דרושה חוות דעת על רסיבר פיוניר 2014 ורסיבר רוטל.
-
moshem74
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 1516
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 4 פעמים
היי
רציתי לשמוע את חוות דעתכם המקצועית על רסיבר קולנוע בייתי פיוניר מדגם 2014
באיזה סדר גודל של מחיר הייתם מקטלגים אותו?
כמו כן חוות דעת על רסיבר קולנוע בייתי של ROTEL, איזה דגם מומלץ?
תודה לכל העונים.
רציתי לשמוע את חוות דעתכם המקצועית על רסיבר קולנוע בייתי פיוניר מדגם 2014
באיזה סדר גודל של מחיר הייתם מקטלגים אותו?
כמו כן חוות דעת על רסיבר קולנוע בייתי של ROTEL, איזה דגם מומלץ?
תודה לכל העונים.
-
moshem74
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 1516
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 4 פעמים
בוא נאמר כך:
היום יש לי רסיבר של אונקיו 5.1 .
נניח ואני מעוניין לשדרג את הרסיבר, לרסיבר קולנוע בייתי איכותי יותר מבחינת סאונד.
עד 10,000 ש"ח, מה ייתן לי הכי הרבה תמורה לכסף, מה ייתן לי איכות סאונד הכי טובה.
האם יש רסיבר שההבדל ביינו לבין האונקיו שיש לי היום, בטווח מחירים של עד 10,000 ,שאני אשמע ובאמת אומר...וואו, או שבטווח מחירים הזה, אין שום דבר שבאמת שווה לשדרג בשבילו.
תודה לכל העונים.
היום יש לי רסיבר של אונקיו 5.1 .
נניח ואני מעוניין לשדרג את הרסיבר, לרסיבר קולנוע בייתי איכותי יותר מבחינת סאונד.
עד 10,000 ש"ח, מה ייתן לי הכי הרבה תמורה לכסף, מה ייתן לי איכות סאונד הכי טובה.
האם יש רסיבר שההבדל ביינו לבין האונקיו שיש לי היום, בטווח מחירים של עד 10,000 ,שאני אשמע ובאמת אומר...וואו, או שבטווח מחירים הזה, אין שום דבר שבאמת שווה לשדרג בשבילו.
תודה לכל העונים.
בתור בעלים של הרסיבר 1014 של פיוניר למשך שנה (מפרט דומה מאוד ל-2014, פרט לוידאו אפסקיילינג, ILINK ועוד כמה דברים), אני יכול לומר לך שאני מאוד מבסוט מהביצועים והאיכות שלו (שיפור ניכר מה-YAMAHA הקודם שהיה לי), המכשיר גם נושא תו תקן של THX שזה לדעתי חשוב מאוד אם אתה בונה על עוצמות גבוהות בקולנוע ביתי, זה גם תלוי מאוד ברמקולים שברשותך, הכי טוב שתשמע לפני הקנייה עם מספר רמקולים שונים, אצלי משודכים נהדר לרמקולים JBL רצפתיים, מדפיים וסנטר. כמו כן המחיר 4000 לרסיבר 2014 זה אחלה עסקה, לדעתי כדאי לך..
לפי תקן ה-THX לא ניתן לדעת אם הרסיבר טוב או לא. זה בסך הכל אומר שהחברה שילמה כסף לג'ורג' לוקאס.
לאילו רמקולים יחובר הרסיבר?
רסיברים של PIONEER ו-ROTEL הינם טובים מאד אך יש חברות נוספות בטווח המחירים כגון DENON ו-YAMAHA והמלצתי היא ללכת ולשמוע בעצמך את המבחר הרב שיש.
לאילו רמקולים יחובר הרסיבר?
רסיברים של PIONEER ו-ROTEL הינם טובים מאד אך יש חברות נוספות בטווח המחירים כגון DENON ו-YAMAHA והמלצתי היא ללכת ולשמוע בעצמך את המבחר הרב שיש.
זה נכון תו התקן של THX לא קובע אם הרסיבר טוב או לא, גם לא התכוונתי לזה. אבל זה בהחלט מראה שהרסיבר עמד במבחני שמע מסויימים של קולנוע ביתי. אז זה בהחלט יכול להוות שיקול בקניית רסיבר חדש. תשמע הדבר הכי טוב לעשות זה לשמוע את הרסיבר בזמן אמת עם סוגים שונים של רמקולים שמשודכים אליו כי אחרי הכל לכל אחד יש את הטעם הייחודי שלו..