עזרה-מכונה משולבת
שלום לכולם
אני כבר זמן רב רוצה לקנות מכונה ידנית,אני רוצה לקנות מכונה משולבת עם מטחנה.
אני יודע שרובכם לא בעד העניין,אך עכב מגבלות מקום,ועוד כמה סיבות אני מעדיף את ה"קומבינציה" הזו על מגבלותיה.
יש לי חבר אשר ברשותו ברוויל כבר יותר משנתיים הוא מאוד מרוצה ממנה,והיא גם מוציאה אספרסו טעים לפחות לי.
הברוויל נראית לי יותר מידי מתוחכמת ואין בא חלקים אוניברסלים ולדעתי כאשר יתחילו הבעיות לא יהיה כדאי לתקנה.
בכל מקרה אני מחפש מכונה אמינה מבית טוב(איטלקי גרמני וכו')
דרישות 2-3 כוסות אספרסו ביום,קפה הפוך מידי פעם תדירות לא גבוהה,חימום מהיר.
אגב פעם בכמה חודשים יש לי משלוח מאיטליה כך שאני יכול לשלב ולחסוך את המשלוח
אודה להמלצותכם
שבת שלום
אני כבר זמן רב רוצה לקנות מכונה ידנית,אני רוצה לקנות מכונה משולבת עם מטחנה.
אני יודע שרובכם לא בעד העניין,אך עכב מגבלות מקום,ועוד כמה סיבות אני מעדיף את ה"קומבינציה" הזו על מגבלותיה.
יש לי חבר אשר ברשותו ברוויל כבר יותר משנתיים הוא מאוד מרוצה ממנה,והיא גם מוציאה אספרסו טעים לפחות לי.
הברוויל נראית לי יותר מידי מתוחכמת ואין בא חלקים אוניברסלים ולדעתי כאשר יתחילו הבעיות לא יהיה כדאי לתקנה.
בכל מקרה אני מחפש מכונה אמינה מבית טוב(איטלקי גרמני וכו')
דרישות 2-3 כוסות אספרסו ביום,קפה הפוך מידי פעם תדירות לא גבוהה,חימום מהיר.
אגב פעם בכמה חודשים יש לי משלוח מאיטליה כך שאני יכול לשלב ולחסוך את המשלוח
אודה להמלצותכם
שבת שלום
- גונן
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 825
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 109 פעמים
למה לך ללכת רחוק .
יש מכונה משולבת ללפיבוריטה , שטרול שלה זה עתה ניכנס לאתר . . .
אבל בירצונות , יש להם מכונה משולבת לא רעה ביכלל מתוצרת הארץ עם שרות מצויין כאן בישראל .
זו המכונה .
http://www.la-favorita.co.il/מכונת-אספרסו-משולבת
הם יושבים ברמת גן , ואם אני זוכר נכון מחירה בסביבות 8-9 אלף ש״ח . . .
ניראה לי שבישביל מכונה משולבת היא נותנת פייט לא רע מול סחורה מקבילה , מכונה מאסבית וחזקה עם משאבה וולומטרית.
זו לא מכונה בקטגוריה של הברוויל מבחינת עמידות , זו מכונה מיסחרית לגמרי בבניה שלה !
יש מכונה משולבת ללפיבוריטה , שטרול שלה זה עתה ניכנס לאתר . . .
אבל בירצונות , יש להם מכונה משולבת לא רעה ביכלל מתוצרת הארץ עם שרות מצויין כאן בישראל .
זו המכונה .
http://www.la-favorita.co.il/מכונת-אספרסו-משולבת
הם יושבים ברמת גן , ואם אני זוכר נכון מחירה בסביבות 8-9 אלף ש״ח . . .
ניראה לי שבישביל מכונה משולבת היא נותנת פייט לא רע מול סחורה מקבילה , מכונה מאסבית וחזקה עם משאבה וולומטרית.
זו לא מכונה בקטגוריה של הברוויל מבחינת עמידות , זו מכונה מיסחרית לגמרי בבניה שלה !
