התייעצות לפני רכישת מיני פיסי ב- eglobal

מחשבים, חומרה, KODI, NUC, Raspberry pi
שלח תגובה
izda פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 13
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום,

אני קורא בימים האחרונים את השרשורים לגבי קניית מיני פיסי, וראשית אני רוצה להגיד תודה לכל הכותבים - האינפורמציה מאד מאד הועילה.
כתבתי לקריס והוא ענה לי שמה שיש לו כרגע במלאי לפי האפשרויות שביקשתי זה המחשב הבא:
http://www.aliexpress.com/store/product/Intel-Core-I5-4th-CPU-Mini-PC-Fanless-Preinstalled-64bit-Win-7-With-8GB-Ram-128G/217312_1934686108.html?spm=2114.12010108.100007.47.Ii4UFj

ולגבי המפרט הפנימי הוא כתב:
ram is samsung brand, 64GB SSD is lite-on brand, 128GB SSD is Toshiba brand, 1TB HDD is HGST brand. We can uprade 300M wifi&bluetooth free for you

השימוש שלי הוא טורנטים (הורדה וצפייה, ב- 1080), ואופיס/גלישה (הרבה חלונות פתוחים).
אני מבין ממה שנכתב שזה קצת "תותח" עבור השימוש שלי כרגע, אבל יכול להיות שבהמשך זה יהפוך להיות המחשב הראשי שלי ומתאים לי שהוא יהיה קצת יותר חזק ממה שאני באמת צריך כרגע.

אז לפני שאני קונה, אני אשמח לשמוע את דעתכם/אישור, בעיקר כי אני לא יודע לגבי הרכיבים שהוא כתב אם זה חברות מוכרות ואמינות או לא.
בנוסף, ואם יש משהו שכדאי לי עוד לבקש ממנו?
ושאלה אחרונה, לגבי ההנחה 8% שעידו כתב עליה, איך כדאי לי לבקש את זה ממנו? אני אשמח לשמוע אם עוד מישהו קיבל את זה כבר.

תודה,
דני.

ido111
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 866
נתן תודות: 18 פעמים
קיבל תודות: 94 פעמים

שליחה #2 

הרכיבים והמחשבים של איגלובל מצוינים, ממליץ לך לקנות ללא חשש.

TheCoolest
אחראי תחום מסכים
אחראי תחום מסכים
תגובות: 20174
שם מלא: ארתור ליברמן
נתן תודות: 277 פעמים
קיבל תודות: 2607 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #3 

לא יודע להגיד מה רמת הביצועים של SSD מבית טושיבה, זה גם תלוי בדגם. קשיחים של HGST בד"כ מצויינים.
תתפלא, אבל לגלישה 8GB לא יזיק בכלל. תלוי בכמות הטאבים שפותחים.
המחיר נראה בסדר גמור עבור כל החומרה שאתה מקבל.
תשקול להזמין גם את המתאם VESA כדי לתלות את המחשב על גב המסך - זה עולה $5 ושווה את זה אם יש למסך שלך אופציה כזו.
קניתי מהם את אותו המחשב בדיוק, רק עם 4גיגה זכרון ובלי SSD\HDD. מומלץ.
הנה חוות דעתי\מיני ביקורת עליו http://www.hometheater.co.il/vp2385480#2385480

idonoach
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1021
נתן תודות: 48 פעמים
קיבל תודות: 94 פעמים

שליחה #4 

izda כתב:שלום,

אני קורא בימים האחרונים את השרשורים לגבי קניית מיני פיסי, וראשית אני רוצה להגיד תודה לכל הכותבים - האינפורמציה מאד מאד הועילה.
כתבתי לקריס והוא ענה לי שמה שיש לו כרגע במלאי לפי האפשרויות שביקשתי זה המחשב הבא:
http://www.aliexpress.com/store/product/Intel-Core-I5-4th-CPU-Mini-PC-Fanless-Preinstalled-64bit-Win-7-With-8GB-Ram-128G/217312_1934686108.html?spm=2114.12010108.100007.47.Ii4UFj

ולגבי המפרט הפנימי הוא כתב:
ram is samsung brand, 64GB SSD is lite-on brand, 128GB SSD is Toshiba brand, 1TB HDD is HGST brand. We can uprade 300M wifi&bluetooth free for you

השימוש שלי הוא טורנטים (הורדה וצפייה, ב- 1080), ואופיס/גלישה (הרבה חלונות פתוחים).
אני מבין ממה שנכתב שזה קצת "תותח" עבור השימוש שלי כרגע, אבל יכול להיות שבהמשך זה יהפוך להיות המחשב הראשי שלי ומתאים לי שהוא יהיה קצת יותר חזק ממה שאני באמת צריך כרגע.

אז לפני שאני קונה, אני אשמח לשמוע את דעתכם/אישור, בעיקר כי אני לא יודע לגבי הרכיבים שהוא כתב אם זה חברות מוכרות ואמינות או לא.
בנוסף, ואם יש משהו שכדאי לי עוד לבקש ממנו?
ושאלה אחרונה, לגבי ההנחה 8% שעידו כתב עליה, איך כדאי לי לבקש את זה ממנו? אני אשמח לשמוע אם עוד מישהו קיבל את זה כבר.

תודה,
דני.
...
הכל עובד ללא רבב.

בנוגע להנחה, תכתוב לו ש IDO מהפורום של קודי שלח אותך, כי הוא (קריס) כתב שהוא מבטיח הנחה של 8% להזמנות ישירות מולו. גם קוראל המנהלת שלו כתבה לי.

·

TheCoolest
אחראי תחום מסכים
אחראי תחום מסכים
תגובות: 20174
שם מלא: ארתור ליברמן
נתן תודות: 277 פעמים
קיבל תודות: 2607 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #5 

עידו, ניסיתי את זה כבר, זה לא הלך כי בזמן שקניתי הם גם ככה הציעו הנחה של 15% כביכול על המחשב.
אבל אני מניח שכל מקרה לגופו ולא יזיק לנסות.

izda פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 13
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #6 

ניסיתי לבדוק את ההנחה, כתבתי לו במייל וגם שוחחתי איתו בסקייפ, אבל קריס היה יותר ממולח ממני ולא נשבר. אמר ש"זה המחיר הכי טוב כרגע" וכו', כן הסכים ל- 5 דולר הנחה אם אשלם ישירות בפייפל (אולי זו העמלה שלהם לעליאקספרס כרגע?)
אבל גם בלי ההנחה של ה- 8% המחיר מתאים לי, והזמנתי.
עכשיו אני מקווה שהמכס יעבור בשלום.

שוב תודה לכולם על התמיכה והמידע!

שלח תגובה

חזור אל “חומרה PC + סטרימרים”