2 סרטי blu-ray דלפו לרשת הטורנט
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46402
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5081 פעמים
כמצופה, הצליחו לעשות RIP גם לסרטי הבלו-ריי.
בקרוב מתקפה של סרטים נוספים.
תהנו!
http://www.hdtvblogger.com/2007/01/30/i ... ittorrent/
בקרוב מתקפה של סרטים נוספים.
תהנו!
http://www.hdtvblogger.com/2007/01/30/i ... ittorrent/
minime, אתה יכול להוריד את לחץ הדם. זה לא משנה כלום זה שהוא מפרסם את זה. בכל מקרה מידע כזה נועד להידלף החוצה לקהל הרחב\לאלו שמתעניינים בזה, ואפשר לשמוע על זה מאינספור מקורות שונים, ואם למשל לך יש ACCOUNT בHDBITS, אז לדעתך מישהו בכיר בSONY או בTOSHIBA לא יצליח להשיג לעצמו אחד בשביל לברר מה הולך שם? 13 אלף איש רשומים באתר הזה, הרבה יותר ממספיק בשביל לוודא שכל העולם ואחותו יודעים מה יש שם.
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

שמתם לב שלפני כמה זמן שינו את תקנון האתר המדובר?
מי שיתפס מזכיר את שם האתר בהקשר HD DVD חשבונו יוקפא.
מי שיתפס מזכיר את שם האתר בהקשר HD DVD חשבונו יוקפא.
חחח...לא עצבני
, הם פשוט ביקשו במפורש באתר לא להזכיר את נושא ה-HD-DVD והבלו-ריי באותה נשימה עם האתר,
אך אנשים ממשיכים להשוויץ, ועוד ברוב טימטומם מציגים את האתר...לא מבין מה יוצא להם מזה...מצד שני,יכול להיות שזה סתם ילד מתלהב שפתח בלוג.
בגלל זה הם גם מחקו את כל ההזמנות ואינם מאפשרים הרשמה...נקווה שזה לא היה מאוחר מדי.
אך אנשים ממשיכים להשוויץ, ועוד ברוב טימטומם מציגים את האתר...לא מבין מה יוצא להם מזה...מצד שני,יכול להיות שזה סתם ילד מתלהב שפתח בלוג.
בגלל זה הם גם מחקו את כל ההזמנות ואינם מאפשרים הרשמה...נקווה שזה לא היה מאוחר מדי.
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

LOL.יש סבלנות כי זה מוריד באותה מהירות כמו ב USENET...
יש לי חיבור 3 מגה, ואני מוריד מהיוזנט ב 3 מגה (שהם 380kbyte/sec), החל מהשניה הראשונה של ההורדה.
בעבר לפני שגיליתי את היוזנט, הורדתי בביטורנט. לשם כך שידרגתי את ה Upload שלי לחצי מגה. גם עם ה Upload הגבוה הזה, ההורדות שלי בממוצע היו מתמקסמות על 100-120kbyte/sec.
אני רוצה לבוא אליך עכשיו, ולראות אותך מוריד בביטורנט את הפרק האחרון של Prison Break 720p במהירות של 380kbyte/sec, אתה יודע מה, אני אפילו אבוא לקראתך וארשה לך 20 דקות להגיע לקצב הזה (בשל מגבלות טכנולוגיית הביטורנט).
noam23, תחזיק את הסוסים שלך.
החיבור שלי הוא 144 מגה
ואני הורדתי את הפרק הנ"ל שהזכרת, במהירות 1.5 MEGABYTES/SEC
וEQUILIBRIUM בגרסת HD-DVDRIP הורדתי ב3.5 MBPS אז אני מבטיח לך שהביטורנט לא קרוב להיות צוואר בקבוק להורדה שלך, אלא קרוב לוודאי שההגדרות שלך בביטורנט לא היו טובות, כי לפעמים יש צורך בקצת FINE TUNING עד שתגיע להגדרות אופטימליות, ולבדוק שאין לך שום בעיה שמגבילה אותך.
חבל שהחלטת פשוט להניח שהביטורנט לא בסדר במקום לנסות לפתור את הבעיה...
החיבור שלי הוא 144 מגה
וEQUILIBRIUM בגרסת HD-DVDRIP הורדתי ב3.5 MBPS אז אני מבטיח לך שהביטורנט לא קרוב להיות צוואר בקבוק להורדה שלך, אלא קרוב לוודאי שההגדרות שלך בביטורנט לא היו טובות, כי לפעמים יש צורך בקצת FINE TUNING עד שתגיע להגדרות אופטימליות, ולבדוק שאין לך שום בעיה שמגבילה אותך.
חבל שהחלטת פשוט להניח שהביטורנט לא בסדר במקום לנסות לפתור את הבעיה...
כמה החיבור שלך ???, 144 מגה-ביט ???, מה זה, שרת של אוניברסיטה ?.
מה מהירות ה Upload שלך ?.
עשיתי את כל האופטימיזציות האפשריות, פשוט לא יכולתי לעבור את ה 100-120kbytes/sec. לפני ששידרגתי לחצי מגה Upload הייתי מקבל בממוצע 50kbytes/sec, אז ל Upload בהחלט הייתה השפעה גדולה.
אני חושב שבשורה התחתונה, ברוב ההורדות בביטורנט אפשר לצפות להגיע למהירות הורדה שהיא בממוצע 2X מהירות ה Upload.
בכל מקרה, אם מהירות ההורדה שלך היא באמת 144 מגה-ביט, אז ייתכן וביוזנט תוכל להוריד במקסימום, כלומר 18megabyte/sec.
עשיתי את כל האופטימיזציות האפשריות, פשוט לא יכולתי לעבור את ה 100-120kbytes/sec. לפני ששידרגתי לחצי מגה Upload הייתי מקבל בממוצע 50kbytes/sec, אז ל Upload בהחלט הייתה השפעה גדולה.
אני חושב שבשורה התחתונה, ברוב ההורדות בביטורנט אפשר לצפות להגיע למהירות הורדה שהיא בממוצע 2X מהירות ה Upload.
בכל מקרה, אם מהירות ההורדה שלך היא באמת 144 מגה-ביט, אז ייתכן וביוזנט תוכל להוריד במקסימום, כלומר 18megabyte/sec.
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

