מחיר 350
נשמע מצויין , אני השתמשתי בו עם audio technica m50x
עוצמה הרבה יותר חזקה ממה שאני יכול לשמוע לאורך זמן...
אזור הצפון
פניות בהודעה פרטית
נמכר עקב חוסר שימוש...
schiit fulla
כללי הפורום
לוחות אלה מוגשים כשירות לחברי האתר. האתר אינו מרוויח מההודעות או המכירות שבו.
האתר משמש תווך בין גולשים באתר שמוכרים לבין גולשים שקונים ואינו אחראי בכל דרך לתוכן או טיב המודעות וההצעות המפורסמות בו ואינו ערב שהסוחרים או המוצרים ליגיטמיים ותקינים. כל ההצעות נמצאות באחריותם הבלעדית של המפרסמים ואנחנו מעודדים את הגולשים לאמת ולוודא שהמוצרים תקינים, שהמחירים הוגנים ושהמוכרים ליגיטמיים.
לוחות אלה מוגשים כשירות לחברי האתר. האתר אינו מרוויח מההודעות או המכירות שבו.
האתר משמש תווך בין גולשים באתר שמוכרים לבין גולשים שקונים ואינו אחראי בכל דרך לתוכן או טיב המודעות וההצעות המפורסמות בו ואינו ערב שהסוחרים או המוצרים ליגיטמיים ותקינים. כל ההצעות נמצאות באחריותם הבלעדית של המפרסמים ואנחנו מעודדים את הגולשים לאמת ולוודא שהמוצרים תקינים, שהמחירים הוגנים ושהמוכרים ליגיטמיים.
- Itsik
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 431
- נתן תודות: 40 פעמים
- קיבל תודות: 32 פעמים
@haimpk
·
יש לי אוזניות של BEYER 770 עם התנגדות של 250אוהם/100mw, אני רואה שהוא מספק ב300אוהם/40mw - לדעתך הוא יספיק? יש דרך לדעת כמה הוא יצליח לתת ב250אוהם?
או שכדאי לי לחפש משהו חזק יותר.
·
יש לי אוזניות של BEYER 770 עם התנגדות של 250אוהם/100mw, אני רואה שהוא מספק ב300אוהם/40mw - לדעתך הוא יספיק? יש דרך לדעת כמה הוא יצליח לתת ב250אוהם?
או שכדאי לי לחפש משהו חזק יותר.
איציק.
מצטער אבל אין לי דרך להעריך את זה...
כנראה שהוא יתן יותר מה 40mw שהוא נותן ב300 אוהם. לא יודע כמה ואם זה יספק אותך (את זה רק אתה יודע...).
אתה מוזמן לשמוע ולהחליט אם זה מספק אותך או לא.
באוזניות שלי העכבה נמוכה משמעותית מבשלך ואני לא מסוגל לשמוע בעוצמה הגבוהה ביותר פשוט כי זה חזק מידי...
הכי פשוט ויעיל יהיה לשמוע בעצמך...
כנראה שהוא יתן יותר מה 40mw שהוא נותן ב300 אוהם. לא יודע כמה ואם זה יספק אותך (את זה רק אתה יודע...).
אתה מוזמן לשמוע ולהחליט אם זה מספק אותך או לא.
באוזניות שלי העכבה נמוכה משמעותית מבשלך ואני לא מסוגל לשמוע בעוצמה הגבוהה ביותר פשוט כי זה חזק מידי...
הכי פשוט ויעיל יהיה לשמוע בעצמך...