הי חברים חדש באתר שלכם אבל עוקב מזה זמן רב בנושאים שונים ואכן אחד האתרים הנחשבים ביותר.
ולעצם העניין, אני כמו רבים אחרים בשנה האחרונה רכשתי קופסא חכמה amlogic s805 MXQ שחור שמריץ אנדרואיד 4.4.2 (test-keys)
אני אישית מצאתי מערכת הפעלה OPENELEC שמתאימה למכשיר והכל עובד נהדר.
אבל מה יש לי גם יס ואני מנוי ליס גו, אז התקנתי מחדש את מער' ההפעלה אנדרואיד והכל עובד רגיל חוץ מהאפליקציה של יס גו.
דרך גוגל פליי אני מקבל הודעה כי המכשיר שלי לא נתמך ולא ניתן להוריד.
הורדתי את הפליקציה עצמה מהאינטרנט גרסה 2.0.1 והתקנתי אותה במכשיר.
אני מצליח להגיע לדף הפתיחה ולהכניס שם משתמש וססמא, ובתצוגה של האפליקציה מופיע השם שלי ואז אני מנסה להפעיל קובץ והאפליקציה נעלמת!
כנראה נסגרת וחוזר חלילה.
השתמשתי ב hide my root וללא הועיל
שיניתי את כל הנתונים עם הסיומת TEST-KIES ל RELEASE-KIES וגם לא עוזר
הורדתי תוכנה שמעלימה את ה ROOT לגמרי ועדיין לא עובד
הרצתי בדיקה עם תוכנה לבדוק האם המכשיר ROOT והתוצאה שהוא לא ROOT
התחרפנתי כבר לגמרי, במקום להוסיף על ממיר נוסף כסף כל חודש העדפתי את הMXQ שכבר קיים בבית
איך עושים את זה???
@mp3lll
·דבר ראשון תודה על התגובה המהירה . אם כך אתה אומר יש לי שתי אופציות האחת להשיג מכשיר דומה עם OS android רשמי.
האופציה השניה להשיג מערכת הפעלה רשמית עבור המכשיר שלי שהסיכוי לזה הוא פחות מאפס.
ראיתי מכשיר של wetek core האם זה לדוגמא מגיע עם אנדרואיד רשמי?
@shayhe
תודה אני אנסה
כלומר להוריד hide my root להריץ ואז להסיר אותה ורק אז להתקין את האפליקציה של יס גו (מהחנות של גוגל אני מקבל הודעה על אי תאימות ולכן הורדתי את האפליקציה מהרשת)
ראיתי גם פוסטים על כך שישנה בדיקה האם האנדרואיד הוא test-kies או release-kies
טוב אז מאד מאוחר כרגע אבל סיימתי עם כל הבדיקות
ולצערי לא מצליח להפעיל את התוכנה היא קורסת בתחילת הניגון של כל ערוץ שאני בוחר.
עבדתי לפי הספר שיניתי את כל הערכים של המכשיר כך שיזוהה כמכשיר אחר (אסוס נקסוס 7) ועשיתי full unroot בתוכנה סופר su
בדקתי עם 3 תוכנות שונו לוודא כי המכשיר לא ברוט אפילו hide my root זורקת הודעה שלא נמצא su binary
הסרתי את כל התוכנות לפני התקנת יס גו ועשיתי כיבוי
ולצערי לא עובד
שי יש לך המלצות אולי????