בעיות רזולוציה שמופיעות רק בגרסת הקודי הרגילה ולא בגרסת XBMC MINIX EDITION

תוכנות ניהול מדיה: KODI, תוספים, XBMC, Media Portal, PLEX וכו'
azrco פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 34
נתן תודות: 5 פעמים
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #1 

שלום חברים.
מישהו נתקל בבעיה הבאה ומבין למה היא מתרחשת:
קיבלתי לפני כמה ימים את ה- MINIX NEO U1. חיברתי אותו למסך מחשב שלי שהוא FULLHD 1920X1080 60HZ.
עידכנתי את הקושחה שלו לגרסה האחרונה ביותר שיצאה בסוף דצמבר.
הסרתי את הקודי שהגיע איתו (גרסה 16.0 אלפא). התקנתי את הוקדי האחרון היציב (15.2) ועליו את כל החבילה של THEWIZ.
במקביל עידכנתי את גרסת ה MINIX EDITION XBMC שהיגע איתו לגרסה האחרונה שיצאה גם היא בדצבמר בהתאם לעידכון של הקושחה.
לאחר שהפעלתי סרטים/כל זרם וידאו אחר, שמתי לב שהוא מוצג במסך קטן ולא על כל המסך, לא משנה איזה רזלוציה היה מקור הסרט. שיחקתי עם הגדרות של הזום וסקיילינג ולא עזר. מה שעזר היה להכנס להגדרות של המיניקס ולשנות שם את הרזלוציה של המכשיר ל 720 60HZ בלי אופציית הAUTOSWITCH בין רזלוציות שיש לו, ואז לחזור לחלון של הקודי ולהפעיל את הסרט/זרם וידאו מחדש (אסור לעשות את זה בזמן שהסרט מוצג, זה דופק את התצוגה).
התחלתי לחפור באינטרנט וראיתי פה שרשור שמפנה, לאיזה אתר שאומר שיש צורך לבטל בהגדרות בקודי תחת האצה את ה- AMCODEC. באמת זה פתר את הבעיה והסרטים הוצגו שוב כראוי במסך מלא גם כאשר המכשיר היה מוגדר ברזלוציה 1080(כולל אופציית ה-AUTOSWITCH) .
אבל אז ראיתי שבגרסה המיוחדת והמתואמת של XBMC MINIX EDITION, הכל עבוד רגיל בלי צורך לשנות כלום בהגדרות של המכשיר ובלי צורך לבטל בהגדרות בהאצה של הXBMC את ה- AMCODEC.
ראיתי שכתוב באיזה אתר ביקורת שיש צורך בעיקרון לכבות את האפשרות הזאת. אבל הנה זה עובד בגרסה המותאמת בלי שום בעיה.
יש סיבה למה הקודי עושה צרות, מה שבגרסה המותאמת לא?

xAyx
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 60
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 9 פעמים

שליחה #2 

ממה שאני יודע צוות MINIX עושה שינויים בקודי הרשמי שלהם על מנת שהביצועים יהיו טובים יותר אז אני מניח שזאת הסיבה.
בלי קשר לזה אצלי ב U1 אני משתמש ב Kodi16 Beta 5 וכל מאיצי החומרה שלי פעילים ואין לי שום בעיה גם ב 1080p 60Hz וגם ב 720p (לצורך הבדיקה).
מה שכן מאיזה שהיא סיבה (אני מניח בגלל מה שרשמת) המסך שלי מהבהב ומתאים עצמו לרזולוציה של הווידאו כשאני מנגן ערוץ IPTV לא חקרתי לעומק אבל יכול להיות שזה בגלל שאופציית AutoSwitch מופעלת או הטלוויזיה, לא יצא לי להתעסק בזה עדיין.
Avia Yefet.

שלח תגובה

חזור אל “תוכנה - KODI”