שרשור שותפי Netflix
-
oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78903
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
עכשיו שהשירות חוקי בארץ אפשר לעשות את מה שנהוג בארהב, ליצור קבוצות שישתפו חשבון אחד של נטפליקס.
בהצלחה!
בהצלחה!
- uh99
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3783
- נתן תודות: 1143 פעמים
- קיבל תודות: 187 פעמים
זה תוכן מוגבל אז מה יש לשתף בו?
- vivi
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3547
- נתן תודות: 1110 פעמים
- קיבל תודות: 504 פעמים
@uh99
·
לשתף את החשבון. ז"א לחלק את העלות החודשית בין חברים.
·
לשתף את החשבון. ז"א לחלק את העלות החודשית בין חברים.
·oferlaor כתב:עכשיו שהשירות חוקי בארץ אפשר לעשות את מה שנהוג בארהב, ליצור קבוצות שישתפו חשבון אחד של נטפליקס.
בהצלחה!...
אתה כותב שגם בארה"ב עושים את זה, אבל זאת כזאת התנהגות ישראלית!
מזכיר לי את הישראלים שנכנסים לבופה החופשי בארוחות הבוקר במלונות בחו"ל, ומכינים שם כריכים לכל המשפחה, כך שישמשו אותם במשך כל היום מחוץ למלון...
הרבה שנים פיללנו שנטפליקס יפתחו את שעריהם בפנינו, והנה הם בקושי פעילים פה שבוע וכבר הישראלים מחפשים איך לעשות ניצול לרעה של תנאי השירות...
זה רק יוציא שם רע לישראלים, ולא יעודד את החברה לקדם את שירותיה בארץ.
ההצעה לשתף חשבונות נטפליקס תשרת את יס והוט היטב - כי היא תחליש את המתחרה הקטנה בארץ (ותעשה אותה עוד יותר קטנה ממה שהיא).
נטפליקס היא אחת התקוות היחידות לשבור את קרטל הוט-יס בארץ מבחינת התימחור, ובפרט יכולה לנפץ את מודל צריכת התוכן הקיים - השיטה של חבילות מנופחות. אז צריך לעזור לה!
אפילו אם בתור התחלה יס והוט יציעו להתחבר לVOD בלבד - בלי שום תימחור נוסף, בלי חבילת בסיס - זאת תהיה התקדמות שרק בזכות נטפליקס היא סוף סוף תתקיים.
נטפליקס מודעת לבעיית דלות התכנים לעומת ארה"ב. ייקח עוד שנתיים-שלוש (או יותר) עד שענייני זכויות היוצרים הגלובליות יוסדרו בצורה שתאפשר לה להשוות את תכניה בכל העולם למלוא פוטנציאל התכנים האמריקניים.
מנוי ל4 משתמשים בו-זמנית באיכות UHD עולה פחות מ50 ש"ח.
ואני בטוח שמי שמוכן לשלם 25ש"ח (חצי מנוי בקומבינה) יהיה מוכן לשלם גם 50ש"ח.
ובלי קשר לכל מה שכתבתי, בכלל נראה לי ששיתוף חשבונות הוא לא ישים אם אין אמון מלא ועמידה מוחלטת בהתחייבויות בין השותפים (שכל אחד לא ישתמש מעבר למספר המשתמשים בו-זמנית שהוא התחייב בפני שותפיו). כל כך הרבה טירחה, בשביל סכום כל כך נמוך...
נראה לי שזה ישים רק בתוך המשפחה, למשל בין הורים לבניהם שזה עתה עברו להתגורר לבד...
- uh99
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3783
- נתן תודות: 1143 פעמים
- קיבל תודות: 187 פעמים
·מובן מאליו כמו שכתבתי המבחר דל שלא כדאי לשיתוף בעליות כרגע ...vivi כתב:@uh99
·
לשתף את החשבון. ז"א לחלק את העלות החודשית בין חברים....
-
oferlaor
- מנהל

שיהיה ברור, לא מדובר במשהו לא חוקי. ההיפך - בארה"ב זה משהו שהחברה מעודדת (למשל הוספת פרופילי משתמשים). המגבלה שהחברה שמה היא על מספר שידורים במקביל
זו ממש לא "התנהגות ישראלית". תעשה חיפוש - בארה"ב שיתוף של חשבון נטפליקס זה דבר מאוד מקובל ואין עם זה שום בעיה (חוקית או מוסרית).
זה לא שהחברה תשנה את המדיניות שלה או שתצא מישראל בעקבות זה.
מן הסתם, התוכן מוגבל כרגע ולכן גם 40 ש"ח עלול להיות הרבה כסף בשביל מעט יחסית תוכן.
זו ממש לא "התנהגות ישראלית". תעשה חיפוש - בארה"ב שיתוף של חשבון נטפליקס זה דבר מאוד מקובל ואין עם זה שום בעיה (חוקית או מוסרית).