guyezra,
אתרי טורנט כאלה לא מהווים פתרון לכל אחד.
לי יש UP גבוה, לכן עבורי אין שום חסרונות.
noam23,
אל תשכח שאנחנו מדברים על קבצי טורנט מאתרים מסויימים, אתרים אלו יציעו לרוב מהירות הורדה גבוה הרבה יותר (בגלל אופי חברי האתר) מסתם חיפוש ברשת והורדת טורנטים.
יש לי חיבור של 2.5, אז אני יכול להבטיח לך מהירות הורדה של 300KB.
לגבי PB, תראה בעצמך ואם אתה עדיין לא מאמין, אתה תמיד מוזמן, אני גר בנתניה שלח ה"פ עם הטלפון שלך ונתאם.

אתרי טורנט כאלה לא מהווים פתרון לכל אחד.
לי יש UP גבוה, לכן עבורי אין שום חסרונות.
noam23,
אל תשכח שאנחנו מדברים על קבצי טורנט מאתרים מסויימים, אתרים אלו יציעו לרוב מהירות הורדה גבוה הרבה יותר (בגלל אופי חברי האתר) מסתם חיפוש ברשת והורדת טורנטים.
יש לי חיבור של 2.5, אז אני יכול להבטיח לך מהירות הורדה של 300KB.
לגבי PB, תראה בעצמך ואם אתה עדיין לא מאמין, אתה תמיד מוזמן, אני גר בנתניה שלח ה"פ עם הטלפון שלך ונתאם.

