כרטיס טלוויזיה אחר מה 150..
שלום לכולם!
כבר זמן מה שהייתי סגור על קניית ה Hauppauge PVR 150 ( חבילת ה MCE ), עד שהסתכלתי אצליהם באתר ופשוט ראתי דברים שנראים לי הרבה יותר...
אם אני כבר משקיע אז למה לא לקנות משהו חדש..?
עכשיו השאלה שלי כמה זה שווה.. מה אתם יודעים על סדרת Wintv HVR? מה זה נותן לי יותר? מה כדי? האם יש משהו אחר מומלץ חוץ מה 150 שיראה לי טלוויזיה על ה LCD הכי טוב? דיגיטלי לא דיגיטלי אני ממש לא מבין בזה...
אם מישהו יוכל לתת לי איזה סקירה מהירה זה יעזור לי גם מאוד..
בתודה גדולה מראש!
כבר זמן מה שהייתי סגור על קניית ה Hauppauge PVR 150 ( חבילת ה MCE ), עד שהסתכלתי אצליהם באתר ופשוט ראתי דברים שנראים לי הרבה יותר...
אם אני כבר משקיע אז למה לא לקנות משהו חדש..?
עכשיו השאלה שלי כמה זה שווה.. מה אתם יודעים על סדרת Wintv HVR? מה זה נותן לי יותר? מה כדי? האם יש משהו אחר מומלץ חוץ מה 150 שיראה לי טלוויזיה על ה LCD הכי טוב? דיגיטלי לא דיגיטלי אני ממש לא מבין בזה...
אם מישהו יוכל לתת לי איזה סקירה מהירה זה יעזור לי גם מאוד..
בתודה גדולה מראש!
היות ולא קיימים בארץ שידורים דיגיטאליים "באויר" DVB-T והשידורים של YES דרך הלויין DVB-S מוצפנים (מלבד ערוץ 2 ו-10) אין הרבה מה לעשות עם כרטיסים שונים מה-PVR150 ודומיו.
כולנו חולמים...אבל לא בבית ספרנו
לפחות לא כרגע...
אורן.
כולנו חולמים...אבל לא בבית ספרנו
אורן.
מאידך, אם יש לך צלחת לווין פרטית אז לא תצטרך ממיר אלא ישירות לכרטיס DVB-S. אם יש לך גם ממיר yes אז בכלל תוכל לראות גם את שידורי יס שמתחברים לכרטיס pvr150 וגם את תחנות הלווין (אירופה וכו') דרך הכרטיס הדיגיטלי, להקליט באחד ולצפות בשני
Accent HT-400, Asus M2NPV-VM, DDR 2 (2*512)667MHz, AMD 3500 AM2, 250GB SATA II X2 WD, RWDVD ASUS, HEC Compucase SILENT385, האופאג PVR150 MCE