צפייה בתלת מימד
היי לכולם,
הרבה ביטים עברו בקודי והשאלה שעולה היא מה עושים עם סרטי תלת מימד מלא (לא HSBS)?
אני לא חובב תלת מימד אבל לטעמי יש 2-3 סרטים בשנה שכדאי לראות בתלת, אז אני בודק עבורם.
1. כיצד מנגנים בלוריי מלא 3D?
2. האם ניתן לראות תפריטים?
3. מה עושים עם כתוביות? האם יש דרך שהן יהיו גם בתלת מימד? אחרת נראה לי שזה יציק יותר משיועיל..
ראיתי מדריך לפתיחה דרך תוכנה חיצונית אבל מאז עברו כמה שנים ואולי משהו השתנה..
אשמח לתשובות לשאלותיי...
הרבה ביטים עברו בקודי והשאלה שעולה היא מה עושים עם סרטי תלת מימד מלא (לא HSBS)?
אני לא חובב תלת מימד אבל לטעמי יש 2-3 סרטים בשנה שכדאי לראות בתלת, אז אני בודק עבורם.
1. כיצד מנגנים בלוריי מלא 3D?
2. האם ניתן לראות תפריטים?
3. מה עושים עם כתוביות? האם יש דרך שהן יהיו גם בתלת מימד? אחרת נראה לי שזה יציק יותר משיועיל..
ראיתי מדריך לפתיחה דרך תוכנה חיצונית אבל מאז עברו כמה שנים ואולי משהו השתנה..
אשמח לתשובות לשאלותיי...
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17929
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2494 פעמים
·guys כתב:·......
הגרסאות של TMT ושל POWERDVD השתנו.
האם יש דרך להוסיף כתוביות בתלת אמיתי?...
אין דרך להוסיף כתוביות 3D מהסיבה הפשוטה שכדי להוסיף אותן יש צורך שקובץ הכתוביות יכיל מיידע בשלושת הצירים X,Y,Z והמיידע הזה לא קיים בקבצי הכתוביות החיצוניים .
istarmini כתב:·......
אין דרך להוסיף כתוביות 3D מהסיבה הפשוטה שכדי להוסיף אותן יש צורך שקובץ הכתוביות יכיל מיידע בשלושת הצירים X,Y,Z והמיידע הזה לא קיים בקבצי הכתוביות החיצוניים ....
תודה יואב,
אז מה עושים? איך רואים את סרטי הרפרנס שאכן שווים צפיה בתלת? אני מניח שצריך יהיה רק לקוות שהבלוריי המלא יכלול כתוביות בעברית ואם לא נראה עם כתוביות באנגלית.
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17929
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2494 פעמים
·guys כתב:......
תודה יואב,
אז מה עושים? איך רואים את סרטי הרפרנס שאכן שווים צפיה בתלת? אני מניח שצריך יהיה רק לקוות שהבלוריי המלא יכלול כתוביות בעברית ואם לא נראה עם כתוביות באנגלית....
תראה
במידה ויש לך מסך 16X9 והסרט הוא בפורמט רחב , תוריד הכתוביות למטה זה יפריע פחות.
במידה והסרט על כל המסך אין מה לעשות, לי זה לא מפריע בכלל, אבל אני לא ממש נחשב צרכן כבד של סרטי תלת.
לא תפס אצלי בבית הגימיק הזה, אין ביקוש