איך מתמודדים עם האסתטיקה של האנטנה

שידורים דיגיטליים - yes, HOT, yesMax, HDTV, DTT, DVB-T, עידן+, לויין וסלולרי
שלח תגובה
LironLahav פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 35
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #1 

שלום כולם.

בערך שהייתי בן 10 ההורים שלי התחברו לחברת הכבלים (ערוצי זהב) ומאז ועד להיום אני תמיד הייתי מחובר לספק טלויזיה.

אז בשעה טובה אחרי יותר מ-20 שנה אני יוצא לחופשי וניתקתי את YES

אני לא ממש מבין בעידן+ ואשמח לקבל עזרה

אני רוצה לראות עידן+ בחדר שינה

יש לי מכשיר טלויזיה שיש בו ממיר DVB-T מובנה, אבל אני לא ממש מרוצה מהרעיון של לשים אנטנה בחדר שינה (מטעמים של אסטטיקה)

הבניין שאני גר בו הוא יחסית חדש ואין אנטנה על הגג.

איך מתמודדים עם הבעיה ? לאן נקודת האנטנה שהייתה עד היום בשימוש YES מובילה ? האם יש דרך להשתמש בה ?

dvb-acavish
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1178
נתן תודות: 138 פעמים
קיבל תודות: 49 פעמים

שליחה #2 

אם תחבר את ה-יס לא תקלוט את השידור הקרקעי של עידן פלוס. אתה חייב אנטנה. לא ציינת איפה אתה גר, באיזו קומה, אם יש בנייה צפופה ועצים מרובים, בכל אופן הייתי ממליץ לך לנסות אנטנה קטנה כי אמרת שאתה לא רוצה משהו גדול ומכוער , מניסיון שלי, הגדול והמכוער קולט הכי טוב, אז תנסה קודם עם קטן ומעוצב, ומשם תתחיל הלאה. שים לב שברוב הטלויזיות אפשר גם להקליט על יו אס בי (זהירות! תוכן היו אס בי נמחק במלואו בשימוש הראשון!) אז בכלל תוכל להנות מהמקלט, ללא ספק. הווליום קצת מאוד נמוך. אתה מוזמן להתלונן לרשות השנייה, שלא תואיל בטובה להגביר את הווליום. בכל טלויזיה יש אפשרות לראות כמה עוצמה קולטים, אז פשוט תמצא זווית שבה האחוזים הם הכי גבוהים. אם אתה מעוניין באנטנה מכוערת מאוד, אני יכול להמליץ לך על אחת

tomer_1968
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 1395
נתן תודות: 52 פעמים
קיבל תודות: 47 פעמים

שליחה #3 

אנטנה פחות מכוערת זו הקיו 101 אצלי עובדת מצוין בקומה שישית לא יודע באיזה קומה אתה ואם אצלך תעבוד מצוין כי מישהו קנה וטען שהיא לא שווה כלום בכל מקרה זו האנטנה הכי קטנה ופחות מכוערת שיש אלא אם כן אתה מעונין לנסות אנטנה פנימית מגנטית חינמית שבעצם לא חינמית מאחר ולא קנית ממיר חיצוני אלא ממיר מובנה היא עובדת טוב רק אם הקליטה מעולה אצלך אחרת חבל על הזמן

LironLahav פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

עוד פרטים

שליחה #4 

אני גר ברמת השרון בבניין משותף (קומה 3 מתוך 4)

אני מאוד רוצה למצוא פיתרון שלא כולל אנטנה בחדר שינה.

אני לא כל כך מבין בפן הטכני של הנושא ואשמח לקבל הסבר

כיום יש לי בבית נקודות של אנטנה שהיו מחוברות בעבר לממיר של יס. אני מניח שהכבלים מגיעים לארון תקשורת מרכזי של הבית שבסופו של דבר היה מחובר לצלחת לווין של YES בגג הבניין.

האם יש לי אפשרות לקנות אנטנה חיצונית שתהיה בגג הבניין ולחבר את הבית שלי לאנטנה הנ"ל ?

גיל37
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2890
נתן תודות: 108 פעמים
קיבל תודות: 293 פעמים

שליחה #5 

יש אפשרות כזאת אבל אם אתה לא מבין בזה תצטרך להביא מתקין מקצועי.
ובבניין משותף צריך אישור של הדיירים להתקין משהו בשטח המשותף.

LironLahav פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

תודה על התשובה

שליחה #6 

אני מעדיף את הפיתרון הנ"ל מאשר אנטנות בבית

האם יש לכם המלצות על מתקין ?

האם יש לכם המלצות על אנטנה חיצונית ?

מה טווח המחירים לכזאת התקנה ?

avier
טרול
טרול
תגובות: 756
נתן תודות: 95 פעמים
קיבל תודות: 18 פעמים

שליחה #7 

dvb-acavish כתב:אם תחבר את ה-יס לא תקלוט את השידור הקרקעי של עידן פלוס. אתה חייב אנטנה. לא ציינת איפה אתה גר, באיזו קומה, אם יש בנייה צפופה ועצים מרובים, בכל אופן הייתי ממליץ לך לנסות אנטנה קטנה כי אמרת שאתה לא רוצה משהו גדול ומכוער , מניסיון שלי, הגדול והמכוער קולט הכי טוב, אז תנסה קודם עם קטן ומעוצב, ומשם תתחיל הלאה. שים לב שברוב הטלויזיות אפשר גם להקליט על יו אס בי (זהירות! תוכן היו אס בי נמחק במלואו בשימוש הראשון!) אז בכלל תוכל להנות מהמקלט, ללא ספק. הווליום קצת מאוד נמוך. אתה מוזמן להתלונן לרשות השנייה, שלא תואיל בטובה להגביר את הווליום. בכל טלויזיה יש אפשרות לראות כמה עוצמה קולטים, אז פשוט תמצא זווית שבה האחוזים הם הכי גבוהים. אם אתה מעוניין באנטנה מכוערת מאוד, אני יכול להמליץ לך על אחת
...
·"אם אתה מעוניין באנטנה מכוערת מאוד, אני יכול להמליץ לך על אחת"
שאלה-למה אתה מתכוון שאתה רושם "אנטנה מכוערת"?
כי זה ידוע שאצל כל אדם יש את צורת המראה שהוא מעדיף.

vic1234
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2143
נתן תודות: 28 פעמים
קיבל תודות: 174 פעמים

שליחה #8 

למה קודם לא לנסות אנטנה פשוטה ולראות אם יש קליטה?
יש לי אנטנה כזאת מאחורי הTV שכלל לא מפריע לאסטטיקה כי לא רואים אותה והקליטה מצויינת

[img2=1946x1799]http://www.hauppauge.com/site/press/pre ... +cable.jpg[/img2]

dvb-acavish
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1178
נתן תודות: 138 פעמים
קיבל תודות: 49 פעמים

שליחה #9 

avier כתב:
...
...
·"אם אתה מעוניין באנטנה מכוערת מאוד, אני יכול להמליץ לך על אחת"
שאלה-למה אתה מתכוון שאתה רושם "אנטנה מכוערת"?
כי זה ידוע שאצל כל אדם יש את צורת המראה שהוא מעדיף.
...
·אני מוצא את היופי בדברים שלדעת אנשים אחרים הם מכוערים מאוד :-)
זה הכל עניין של טעם :-)
ולעניינינו , אנטנת יאגי אמיתית לגמרי , ולא הקישקוש של סאקאל, פשוט בלי הרבה אלמנטים , מאחורי הטלויזיה . או לצידה , או אנטנת אוזני ארנב מוגברת .

avier
טרול
טרול
תגובות: 756
נתן תודות: 95 פעמים
קיבל תודות: 18 פעמים

שליחה #10 

dvb-acavish כתב:
...
...
·אני מוצא את היופי בדברים שלדעת אנשים אחרים הם מכוערים מאוד :-)
זה הכל עניין של טעם :-)
ולעניינינו , אנטנת יאגי אמיתית לגמרי , ולא הקישקוש של סאקאל, פשוט בלי הרבה אלמנטים , מאחורי הטלויזיה . או לצידה , או אנטנת אוזני ארנב מוגברת .
...
·כי נראה לי שיותר קל להבנה זה לומר "עם פחות תוספות" מאשר דבר שהוא מכוער, אני מודה שזה הטעה אותי, כי גם בנושא התוספות אני למשל ואני מאמין שאני לא היחיד שאוהב בדברים מסויימים תוספות בשביל גיוון ופחות שעמום.
אבל טוב לפחות אני מבין למה מתכוונים שרושמים שזה מכוער בנושא של ציוד קליטה.

asaf23
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 7942
נתן תודות: 69 פעמים
קיבל תודות: 271 פעמים

שליחה #11 

ניתן לקבל את ערוצים 1, 2, 10 מהשקע של יס במקרה שקיים בטלוויזיה טיונר לווין (אחרת צריך לקנות ממיר דיגיטלי). איזה דגם הטלוויזיה?

כמובן שמותר לך לרכוש אנטנה או צלחת פרטית. בצלחת פרטית יש המון שידורים, אפילו כדורגל ב-4K, צריך רק ללמוד קצת, מה משודר איפה וכו׳.

שלח תגובה

חזור אל “לווין, כבלים, עידן+”