מן הסתם, התוכן מוגבל כרגע ולכן גם 40 ש"ח עלול להיות הרבה כסף בשביל מעט יחסית תוכן.
·מחזק את עופר - זה מאוד מקובל בארה"ב - גם בתחומים אחרים, שתי דוגמאות שאני מכיר:oferlaor כתב:שיהיה ברור, לא מדובר במשהו לא חוקי. ההיפך - בארה"ב זה משהו שהחברה מעודדת (למשל הוספת פרופילי משתמשים). המגבלה שהחברה שמה היא על מספר שידורים במקביל
מן הסתם, התוכן מוגבל כרגע ולכן גם 40 ש"ח עלול להיות הרבה כסף בשביל מעט יחסית תוכן....
1. כרטיס חברות בCostco יכול להיות משויך לשני אנשים משתי משפחות שונות
2.כרטיס כניסה שנתי לפארקים של הNPS יכול להיות משותף לשתי משפחות (שני שמות חותמים על אותו כרטיס ויכולים לעשות עליו time sharing)
@oferlaor
·
הנושא של הפרופילים בא לתת פיתרון למשהו אחר.
מבוגר או ילד - כשהבת שלי רואה נטפליקס אז יש לה פרופיל ילדים והיא רואה על המסך רק סדרות של ילדים.
מבוגרים שונים עם טעם שונה - בנטפליקס אתה מקבל הצעות לצפייה שאמור לפגוע בטעם האישי שלך לפי הסדרות בהן אתה צופה. שני ילדים באותה משפחה יכולים להיות עם טעם שונה ולכן יירצו פרופיל אחר.
המשך צפייה מאיפה שהפסקת - בכל פרופיל אותו פרק של סדרה יתחיל המקום אותו צופה הפסיק לראות.
לגבי עידוד - זה שטח אפור. העידוד של החברה הוא מתוך הנחה שיבוא יום ואותם שניים, ייפרדו דרכם (סטודנטים, שותפים לדירה וכו) ואז אחרי ששני האנשים התרגלו לשרות אז יהיו שני מנויים במקום אחד ולכן זה סוג של השקעה לטווח ארוך. שורה תחתונה החברה רוצה להרוויח והיא לא תעודד שני משתמשים קיימים להתחיל לחסוך כסף על ידי ביטול אחד המנויים
מי שקשה לו גם במחיר הזה אז כן, הם היו רוצים לראות אותו לקוח בשיתוף עם חבר כי גם להם זה יהיה נכון בטווח הארוך. מי שמרשה לעצמו לקנות מקרן ומסך בעשרת אלפים שקל אני חושב שראוי שיעשה מנוי לעצמו.
·
מבוגר או ילד - כשהבת שלי רואה נטפליקס אז יש לה פרופיל ילדים והיא רואה על המסך רק סדרות של ילדים.
מבוגרים שונים עם טעם שונה - בנטפליקס אתה מקבל הצעות לצפייה שאמור לפגוע בטעם האישי שלך לפי הסדרות בהן אתה צופה. שני ילדים באותה משפחה יכולים להיות עם טעם שונה ולכן יירצו פרופיל אחר.
המשך צפייה מאיפה שהפסקת - בכל פרופיל אותו פרק של סדרה יתחיל המקום אותו צופה הפסיק לראות.
לגבי עידוד - זה שטח אפור. העידוד של החברה הוא מתוך הנחה שיבוא יום ואותם שניים, ייפרדו דרכם (סטודנטים, שותפים לדירה וכו) ואז אחרי ששני האנשים התרגלו לשרות אז יהיו שני מנויים במקום אחד ולכן זה סוג של השקעה לטווח ארוך. שורה תחתונה החברה רוצה להרוויח והיא לא תעודד שני משתמשים קיימים להתחיל לחסוך כסף על ידי ביטול אחד המנויים
מי שקשה לו גם במחיר הזה אז כן, הם היו רוצים לראות אותו לקוח בשיתוף עם חבר כי גם להם זה יהיה נכון בטווח הארוך. מי שמרשה לעצמו לקנות מקרן ומסך בעשרת אלפים שקל אני חושב שראוי שיעשה מנוי לעצמו.
-
oferlaor
- מנהל

·שום דבר שכתבת לא מתנגש עם מה שכתבתי. אין שום סיבה לחשוב שמה שעובד ונהוג בחו"ל לא יהיה מקובל כאן בארץ.offerbk1 כתב:@oferlaor
·
מי שקשה לו גם במחיר הזה אז כן, הם היו רוצים לראות אותו לקוח בשיתוף עם חבר כי גם להם זה יהיה נכון בטווח הארוך. מי שמרשה לעצמו לקנות מקרן ומסך בעשרת אלפים שקל אני חושב שראוי שיעשה מנוי לעצמו....