מישהו מכיר שירות ענן עם אפליקציה שכוללת ממשק לניגון מוזיקה מהטלפון?
-
Chris_Barnes
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 224
- נתן תודות: 26 פעמים
- קיבל תודות: 14 פעמים
שלום,
עד כה השתמשתי בשירות הענן של בזק לאכסון וניגון מוסיקה. הבעיה היא שהאפליקציה מקרטעת בצורה מעצבנת- מתחילה לנגן שיר ושוב קופצת לתחילת השיר, קורסת, מדלגת על שירים, זמן טעינה ארוך לפעמים (רוב התקלות קורות גם כשאני משתמש בה דרך מחשב עם חיבור אינטרנט יציב).
השאלה שלי היא אם אתם מכירים שירות דומה, שהאפלקציה שלו תומכת בצורה מלאה בניגון שירים.
תודה לעונים
עד כה השתמשתי בשירות הענן של בזק לאכסון וניגון מוסיקה. הבעיה היא שהאפליקציה מקרטעת בצורה מעצבנת- מתחילה לנגן שיר ושוב קופצת לתחילת השיר, קורסת, מדלגת על שירים, זמן טעינה ארוך לפעמים (רוב התקלות קורות גם כשאני משתמש בה דרך מחשב עם חיבור אינטרנט יציב).
השאלה שלי היא אם אתם מכירים שירות דומה, שהאפלקציה שלו תומכת בצורה מלאה בניגון שירים.
תודה לעונים
- vivi
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3548
- נתן תודות: 1110 פעמים
- קיבל תודות: 504 פעמים
·vic1234 כתב:GOOGLE PLAY MUSIC?...
מצוין
הרשו לי להתעלק על השרשור.
כבר שנתיים +/- שאני משתמש ב-Google Play Music, בעיקרון הוא עונה על הדרישות אבל יש לו מספר חסרונות שהייתי שמח לפתור:
1. לא מתסנכרן כמו שצריך עם המחשב - אם מחקת שיר מהמחשב הוא עדיין יהיה בפליי (וצריך למחוק משם ידנית).
2. שירים עולים בגרסאות שונות מהשיר שיש לי במחשב (קרה לי במספר שירים בודדים). לדעתי מדובר בפאק של גוגל, אם מישהו כבר העלה את השיר לענן שלהם הוא פשוט "יצורף" לספרייה שלי בגרסה שהעלו לפני.
מה כן טוב:
1. השיר נשמר לוקאלית בטלפון, אין צורך לגמור את חבילת הגלישה על אותם שירים. (יתרון משמעותי)
2. ממשק נוח ופשוט.
כבר שנתיים +/- שאני משתמש ב-Google Play Music, בעיקרון הוא עונה על הדרישות אבל יש לו מספר חסרונות שהייתי שמח לפתור:
1. לא מתסנכרן כמו שצריך עם המחשב - אם מחקת שיר מהמחשב הוא עדיין יהיה בפליי (וצריך למחוק משם ידנית).
2. שירים עולים בגרסאות שונות מהשיר שיש לי במחשב (קרה לי במספר שירים בודדים). לדעתי מדובר בפאק של גוגל, אם מישהו כבר העלה את השיר לענן שלהם הוא פשוט "יצורף" לספרייה שלי בגרסה שהעלו לפני.
מה כן טוב:
1. השיר נשמר לוקאלית בטלפון, אין צורך לגמור את חבילת הגלישה על אותם שירים. (יתרון משמעותי)
2. ממשק נוח ופשוט.
- vivi
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3548
- נתן תודות: 1110 פעמים
- קיבל תודות: 504 פעמים
לגבי 1
מצד אחד זה מבאס למחוק פעמיים, מצד שני אתה מאוד תשמח אם הכונן שלך יקרוס ולפחות ספריית המוסיקה שלך תישמר בענן גוגל.
אחת המטרות של השירות היא ליצור גיבוי בענן של גוגל למוסיקה שלך.1. לא מתסנכרן כמו שצריך עם המחשב - אם מחקת שיר מהמחשב הוא עדיין יהיה בפליי (וצריך למחוק משם ידנית)....
מצד אחד זה מבאס למחוק פעמיים, מצד שני אתה מאוד תשמח אם הכונן שלך יקרוס ולפחות ספריית המוסיקה שלך תישמר בענן גוגל.
רוב ספריית המוזיקה שלי מורכבת מקבצי FLAC.
הענן של גוגל בכל מקרה מבצע המרה ל-MP3 כך שהגיבוי שלהם בכל מקרה לא ממש רלבנטי.
חבל שאין איזו הגדרה בקליינט שלהם לבצע הסרה גם מהענן במקרה ומוסר מהמחשב.
אבל סעיף 1 הוא הפחות בעייתי..סעיף 2 באמת מעצבן.
הענן של גוגל בכל מקרה מבצע המרה ל-MP3 כך שהגיבוי שלהם בכל מקרה לא ממש רלבנטי.
חבל שאין איזו הגדרה בקליינט שלהם לבצע הסרה גם מהענן במקרה ומוסר מהמחשב.
אבל סעיף 1 הוא הפחות בעייתי..סעיף 2 באמת מעצבן.