קלעת בול לגבי החיבור.noam23 כתב:כמה החיבור שלך ???, 144 מגה-ביט ???, מה זה, שרת של אוניברסיטה ?.
בכל מקרה, אם מהירות ההורדה שלך היא באמת 144 מגה-ביט, אז ייתכן וביוזנט תוכל להוריד במקסימום, כלומר 18megabyte/sec....
בכל מקרה, רבים חושבים שיש קשר לUPLOAD הרגעי ע"פ סטטיסטיקות אישיות שהם אספו לעצמם במשך כמה בדיקות ארעיות של קצב הורדה נוכחי. אני מבטיח לך-אין קשר. למשל-אני משתמש בחיבור המהיר בשביל להעלות לעצמי את הRATIO, וכשאני מגיע הבייתה לחיבור ה1.5M ADSL שלי, עם הUPLOAD של ה19 KBPS, אני עדיין מוריד איתו ב192 לרוב, אם מדובר בטורנט שיש לו מספיק SEEDS טובים, גם אם אני לא עושה בכלל UPLOAD.
אין לי צורך בUSENET כי גם מה שיש לי מעל ומעבר, המצב שלי די אירוני, אני עם הארד דיסק של 80 ג'יגה, ומפוצץ ביותר מדי תכנים שמצד אחד אין לי כמעט זמן לראות כרגע, ומצד שני אמצעי הצפיה שלי מוגבלים מבחינת מסך מתאים :\ מה לעשות, כל אחד והבעיות שלו
אולי יש יוצאים מהכלל, אבל הבדיקות שעשיתי לא היו במשך כמה ימים, ולא היו ארעיות. במשך מספר חודשים הורדתי בביטורנט, במספר רב של תוכנות, במספר רב של קונפיגורציות, והגעתי למסקנה שההבדל הגדול ביותר מושג ע"י הגדלת ה Upload. קצב ההורדה כמעט אף פעם לא ירד לי מתחת לקצב ההעלאה, אך לעיתים קרובות לא עבר אותו בהרבה (כלומר ביותר מפי 2). אם יש לכם חיבור סימטרי לאינטרנט, בו קצב ההורדה שווה לקצב ההעלאה, אז ביטורנט זה פיתרון מצוין, אבל זה לא המצב כרגע בעולם.בכל מקרה, רבים חושבים שיש קשר לUPLOAD הרגעי ע"פ סטטיסטיקות אישיות שהם אספו לעצמם במשך כמה בדיקות ארעיות של קצב הורדה נוכחי. אני מבטיח לך-אין קשר...
נכון שישנם מקרים של טורנטים עם מספר דמיוני של Seeds, ולכן הכל רץ מהר, אבל ברוב המקרים זה לא המצב.
היתרון הגדול ביוזנט הוא שלא אכפת לך מכלום, ברגע שאתה מתחיל להוריד, ולא משנה באיזה קובץ מדובר, ועד כמה פופולארי הוא, ועד כמה ישן הוא, אתה מקבל את קצב ההורדה המקסימלי שספק האינטרנט שלך מאפשר. זה פשוט תענוג ולדעתי שווה 50 ש"ח לחודש.
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

1. ראית את קצב ההעלאה שלי מול ההורדה בתמונה המצורפת?קצב ההורדה כמעט אף פעם לא ירד לי מתחת לקצב ההעלאה...
2. הבדיקות שלך לא רלוונטיות ולא נכונות אם אתה לא מוריד טרקרים אמינים ומהירים מאתרים מסויימים.
איזו תמונה מצורפת ?.
בנוגע לטרקרים, הורדתי בעיקר מ ISOhunt, ולא ממש שמתי לב לטרקרים. הורדתי קבצים פופולאריים שכולם מורידים, כמו פרקים חדשים של סדרות, עבורם מספר ה Seeds וה Leechers גדול.
העובדה הפשוטה היא כזו, מהירות ההורדה שלי היא 380kbyte/sec, בעוד מהירות ההעלאה שלי היא 30kbyte/sec, וכמוני רוב האנשים. אי אפשר לצפות שאוכלוסיה שמשתפת טורנט בתנאים הללו, תוכל כולה להוריד במהירות ההורדה המקסימלית באופן קבוע, זה פשוט לא מתקבל על הדעת. נכון, ישנם מקרים בהם קיים מספר Seeders גבוה במיוחד שאולי יכול לאפשר זאת, אבל זה בד"כ לא המצב. בכל מקרה, למה להיות תלויים באחרים כאשר לא חייבים ?.
בנוגע לטרקרים, הורדתי בעיקר מ ISOhunt, ולא ממש שמתי לב לטרקרים. הורדתי קבצים פופולאריים שכולם מורידים, כמו פרקים חדשים של סדרות, עבורם מספר ה Seeds וה Leechers גדול.
העובדה הפשוטה היא כזו, מהירות ההורדה שלי היא 380kbyte/sec, בעוד מהירות ההעלאה שלי היא 30kbyte/sec, וכמוני רוב האנשים. אי אפשר לצפות שאוכלוסיה שמשתפת טורנט בתנאים הללו, תוכל כולה להוריד במהירות ההורדה המקסימלית באופן קבוע, זה פשוט לא מתקבל על הדעת. נכון, ישנם מקרים בהם קיים מספר Seeders גבוה במיוחד שאולי יכול לאפשר זאת, אבל זה בד"כ לא המצב. בכל מקרה, למה להיות תלויים באחרים כאשר לא חייבים ?.
זה מגוחך שאתה שוב ושוב מציג את הדעה(הלא נכונה יש לציין) שלך כעובדה. כשאתה נמצא בקהילת טורנט שבה יחס הSEEDERS ל-LEECHERS הוא כ1500%, וגם לרוב המוחלט של החברים בקהילה יש חיבור מהיר, אז זה שאתה מישראל והUPLOAD שלך נמוך בכלל לא קשור לזה שתוריד בקצבים מצויינים. גם אני וגם זיו הראנו לך את זה אך משום מה אתה מסרב להתייחס לכך, ונותן דוגמאות לא קשורות שמציגות קהילה שבה לכולם יש חיבור כמו שלך, ואז אף אחד לא יוכל להגיע לRATIO סביר(שלא לדבר על גבוה) ואז מן הסתם לא יהיו לך קצבים טובים. אז או שעדיין לא ביקרת בקהילת טורנטים מוצלחת, או ששוב פעם, יש לך איזושהי בעיה אישית שאתה לא מודע לה. נסה את קהילת הטורנטים ARADITRACKER שבה אין צורך בהזמנה פרטית, אך אתה חייב לשמור על RATIO סביר-וRATIO זאת מילת המפתח לTRACKER המאפשר קצבים טובים, מה שלא יאפשר לך להישאר שם להרבה זמן.
אבל כן, אפשר להסכים שאדם עם חיבור אינטרנט כמו שלך לא ישרוד באתר טורנטים מבוסס RATIO כי לא תצליח להגיע לRATIO גבוה ותוך כדי להוריד בצורה כבדה.
אבל כן, אפשר להסכים שאדם עם חיבור אינטרנט כמו שלך לא ישרוד באתר טורנטים מבוסס RATIO כי לא תצליח להגיע לRATIO גבוה ותוך כדי להוריד בצורה כבדה.
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

