וגם נטוויזן חבילת שוק סיטונאי 100M ויכול לומר אם חווה שוני באיכות הגלישה ?
כמו כן ,איזה נתב מודם למאה מגה טוב יותר ? זה שמסופק ע"י בזק (הטוב מאלה שהם מציעים אם יש יותר מאחד)
או זה שמסופק ע"י נטוויזן (נטבוקס) ?
בתודה מראש
האם יש כאן מישהו שהתנסה עם : ספק נטוויזן + תשתית בזק
@ronen123
·
אני כבר שבוע מחובר לנטוויזן בשוק הסיטונאי משלם 70 שקלים ל100 מגה.
בפועל אני מקבל 50 מגה (שזה גם בסדר יחסית לשוק סיטונאי)
הייתי בעבר ב012 ו018 והם היו על הפנים בעיקר בשירות .
עושה רושם שלנטוויזן יש אחלה שירות יצא לי לדבר איתם פעמיים השבוע לא חיכיתי הרבה ואפילו הם שלחו לי טכנאי תוך יומיים לבדוק את התשתית.
בעיקרון זה הרבה תלוי באזור שאתה גר ובציוד רשת שלך.
יש לי את ראוטר+מודם של TPLINK W9980 והוא די מאכזב אותי.
נטוויזן מציעים ראוטר ומודם משולב בתוספת של 10 שקלים לחודש ואני שמעתי עליו שהוא לא רע.
לכן אני ממליץ לך עליהם ועל הנתב שהם מציעים.
שאל אותם האם אתה יכול לקבל מהירות עד 100 מגה באזור שלך.
אגב יש להם שירות תמיכה טכנית גם בסופי שבוע שזה משהו נחמד שלא נתקלתי בו בחברות אחרות.
בהצלחה!
·
אני כבר שבוע מחובר לנטוויזן בשוק הסיטונאי משלם 70 שקלים ל100 מגה.
בפועל אני מקבל 50 מגה (שזה גם בסדר יחסית לשוק סיטונאי)
הייתי בעבר ב012 ו018 והם היו על הפנים בעיקר בשירות .
עושה רושם שלנטוויזן יש אחלה שירות יצא לי לדבר איתם פעמיים השבוע לא חיכיתי הרבה ואפילו הם שלחו לי טכנאי תוך יומיים לבדוק את התשתית.
בעיקרון זה הרבה תלוי באזור שאתה גר ובציוד רשת שלך.
יש לי את ראוטר+מודם של TPLINK W9980 והוא די מאכזב אותי.
נטוויזן מציעים ראוטר ומודם משולב בתוספת של 10 שקלים לחודש ואני שמעתי עליו שהוא לא רע.
לכן אני ממליץ לך עליהם ועל הנתב שהם מציעים.
שאל אותם האם אתה יכול לקבל מהירות עד 100 מגה באזור שלך.
אגב יש להם שירות תמיכה טכנית גם בסופי שבוע שזה משהו נחמד שלא נתקלתי בו בחברות אחרות.
בהצלחה!
אני לקוח של נטויזן כ-15 שנה, ומרוצה מהמוצר והשירות שלהם. מזה חצי שנה בשוק הסיטונאי ולא מרגיש בהבדל.
50 מגה או 100 זה לא בעייתי עבורי כי אני מוריד מראש את רוב המדיה שלי ורואה רק מעט בהזרמה מהרשת.
אני עומד לעזוב את שירות האינטרנט שלהם לטובת אנילימיטד שמספקים לצרכיי מוצר טוב יותר.
הנטבוקס של נטויזן מיושן לטעמי: תומך רק ברשת אלחוטית מסוג N, ובעל יציאות קוויות של 100M בלבד.
לדעתי להשתמש בזה שבזק מציעים.
במידה ואתה צריך גם שירות טלפוניה שלהם, אתה תצטרך את הנטבוקס שלהם כמתאם שיחות בלבד. במקרה כזה צריך לבדוק שהם תומכים בו מאחורי המודם\נתב החדש של בזק.
50 מגה או 100 זה לא בעייתי עבורי כי אני מוריד מראש את רוב המדיה שלי ורואה רק מעט בהזרמה מהרשת.
אני עומד לעזוב את שירות האינטרנט שלהם לטובת אנילימיטד שמספקים לצרכיי מוצר טוב יותר.
הנטבוקס של נטויזן מיושן לטעמי: תומך רק ברשת אלחוטית מסוג N, ובעל יציאות קוויות של 100M בלבד.
לדעתי להשתמש בזה שבזק מציעים.
במידה ואתה צריך גם שירות טלפוניה שלהם, אתה תצטרך את הנטבוקס שלהם כמתאם שיחות בלבד. במקרה כזה צריך לבדוק שהם תומכים בו מאחורי המודם\נתב החדש של בזק.
אני מאוד מרוצה מהשירות שלהם, אני עובד איתם כבר יותר מ - 10 שנים בחברת טלמרקטינג לעסקים
השירות מעולה אנחנו כל היום באינטרנט + טלפון וזה עובד מצויין.
השירות מעולה אנחנו כל היום באינטרנט + טלפון וזה עובד מצויין.