פתרון לבעיה מעצבנת ברסיבר Denon ב-Spotify

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
שלח תגובה
fenderon פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 231
נתן תודות: 27 פעמים
קיבל תודות: 21 פעמים

שליחה #1 

רוצה לשתף פתרון לבעיה ששיגעה אותי במשך ימים שלא מצאתי לה פתרון בשום מקום.

ברשותי רסיבר Denon X2200 שעבד מעולה מהיום הראשון שלו כולל בפיצ'רים שלא ציפיתי.

אחד מהפיצ'רים האלה הוא שירות Spotify שמובנה ברסיבר שמאפשר לשמוע מוזיקה למנויים ובתור מי שחי בתוך Spotify הפיצ'ר הפתיע אותי לטובה בצורה שבה עבד - חלק ללא בעיות ובאיכות סאונד מעולה.

לפני כמה ימים היו לי בעיות ברשת המקומית בבית שהתגלו בתור בעיה ב-Switchים שהוחלפו.

בלי קשר, הרסיבר הודיע על עדכון גירסה ועדכנתי.

ואז התחלתי לשים לב שהSpotify מגמגם, מתחבר לאט ונתקע מספר רב של פעמים. בהתחלה חשבתי שזה משהו אצלם, אבל בכל שאר המכשירים זה עבד מצוין.

חיפוש מהיר באינטרנט מראה שיש המון תלונות דומות שלא הצלחתי ללמוד מהם דבר, כמו גם תלונות על רסיברים דומים עם השירות הזה.

מה שהטעה אותי שרדיו האינטרנט (פונקציה אחרת לשמיעת שירים מהאינטרנט) עבד חלק ברסיבר ולכן חשבתי שאין בעיה ברשת.

בסופו דבר כבר התייאשתי ופתחתי קריאה ל-Denon [אחרי שעות של חיפושים איך לעשות את זה] - ייחסתי את הבעיה לעדכון הגירסה האחרון וביקשתי עזרה בשנמוך.

ואז ראיתי שבאתר התמיכה של Spotify שהם כתבו משהו על פורטים פתוחים ברשת. בהתחלה לא התייחסתי לזה כי אף פעם לא פתחתי פורטים אצלי וזה היה תקין.

אח"כ חשבתי שיכול להיות שהיה פתוח לי בראוטר - UPNP שזה אמור לפתוח פורטים אוטומאטית ע"פ בקשה ובאמת זה היה סגור כי נזכרתי שעשיתי לראוטר - Hard Reset מאז התקלה האחרונה שהיתה לי ברשת - קליק אחד וזה עובד חלק.

התחברתי מחדש לאינפוזיה של Spotify....
איזה אושר ....:D

EyalDay
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 77
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #2 

@fenderon
·
שאלה בנושא..
ניסיתי להגדיר אצלי ברסיבר אולם להבנתי לא ניתן להשתמש בשירותים הללו מחוץ לארה"ב.
אתה משתמש בשירות כמו DNS או VPN כדי לאפשר זאת?

fenderon פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #3 

אין צורך.
במידה ויש לך חשבון פרמיום זה יעבוד מכל מקום כולל מהארץ.

הקושי הוא לרכוש את המנוי אבל זה כבר סיפור אחר.

לגבי הרסיבר, אין מה להגדיר - פשוט מתחילים שיר מאפליקציה כלשהי מהמחשב או מהטלפון ואז הרסיבר אמור להופיע ב-devices, לוחצים עליו והמוזיקה עוברת לנגן משם.

adamtago
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 51
נתן תודות: 19 פעמים
קיבל תודות: 0

שליחה #4 

@fenderon
·
לגבי ספוטיפיי בדנון, לא הבנתי כמה זה שונה מסתם לנגן מוזיקה ב-bluetooth דרך הפלאפון גם נגיד מאפליקציית סטרימינג?

fenderon פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #5 

כשאתה משדר דרך BT מוזיקה, זה חשוף לבעיות כמו איכות ירודה או הפרעות בתקשורת ו-Delays.
כשאתה מפעיל את ה-client המובנה במגבר, אתה מקבל איכות אופטימלית בחיבור חוטי, כשלמעשה המגבר הופך להיות המקור של המוזיקה.

הבעיה היא שהאפליקציה הזו לא מתוחזקת כמו שצריך וחשופה לבאגים.
למי שמתעניין בנושא, לצערי הבעיה חזרה על עצמה רק שעכשיו היא לא צפויה ויש קרטועים בסאונד בשמיעה מספוטיפי ללא סיבה.

בתור פתרון ביניים, חיברתי ב-HDMI טאבלט אנדרואיד עם האפליקציה וזה עובד נהדר.

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”