רמקול מדפי בעד 3500 ש"ח
היי נושא הרמקול שוב נפתח
חשבתי שאני אקנה את ה 602 של B&W, אבל
שמעתי אצל חבר ה 603(אני יודע שזה לא אותו רמקול אבל בכל זאת גוון הצליל חייב להיות דומה) והם נשמעו לי חדים מדי. כאילו הטוויטר חד עד כדי
כך שלאחר זמן זה נהיה מציק.
אני מחפש רמקול פחות חד. עם צלילים גבוהים יותר רכים.
פתוח לרעיונות, התקציב עד 3.5 K ש"ח
חשבתי שאני אקנה את ה 602 של B&W, אבל
שמעתי אצל חבר ה 603(אני יודע שזה לא אותו רמקול אבל בכל זאת גוון הצליל חייב להיות דומה) והם נשמעו לי חדים מדי. כאילו הטוויטר חד עד כדי
כך שלאחר זמן זה נהיה מציק.
אני מחפש רמקול פחות חד. עם צלילים גבוהים יותר רכים.
פתוח לרעיונות, התקציב עד 3.5 K ש"ח
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
רן,
נסה להבא לרכז את כל השירשורים באותו נושא תחת אותו שירשור.
1. כפי שכבר למדת, לחדר השפעה קריטית על הסאונד. אם למשל החדר של החבר שלך "בהיר" (הרבה החזרות בתחום הגבוה - רצפה חשופה, הרבה חלונות לא וילונות וכו'), השיפוט שלך יהיה מוטעה ביחס לאיך שהוא יכול להישמע אצלך בחדר.
2. בשירשור אחר, אני זוכר שהתלהבת מהטריאנגל המקבילים, לאוזני (באותו חדר) הם היו הרבה יותר "חדים" מה-B&W, כך שאני בהחלט חושב שיש פה עיניין של חדר בעייתי והתאמה לשאר הציוד.
3. נסה וורפדייל, מוניטור אודיו, QUAD 11L, SYSTEM AUDIO 505 וכו'.
נסה להבא לרכז את כל השירשורים באותו נושא תחת אותו שירשור.
1. כפי שכבר למדת, לחדר השפעה קריטית על הסאונד. אם למשל החדר של החבר שלך "בהיר" (הרבה החזרות בתחום הגבוה - רצפה חשופה, הרבה חלונות לא וילונות וכו'), השיפוט שלך יהיה מוטעה ביחס לאיך שהוא יכול להישמע אצלך בחדר.
2. בשירשור אחר, אני זוכר שהתלהבת מהטריאנגל המקבילים, לאוזני (באותו חדר) הם היו הרבה יותר "חדים" מה-B&W, כך שאני בהחלט חושב שיש פה עיניין של חדר בעייתי והתאמה לשאר הציוד.
3. נסה וורפדייל, מוניטור אודיו, QUAD 11L, SYSTEM AUDIO 505 וכו'.
- shmulikwe
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1646
- נתן תודות: 5 פעמים
- קיבל תודות: 12 פעמים
מרטין,
כלומר יכול להיות שרמקולים נשמעים מצויין בחנות, אבל בבית הם נשמעים פחות טוב.
יכול להיות שהבעייה שלי עם ה Bose נגרמת בגלל מבנה החדר?
יש דרכים לבדוק זאת ולשפר זאת? (יכול לחסוך לי כמה אלפי שקלים עכשיו)
שמוליק
כלומר יכול להיות שרמקולים נשמעים מצויין בחנות, אבל בבית הם נשמעים פחות טוב.
יכול להיות שהבעייה שלי עם ה Bose נגרמת בגלל מבנה החדר?
יש דרכים לבדוק זאת ולשפר זאת? (יכול לחסוך לי כמה אלפי שקלים עכשיו)
שמוליק
שמוליק ו.
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
שמוליק, בוודאי !!!!
זה הא'-ב' בתחום הזה.
האקוסטיקה של החדר הנתון משפיעה המון על התוצאה הסופית.
אם החדר שלך זוועה, לא תעזור לך גם המערכת הכי טובה בעולם, עדיין יהיה "מקסימום" של איכות שהחדר יגביל אותך.
לאחרונה היה לי מפגש עם מומחה אקוסטיקה עם שם עולמי (על כך במאמר נפרד) אשר פיתח תוכנה שלפי מידות החדר והחומרים ממנו עשוי החדר אתה מקבל "ציון" מקסימלי שנותן אמת מידה למה המקסימום שתוכל להוציא מהחדר (בהנחה שיש לך את המערכת האידיאלית), זה אומר שבחדרים מסויימים, חבל מראש על הכסף....
אי אפשר לנחש מראש מה הבעיות שלך עם המערכת שלך אבל החדר בהחלט יכול להיות גורם מכריע.
לבדוק - צריך מכשור כמו ספקטרום אנאלייזר או משהו שמודד את היענות התדר בנקודת הישיבה שלך ו/או אוזניים מאוד מיומנות ומנוסות.
לשפר - יש טיפול פאסיבי ויש אקטיבי ויש מצבים שרק שינוי מימדי החדר יעזור....
זה הא'-ב' בתחום הזה.
האקוסטיקה של החדר הנתון משפיעה המון על התוצאה הסופית.
