נטפליקס תנסה לחסום חיבורים דרך VPN / DNS ?
- miCkEy6772
- חבר ותיק

- תגובות: 1015
- נתן תודות: 72 פעמים
- קיבל תודות: 59 פעמים
טוב זה היה צפוי אחרי שהם פתחו את השירות שלהם לשאר המדינות.
- vivi
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3548
- נתן תודות: 1111 פעמים
- קיבל תודות: 504 פעמים
השאלה היא כמה נטפליקס יתאמצו לירות לעצמם ברגל.
מדובר בהכנסות לא מבוטלות של קהל שלא גר בארה"ב והסיבה היחידה שהוא מנוי בנטפליקס היא הגישה לכלל התכנים.
אותו קהל יתחלק ל-2, כאלה שיצליחו בכל זאת לעקוף את החסימה של נטפליקס, וחצי נוסף שיעבור לצריכה לא חוקית ברשת.
מדובר בהכנסות לא מבוטלות של קהל שלא גר בארה"ב והסיבה היחידה שהוא מנוי בנטפליקס היא הגישה לכלל התכנים.
אותו קהל יתחלק ל-2, כאלה שיצליחו בכל זאת לעקוף את החסימה של נטפליקס, וחצי נוסף שיעבור לצריכה לא חוקית ברשת.
- IamEzio
- גורו מחשוב/לינוקס

- תגובות: 6835
- נתן תודות: 108 פעמים
- קיבל תודות: 502 פעמים
זה לא בהכרח הרצון של נטפליקס כמו שזה הרצון של בעלי הזכויות על התכנים, תזכרו כמה דברים .
א.זה לא חוקי, זה הפרה של החוזה של בעל הזכויות לבין נטפליקס אם מישהו רואה את זה מעבר לאזורים שכלולים בזכויות.
ב.זה פוגע כלכלית בבעלי הזכויות שכן הם מוכרות את הזכויות האלו לכמות בלתי מבוטלת של חברות תוכן מקומיות כמו יס והוט , או Sky או Discovery או כל חברת תקשורת שקונה תכנים מבחוץ, ואם החברות יפגעו כלכלית אז גם בעלי הזכויות יפגעו כלכלית עם פחות דרישות ורכישות לתכנים חדשים.
ככה שאני חושב שבשלב הזה בעלי הזכויות לוחצים על נטלפיקס יותר ממה שאכפת לנטפליקס באמת..
א.זה לא חוקי, זה הפרה של החוזה של בעל הזכויות לבין נטפליקס אם מישהו רואה את זה מעבר לאזורים שכלולים בזכויות.
ב.זה פוגע כלכלית בבעלי הזכויות שכן הם מוכרות את הזכויות האלו לכמות בלתי מבוטלת של חברות תוכן מקומיות כמו יס והוט , או Sky או Discovery או כל חברת תקשורת שקונה תכנים מבחוץ, ואם החברות יפגעו כלכלית אז גם בעלי הזכויות יפגעו כלכלית עם פחות דרישות ורכישות לתכנים חדשים.
ככה שאני חושב שבשלב הזה בעלי הזכויות לוחצים על נטלפיקס יותר ממה שאכפת לנטפליקס באמת..
JBL LSR305| IsoAcoustics Aperta Stands | Audio-GD NFB-11.28 | Beyerdynamic T1.2
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |
אני יכול לדווח שאצלי עם שימוש בפיירטיוי ויונוטלי התחילו בעיות חיבור. יש בדיקה לשרתים. שניים עבדו שניים לא מה שאומר שמדי פעם לא יכולתי להפעיל צפייה. פתחתי קריאה ביונוטלי. היות ואני עובד עם אזור us ביקשו ממני להגדיר legacy us שלא שמתי לב שקיים באפשרויות. שוב עובד בסדר. כמו כן הם כתבו שהם יודעים על קצת לקוחות נוספים עם בעיותנכאלה והם עובדים על ניתור ופתירה של הנושא.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78931
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
רוב משתמשי נטפליקס יעברו להורדות לא חוקיות. זה פשוט צעד לא חכם. זה כמו החברות שהתעקשו למכור דיסקים במקום לעבור לעולם המקוון בו קונים שירים ואלבומים באמאזון ITUNE ודומיהם. רוב האנשים פשוט הורידו שירים בצורה לא חוקית.
- oferlaor
- מנהל

לדעתי זה רק עניין של זמן עד שהם יוסיפו לנו תכנים בצורה רצינית. כנראה שהם דאגו למעט מאוד תוכן מראש, אבל זה נראה לי עניין מאוד זמני.
- oferlaor
- מנהל

- novasteampunk
-
- חבר פעיל

- תגובות: 52
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 0
@matizami
·הצלחת לגרום לזה לעבוד? אני משתמש בsimpletelley ולא עובד לי. כל הזמן מקבל את השגיאה על פרוקסי.
·הצלחת לגרום לזה לעבוד? אני משתמש בsimpletelley ולא עובד לי. כל הזמן מקבל את השגיאה על פרוקסי.
- novasteampunk
-
- חבר פעיל

- תגובות: 52
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 0
עם unotelly הצלחתי לגרום לזה לעבוד - אבל רואים מפוקסל ממש האיכות הרבה פחות מ480p