ברשותי רסיבר Denon X2200 שעבד מעולה מהיום הראשון שלו כולל בפיצ'רים שלא ציפיתי.
אחד מהפיצ'רים האלה הוא שירות Spotify שמובנה ברסיבר שמאפשר לשמוע מוזיקה למנויים ובתור מי שחי בתוך Spotify הפיצ'ר הפתיע אותי לטובה בצורה שבה עבד - חלק ללא בעיות ובאיכות סאונד מעולה.
לפני כמה ימים היו לי בעיות ברשת המקומית בבית שהתגלו בתור בעיה ב-Switchים שהוחלפו.
בלי קשר, הרסיבר הודיע על עדכון גירסה ועדכנתי.
ואז התחלתי לשים לב שהSpotify מגמגם, מתחבר לאט ונתקע מספר רב של פעמים. בהתחלה חשבתי שזה משהו אצלם, אבל בכל שאר המכשירים זה עבד מצוין.
חיפוש מהיר באינטרנט מראה שיש המון תלונות דומות שלא הצלחתי ללמוד מהם דבר, כמו גם תלונות על רסיברים דומים עם השירות הזה.
מה שהטעה אותי שרדיו האינטרנט (פונקציה אחרת לשמיעת שירים מהאינטרנט) עבד חלק ברסיבר ולכן חשבתי שאין בעיה ברשת.
בסופו דבר כבר התייאשתי ופתחתי קריאה ל-Denon [אחרי שעות של חיפושים איך לעשות את זה] - ייחסתי את הבעיה לעדכון הגירסה האחרון וביקשתי עזרה בשנמוך.
ואז ראיתי שבאתר התמיכה של Spotify שהם כתבו משהו על פורטים פתוחים ברשת. בהתחלה לא התייחסתי לזה כי אף פעם לא פתחתי פורטים אצלי וזה היה תקין.
אח"כ חשבתי שיכול להיות שהיה פתוח לי בראוטר - UPNP שזה אמור לפתוח פורטים אוטומאטית ע"פ בקשה ובאמת זה היה סגור כי נזכרתי שעשיתי לראוטר - Hard Reset מאז התקלה האחרונה שהיתה לי ברשת - קליק אחד וזה עובד חלק.
התחברתי מחדש לאינפוזיה של Spotify....
איזה אושר ....