- מורגן
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 109
- שם מלא: אורן רון
- נתן תודות: 25 פעמים
- קיבל תודות: 15 פעמים
יש כרגע אקספובר משולבת מטחנה ביד שניה. שווה לך לבדוק, המחיר ממש אטרקטיבי לדעתי.
פריי, פיוצ'רמה:
"כמובן שהייתי ער כל הלילה. לא בגלל הקפאין, זה היה נדודי שינה. לא יכלתי להפסיק לחשוב על קפה."
"כמובן שהייתי ער כל הלילה. לא בגלל הקפאין, זה היה נדודי שינה. לא יכלתי להפסיק לחשוב על קפה."
- מורגן
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 109
- שם מלא: אורן רון
- נתן תודות: 25 פעמים
- קיבל תודות: 15 פעמים
לבדוק באיזה מים השתמשו- האם השתמשו במים מרוככים, מסוננים וכו'. האם יש אחריות במידה והמכונה יחסית חדשה ובכלל, היכן נרכשה והאם יש למי לפנות במקרה של תקלה. הייתי גם בודק "מתחת למכסה המנוע" ומחפש נזילות או סתם הזנחה. רוב המכונות שהיו אצל "פריקים" של קפה יהיו במצב טוב ומתוחזקות כראוי.
פריי, פיוצ'רמה:
היי,
פרסמתי אקספובר מדהימה ראש E61 עם מטחנה מקצועית של CUNILL בתוכה. לצערי גדולה מאוד ביחידת דיור שאני נמצא בה.
המחיר שאני דורש עלייה רלוונטי ביותר לאור העובדה ששלמתי 1000 ש"ח על ניקוי מקצועי של הדוד ככה שאני מתחייב לך שהוא נקי מאבן ב 100%. מה גם שהמכונה עבדה עם מרכך (שתוכל לראות פיזית במו עינייך.) כל הכפתורים החשמליים עובדים (ניתנים לתכנות) הראש מתחמם מצויין ! לחץ עבודה יציב וחזק לקיטור (פיית 4 חרירים מקצועית) מכונה נהדרת. החסרון היחיד שלה שתופסת קצת מקום כפי שציינתי. אצלי בבית זה כל השיש...
אם יעניין אותך תשאיר מס' אצור איתך קשר.
פרסמתי אקספובר מדהימה ראש E61 עם מטחנה מקצועית של CUNILL בתוכה. לצערי גדולה מאוד ביחידת דיור שאני נמצא בה.
המחיר שאני דורש עלייה רלוונטי ביותר לאור העובדה ששלמתי 1000 ש"ח על ניקוי מקצועי של הדוד ככה שאני מתחייב לך שהוא נקי מאבן ב 100%. מה גם שהמכונה עבדה עם מרכך (שתוכל לראות פיזית במו עינייך.) כל הכפתורים החשמליים עובדים (ניתנים לתכנות) הראש מתחמם מצויין ! לחץ עבודה יציב וחזק לקיטור (פיית 4 חרירים מקצועית) מכונה נהדרת. החסרון היחיד שלה שתופסת קצת מקום כפי שציינתי. אצלי בבית זה כל השיש...
אם יעניין אותך תשאיר מס' אצור איתך קשר.
- גונן
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 825
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 109 פעמים
ממליץ מאוד על האקספובר (לא בדקתי את זו כמובן ) אבל הבנייה של החברה הזו מאוד מאסיבית ואיכותית !
האמת שדי נדיר למצוא מכונה כזו בייד שנייה . . .
ניראה לי שזה דיי נופל בול למה שאתה מחפש , זה כלל לא בליגה של הברוויל, זה כמה רמות מעל ! זו מכונה מיקצועית מכל הבחינות , כמעט בטוח שגם מותקנת שם משאבה וולומטרית (סיבובית )
האמת שדי נדיר למצוא מכונה כזו בייד שנייה . . .
ניראה לי שזה דיי נופל בול למה שאתה מחפש , זה כלל לא בליגה של הברוויל, זה כמה רמות מעל ! זו מכונה מיקצועית מכל הבחינות , כמעט בטוח שגם מותקנת שם משאבה וולומטרית (סיבובית )