היי.
הורדתי היום סרט וכשהפעלתי לבדוק אותו שמתי לב שאין סאונד. ניסיתי להפעיל סרטים אחרים שכבר ראיתי
והרסיבר פשוט לא מראה חיווי של DTS או DD. ניסיתי לשחק עם ההגדרות של המדיה פלייר קלאסיק ושל הקודקים
אך ללא הצלחה. כרגע המצב הכי טוב שהצלחתי להגיע אליו זה שאני מצליח לשמוע סרטים ב-DD אך לא ב-DTS.
בשני המקרים הרסיבר עדיין לא מראה חיווי על סוג האודיו. ניסיתי לשחק קצת עם ההגדרות של הרסיבר אך גם
שום דבר לא עזר. לעומת זאת כשאני מעביר את הרסיבר לפלייסטיישן 4 הרסיבר כן מראה חיווי של DTS.
הקונפיגורציה שלי היא כזו -
טלויזיה Philips 55PFT6550 מחוברת לרסיבר Pioneer VSX-322 דרך יציאת ARC (מופעל בשני המכשירים)
לרסיבר מחוברים ממיר ייס, PS4 ו-HTPC דרך יציאת HDMI (כרטיס מסך ATI Radeon R7 240)
מה יכולה להיות הסיבה ? ניסיתי עשרות מדריכים שקראתי ברשת על Passthrough ו-Bitstreaming
אך שום דבר לא עוזר. בחלק מהמשחקים בהגדרות של ffdshow אני מקבל רעש סטטי מאוד חזק מהרמקולים
בניגון סרט עם פסקול DTS.
ניסיתי גם לנגן סרטים דרך VLC וקודי, אך גם שם לא הצלחתי לגרום לרסיבר לזהות סראונד.
אשמח לקצת עזרה בנושא.
תודה מראש.
HTPC הפסיק להזרים DTS/Dolby Digital לרסיבר
- BUGY
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6686
- נתן תודות: 86 פעמים
- קיבל תודות: 673 פעמים
קודם כל, תמחק את כל הקודדים והתוכנות ניגון שיש לך. אחרי זה תתקין משהו כזה (אתר מאובטח ותוכנה נקיה, לא לפחד).....
אחרי זה תבדוק שוב. בעיקרון צריך לסמן Bitstreaming בLAV AUDIO:
אחרי זה תבדוק שוב. בעיקרון צריך לסמן Bitstreaming בLAV AUDIO: