התחדשתי ברמקולים Cerwin Vega XLS-215
שלום התחדשתי אתמול ברמקולים Cerwin Vega XLS-215
את המגברים עוד לא רכשתי חשוב לי שהמגבר 5.1 יהיה של yamaha הומלץ לי ללכת על דגם ,RXV679
ולגבי פוואר yamaha SA300 אשמח להמלצות לפני שאני רץ לקנות את המגברים האם SA300 יספק את הרמקולים ?
תודה.
תקציב לשני המגברים 12K
את המגברים עוד לא רכשתי חשוב לי שהמגבר 5.1 יהיה של yamaha הומלץ לי ללכת על דגם ,RXV679
ולגבי פוואר yamaha SA300 אשמח להמלצות לפני שאני רץ לקנות את המגברים האם SA300 יספק את הרמקולים ?
תודה.
תקציב לשני המגברים 12K
תתחדש ותהנה! הארמן קרדון כמו שעמית אמר מעליי ישתלב לך מצויין עם הרמקולים שרכשת מניסיון שאני עשיתי בעבר אהבתי את השילוב הזה יותר ממס' שילובים אחרים. נשמח כמובן לתמונות
אור
- Alon_Solo
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4150
- נתן תודות: 71 פעמים
- קיבל תודות: 440 פעמים
אני קצת הלכתי לאיבוד.
יש לך עוד רמקולים שחשוב לך 5.1? לא הבנתי למה ברצונך לשרשר פאוור לרסיבר ולא לחבר ישירות לרסיבר שתשקיע בו את כל התקציב?
אתה מודע לזה שאין יציאות פרה ברסיבר שציינת ולא תוכל לחבר אליו פאוור?
יש לך עוד רמקולים שחשוב לך 5.1? לא הבנתי למה ברצונך לשרשר פאוור לרסיבר ולא לחבר ישירות לרסיבר שתשקיע בו את כל התקציב?
אתה מודע לזה שאין יציאות פרה ברסיבר שציינת ולא תוכל לחבר אליו פאוור?
ס רווי ן אומנם נצילים אבל גם יעבדו היטב ויזרחו
עם מגבר ייעודי בשרני וזאת כי הם יורדים גם לעכבות נמוכות של 4 ו2 אום
שמצריכות הגברה משובחת ולרוב רסיוור לא תמיד ידע לתת את התשובה
אם תרצה לקבל המיטב מהם
שדך להם הגברה ייעודית עדיף עם פרה ייעודי
והשמיים ( והתקרה)הם הגבול
עם מגבר ייעודי בשרני וזאת כי הם יורדים גם לעכבות נמוכות של 4 ו2 אום
שמצריכות הגברה משובחת ולרוב רסיוור לא תמיד ידע לתת את התשובה
אם תרצה לקבל המיטב מהם
שדך להם הגברה ייעודית עדיף עם פרה ייעודי
והשמיים ( והתקרה)הם הגבול
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14357
- נתן תודות: 991 פעמים
- קיבל תודות: 1220 פעמים
ת.ת.ת.
שרשור התחדשתי בלי
לא שווה כלום 
שרשור התחדשתי בלי
·Alon_Solo כתב:אני קצת הלכתי לאיבוד.![]()
אתה מודע לזה שאין יציאות פרה ברסיבר שציינת ולא תוכל לחבר אליו פאוור?...
יש לי סט של הסידרה
·טלHD כתב:ת.ת.ת.
שרשור התחדשתי בלילא שווה כלום
...
עד שיהיה תמונה יש קצת זמן הרמקולים ממתינים בתצוגה של החנות שאני יחליט איזה מגברים אני רוצה
הזמנתי חדשים אבל הם היו בארץ בעוד חודש וחצי ניתן לי אופציה להנות בינתיים מהרמקולים של התצוגה.
אוקיי אז עכשיו אפשר לחזור להמלצות איזה מגברים אתם ממליצים פרה יהיה של YAMAHA/pioneer
לגביי הפאוור חשבתי אוליי על דגם של Cerwin Vega
http://www.ebay.com/itm/Cerwin-Vega-CV- ... g3raHa6Dmw
לגביי הפאוור חשבתי אוליי על דגם של Cerwin Vega
http://www.ebay.com/itm/Cerwin-Vega-CV- ... g3raHa6Dmw
- Alon_Solo
-
- חבר מביא חבר

·עכשיו זה יותר הגיוני אם כי אני עדין ממש לא מבין למה לא להשקיע את כל הסכום ברסיבר מדגם גבוה יותר. מה אתה חושב שתרוויח מלהגביר שני רמקולים בנפרד עם מגבר בסיסי על פני רסיבר טוב?erezs17 כתב:·......
יש לי סט של הסידרהזוג קדמי זוג אחורי וסנטר אני רוצה את 5.1 לסרטים לגבי פרה הומלץ לי לעבור לדגם 779 שיש לו פרה עכשיו אתה מבין ?
...
·Alon_Solo כתב:·עכשיו זה יותר הגיוני אם כי אני עדין ממש לא מבין למה לא להשקיע את כל הסכום ברסיבר מדגם גבוה יותר. מה אתה חושב שתרוויח מלהגביר שני רמקולים בנפרד עם מגבר בסיסי על פני רסיבר טוב?.........
אני לא מבין גדול בנושא אבל לעניות דעתי זה רמקולים גדולים שדורשים הספק גבוה אז אני לא יודע באמת אם רסיבר יספיק להם
- Alon_Solo
-
- חבר מביא חבר

·לא אני אמרתי.pessik כתב:הדעה הרווחת , וגם כתוב באתר של היצרן - שהרמקולים בעלי נצילות גבוהה מאוד
ויכולים לעבוד עם כמעט כל רסיבר אפילו עם הספק נמוך-בינוני , לא חייב גבוה .
ובכל מקרה נשמח לראות תמונות של של הרמקולים , תתחדש ....
לעניות דעתי, רסיבר ב12,000 יספיק לך עד מעל לראש.
תלך לחנות ותבקש לשמוע אותם עם רסיבר בתקציב הכולל שלך ואחר כך תשמע אותם עם רסיבר שמשורשר למגבר סטריאו...
ככה תוכל לדעת אם באמת יש צורך בפיצול הזה...
לא שמעתי את הרמקולים האלה אבל לא נראה לי שהם "חייבים" מגבר/ רסיבר סטריאו ייעודי.
בקיצור מה שמנסים להגיד לך זה לא להתקבע על התצורה שהחלטת עליה כי יכול להיות שזה לא יתן לך את התוצאה המייטבית.
בהצלחה.
(גם אני חושב שרסיבר ב12000 יעשה את העבודה ++)
ככה תוכל לדעת אם באמת יש צורך בפיצול הזה...
לא שמעתי את הרמקולים האלה אבל לא נראה לי שהם "חייבים" מגבר/ רסיבר סטריאו ייעודי.
בקיצור מה שמנסים להגיד לך זה לא להתקבע על התצורה שהחלטת עליה כי יכול להיות שזה לא יתן לך את התוצאה המייטבית.
בהצלחה.
(גם אני חושב שרסיבר ב12000 יעשה את העבודה ++)