אם החדר שלך זוועה, לא תעזור לך גם המערכת הכי טובה בעולם, עדיין יהיה "מקסימום" של איכות שהחדר יגביל אותך.
לאחרונה היה לי מפגש עם מומחה אקוסטיקה עם שם עולמי (על כך במאמר נפרד) אשר פיתח תוכנה שלפי מידות החדר והחומרים ממנו עשוי החדר אתה מקבל "ציון" מקסימלי שנותן אמת מידה למה המקסימום שתוכל להוציא מהחדר (בהנחה שיש לך את המערכת האידיאלית), זה אומר שבחדרים מסויימים, חבל מראש על הכסף....
אי אפשר לנחש מראש מה הבעיות שלך עם המערכת שלך אבל החדר בהחלט יכול להיות גורם מכריע.
לבדוק - צריך מכשור כמו ספקטרום אנאלייזר או משהו שמודד את היענות התדר בנקודת הישיבה שלך ו/או אוזניים מאוד מיומנות ומנוסות.
לשפר - יש טיפול פאסיבי ויש אקטיבי ויש מצבים שרק שינוי מימדי החדר יעזור....
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
אגב, מישהו מכיר חנות בשם סיגנל, באבן גבירול?
הייתי שם היום והם נראים די רציניים.
הבחור שם היה קצת עמוס אז טרם שמעתי אצלו שום סט, קבעתי פגישה.
אבל מה שהוא אמר לי זה א. שה 602 לחלוטין שונים מה 603 לפיכך מה ששמעתי ולא אהבתי ב 603 אינו אינדיקציה.
ב. שזה רמקול שככל שהמגבר יהיה יותר טוב כך הוא יוכל להפיק ממנו יותר. נשמע הגיוני? או שזה משפט טאוטולוגי (נכון תמיד, לכל רמקול)
הייתי שם היום והם נראים די רציניים.
הבחור שם היה קצת עמוס אז טרם שמעתי אצלו שום סט, קבעתי פגישה.
אבל מה שהוא אמר לי זה א. שה 602 לחלוטין שונים מה 603 לפיכך מה ששמעתי ולא אהבתי ב 603 אינו אינדיקציה.
ב. שזה רמקול שככל שהמגבר יהיה יותר טוב כך הוא יוכל להפיק ממנו יותר. נשמע הגיוני? או שזה משפט טאוטולוגי (נכון תמיד, לכל רמקול)
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
טוב כשהוא התייחס ל 602 לדעתי הוא התכוון לאיכות הצליל של המגבר ולאו דווקא להספק. אני לא חושב שזה רמקול
שדורש הספקים גבוהים במיוחד.
אמרתי לו ששמעתי אותו בעבר עם ה 602 של אונקיו, והוא הציע להשמיע לי אותו עם אינטגרייטד של סטריאו
ולחילופין עם מגבר קולנוע ביתי ואחרי זה לחבר את המגבר קולנוע למגבר סטריאו כדי לחוש את ההבדל
כוונתך במשפט האחרון הוא שאת הרמקול יש להתאים למגבר וחלא ההפך?
אמרתי לו ששמעתי אותו בעבר עם ה 602 של אונקיו, והוא הציע להשמיע לי אותו עם אינטגרייטד של סטריאו
ולחילופין עם מגבר קולנוע ביתי ואחרי זה לחבר את המגבר קולנוע למגבר סטריאו כדי לחוש את ההבדל
כוונתך במשפט האחרון הוא שאת הרמקול יש להתאים למגבר וחלא ההפך?
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
1. דווקא B&W הם לא הכי ידידותיים להגברות חלשות. הסיבה לכך היא שהם לא הכי נצילים בעולם והעכבה שלהם בכלל לא יציבה.ran30 כתב:טוב כשהוא התייחס ל 602 לדעתי הוא התכוון לאיכות הצליל של המגבר ולאו דווקא להספק. אני לא חושב שזה רמקול
כוונתך במשפט האחרון הוא שאת הרמקול יש להתאים למגבר וחלא ההפך?...
2. המשפט האחרון שלי אומר שקודם כל תבחר את הרמקול שאתה אוהב, אח"כ תתאים לו מגבר שיוציא ממנו את המיץ.
- francopini
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 40
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
למה שלא ילך על הAcustic energy evo 1
רמקולים מעולים
במחיר סביר לחלוטין
לדעתי בתקציב שלך תוכל אפילו לקנות את ה EVO Center
רמקולים מעולים
במחיר סביר לחלוטין
לדעתי בתקציב שלך תוכל אפילו לקנות את ה EVO Center
yos777,
ראיתי שבאחת ההודעות הראשונות רשמת שאתה מחפש רמקולים ומגבר שיתנו צליל רך ונעים, לא מתכתי ולא חד מדי.
האם חשת בנוח עם ה 602, בהיבט הזה?
מרטין, זכור לך מה שמעת של טריאנגל? העלה איל את ההשערה שאולי שמעת סדרה יותר ישנה שלהם.
ראיתי שבאחת ההודעות הראשונות רשמת שאתה מחפש רמקולים ומגבר שיתנו צליל רך ונעים, לא מתכתי ולא חד מדי.
האם חשת בנוח עם ה 602, בהיבט הזה?
מרטין, זכור לך מה שמעת של טריאנגל? העלה איל את ההשערה שאולי שמעת סדרה יותר ישנה שלהם.