האם קיים דונגל לטלויזיה שמתחבר לעידן +?

שידורים דיגיטליים - yes, HOT, yesMax, HDTV, DTT, DVB-T, עידן+, לויין וסלולרי
שלח תגובה
cgalshir פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 5
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #1 

שלום חברים.

יש לי טלויזיה LG ישנה יחסית, ואני מעונינת לחבר אותה לעידן +. היה לי בעבר ממיר DVB-T והוא עבד סביר, אבל אחרי זמן מה ויתרתי עליו.

אין לי כרגע כוונה לקנות KODI BOX כל שהוא ואם אני רוצה, אני מחברת את הלפטופ ורואה מה שאני רוצה בסטרימינג דרך HDMI.

השאלה שלי היא האם קיים דונגל שמתחבר לטלויזיה (לא ללפטופ) דרך USB או חיבור אחר, שיחליף את הממיר הDVB-T הישן והמכוער הרגיל ודרכו אוכל לקלוט את הערוצים הישראליים. אני מענינת בכמה שפחות ציוד, כמה שיותר קטן, עם מקסימום פונקציונליות.

מה האפשרויות הקיימות?

תודה ונשתמע :)

גיל37
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2890
נתן תודות: 108 פעמים
קיבל תודות: 293 פעמים

שליחה #2 

אין אפשרות כזאת.
האפשרות היחידה היא לרכוש טלויזיה שכוללת מקלט DVB-T.

shayf
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1162
נתן תודות: 6 פעמים
קיבל תודות: 80 פעמים

שליחה #3 

הפתרון הכי קטן ועם הכי פחות כבלים הוא כנראה המכשיר הזה של Xiaumi שעליו מותקן קודי.
I am not young enough to know everything
Oscar Wilde

גיל37
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #4 

זה לא קולט עידן פלוס מהאוויר. זה מתבסס על סטרימינג שהוא לא תמיד יציב ואיכותי.

shayf
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #5 

@גיל37
·"תמיד" הוא מושג בעייתי, היות וגם בשידורי עידן פלוס יש לפעמים הפרעות ולגבי האיכות אני חייב לציין שלפחות ערוץ 1 הוא ב-HD בניגוד לעידן פלוס.
גם מהאיכות של שאר הערוצים בצפיה דרך קודי אני מרוצה, למרות שיכול להיות שיהיו כאלו שלא יהיו מרוצים.
אסור לשכוח שכדי לקלוט עידן פלוס צריך באזורים רבים גם אנטנה טובה, ולפעמים חיצונית.
פותחת השרשור תעשה את הבחירה שלה.
Oscar Wilde

גיל37
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #6 

shayf כתב:@גיל37
·"תמיד" הוא מושג בעייתי, היות וגם בשידורי עידן פלוס יש לפעמים הפרעות ולגבי האיכות אני חייב לציין שלפחות ערוץ 1 הוא ב-HD בניגוד לעידן פלוס.
גם מהאיכות של שאר הערוצים בצפיה דרך קודי אני מרוצה, למרות שיכול להיות שיהיו כאלו שלא יהיו מרוצים.
אסור לשכוח שכדי לקלוט עידן פלוס צריך באזורים רבים גם אנטנה טובה, ולפעמים חיצונית.
פותחת השרשור תעשה את הבחירה שלה.
...
·לפחות אל תטעה בעניין איכות השידור של ערוץ 1.
אמנם לוקחים את הפיד משידור ה HD ויש לוגו של HD אבל השידור בסטרימינג הוא SD לחלוטין ולא עולה באיכות שלו על השידור כפי שנקלט בעידן פלוס.
חוץ מזה המוצר שהבאת פה עובד רק על WIFI וזה יהיה בעייתי בהרבה מקרים, במיוחד לאלו שעובדים עם הנתבים של הוט או בזק שממילא הטווח שלהם עלוב והסטרימינג בקושי יעבוד.
הייתי מתאמץ על אנטנה לעידן פלוס וקולט את הערוצים "כמו שצריך".

sushay
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1259
נתן תודות: 18 פעמים
קיבל תודות: 40 פעמים

שליחה #7 

הייתי ממליץ לקנות ראספברי פי 2 עם דונגל?

shayf
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #8 

גיל37 כתב:
...
...
·לפחות אל תטעה בעניין איכות השידור של ערוץ 1.
אמנם לוקחים את הפיד משידור ה HD ויש לוגו של HD אבל השידור בסטרימינג הוא SD לחלוטין ולא עולה באיכות שלו על השידור כפי שנקלט בעידן פלוס.
חוץ מזה המוצר שהבאת פה עובד רק על WIFI וזה יהיה בעייתי בהרבה מקרים, במיוחד לאלו שעובדים עם הנתבים של הוט או בזק שממילא הטווח שלהם עלוב והסטרימינג בקושי יעבוד.
הייתי מתאמץ על אנטנה לעידן פלוס וקולט את הערוצים "כמו שצריך".
...
·לאחר בדיקה מחודשת, אכן ערוץ 1 לא ב HD (למרות שזכרתי שהוא שודר ב-720P), כך שאם הטעיתי מישהו אני מתנצל.
המוצר שקישרתי אליו אינו האלטרנטיבה היחידה, ובוודאי לא מתאים למי שאין לו קליטה אלחוטית טובה, אך הוא בהחלט מינימליסטי (ולהזכירך, זאת היתה אחת מהדרישות של פותחת השרשור).
לאנטנה טובה יש גם נוכחות לא קטנה (וכאן אני נאלץ להזכיר שוב את הדרישות של פותחת השרשור).
ואני ממש לא מצליח להבין את המשמעות של "קולט את הערוצים "כמו שצריך"", כי לי לדוגמה יש בחדר השינה ממיר עידן פלוס מצויין שלא טרחתי להדליק פעם אחת מאז שהתקנתי קודי, כי פשוט לא ראיתי בו צורך.
אבל באמת שאין לי שום דבר נגד מי שקולט ערוצים מהאוויר (וזה גם מה שאני עושה בסלון).
Oscar Wilde

שלח תגובה

חזור אל “לווין, כבלים, עידן+”