהסאונד של הטלוויזיה. נראה לי שזה קשור. לפי מה שזה נראה, זה עובד יותר טוב אם הסאונד הוא מהיציאה לטלוויזיה.

עריכה:
לצערי לא - הדיליי חוזר אחרי 1-2 דקות לסביבות מה שהיה קודם..

התוכנה טובה אבל לא מספיק.. אם הדיליי היה קבוע אז היה על מה לבנות אבל נראה שלא. צריך המלצה על תוכנה אחרת.

עריכה:
פתרתי את הבעיה. זה מה שעשיתי:
הורדתי לפלאפון את גרסה 1.8.6 (גרסה "מתוקנת" אם הבנתם למה אני מתכוון...) והתקנתי אותה(מי שרוצה הורדה לגרסה הזאת שישלח פרטי כי זה לא חוקי)

בהגדרות התוכנה בפלאפון עשיתי ככה:
Enable Pro Mode = True
Audio buffer size = 100ms
Audio compression = True
Compression bit rate = 64 kbps
Auto reconnect = True

הדיליי נע בין 60ms ל 100ms (הוא מראה לי את זה)
מקווה הפתרון הזה יוכיח את עצמו בזמן הקרוב. אם כן אעדכן את ההודעה הראשונה פה.

xAyx
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 60
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 9 פעמים

שליחה #4 

האמת שגם אני בדקתי לגבי עניין זה אבל לצערי לא מצאתי איזה שהיא תוכנה שעושה את העבודה בצורה חלקה ואמינה.
אחרי כשבוע הגעתי למסקנה שאם אתה לא קונה חומרה מתאימה (אוזניות אלחוטיות או משדר אודיו איכותי) אז אין פיתרון.

בסופו של דבר קניתי כבל מאריך ואני מחובר ישירות לטלוויזיה\מינימיקס.
Avia Yefet.

gil900 פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #5 

תודה על העצה.
אבל אני שונא כבלים..

הפתרון שלי עדיין לא נבדק מספיק. בנתיים נראה שזה עובד לא רע.

חוץ מזה חשבתי איך לשפר את הביצועים - חשבתי לעשות שהפלאפון יתחבר למחשב ישירות כך שתהיה רשת ביתית מבודדת מבוססת WiFi או bluetooth ישירה בין הפלאפון למחשב. עדיין לא ניסיתי זאת אבל אני אנסה בהמשך.

עריכה:
הצלחתי לממש תקשורת רשת(IP) ישירה מבוססת WiFi (אחרי שניסיתי ללא הצלחה מבוססת bluetooth ) (הראוטר מחוץ לתמונה בתקשורת זו)
והתוכנה מתקשרת על גבי תקשורת זו. אני אבדוק את הביצועים ואעדכן בהמשך היום איך הביצועים.

שלח תגובה

חזור אל “תוכנה - KODI”