כי זה חינם.
כי התכנים עוברים בדיקה שהם לא מכילים תכנים לא הולמים ובאיכות גרועה.
כי התכנים עוברים MPEG2REPAIR
כי אתה מוריד קובץ אחד גדול במקום הרבה קבצים קטנים, קבצי PAR, תיקונים למינהם, חלקים חסרים...
כי יש SNAPSHOTS של התוכן לפני ההורדה.
כי יש VIDEO SAMPLE
כי יש ביקורת משתמשים על הטורנט לגבי איכות האודיו,וידאו.
כי ניתן לבקש ENCODE לטורנט מסויים (H264, 720P...).
ויש בטח עוד כמה סיבות שאני לא מצליח להזכר עכשיו.
כמובן שלרוב המשתמשים בארץ אתרים כאלו לא רלוונטים בגלל מהירות ה UP ופתרון עדיף להם הוא ה USENET - אך עדיין, יש משתמשים מסויימים שעבורם זהו פיתרון מצויין.
לגבי התמונה, תראה את ההודעה שלי בעמוד קודם בשרשור זה משעה 03/02/2007 6:49
כי התכנים עוברים בדיקה שהם לא מכילים תכנים לא הולמים ובאיכות גרועה.
כי התכנים עוברים MPEG2REPAIR
כי אתה מוריד קובץ אחד גדול במקום הרבה קבצים קטנים, קבצי PAR, תיקונים למינהם, חלקים חסרים...
כי יש SNAPSHOTS של התוכן לפני ההורדה.
כי יש VIDEO SAMPLE
כי יש ביקורת משתמשים על הטורנט לגבי איכות האודיו,וידאו.
כי ניתן לבקש ENCODE לטורנט מסויים (H264, 720P...).
ויש בטח עוד כמה סיבות שאני לא מצליח להזכר עכשיו.
כמובן שלרוב המשתמשים בארץ אתרים כאלו לא רלוונטים בגלל מהירות ה UP ופתרון עדיף להם הוא ה USENET - אך עדיין, יש משתמשים מסויימים שעבורם זהו פיתרון מצויין.
לגבי התמונה, תראה את ההודעה שלי בעמוד קודם בשרשור זה משעה 03/02/2007 6:49
אבל כן, אפשר להסכים שאדם עם חיבור אינטרנט כמו שלך לא ישרוד באתר טורנטים מבוסס RATIO כי לא תצליח להגיע לRATIO גבוה ותוך כדי להוריד בצורה כבדה....
יפה אמרתם.כמובן שלרוב המשתמשים בארץ אתרים כאלו לא רלוונטים בגלל מהירות ה UP ופתרון עדיף להם הוא ה USENET - אך עדיין, יש משתמשים מסויימים שעבורם זהו פיתרון מצויין....
אם אתם מזינים את ה Ratio שלכם א. באמצעות חיבור האוניברסיטה המהיר, ב. ע"י תשלום מטורף לספק האינטרנט על Upload מהיר, ג. ע"י הישארות במצב Seeder למשך שעות ארוכות, אז יפה, ואני בהחלט יכול לראות כיצד אתם יכולים להגיע למהירויות הורדה מקסימליות (ע"י השתתפות בקהילות שתיארתם), אבל העניין הוא שלרובנו כל האופציות הנ"ל אינן רלוונטיות.
הפתרון האידיאלי לאדם עם חיבור 380kbyte/sec הורדה, ו 32kbyte/sec העלאה (שלא מעוניין לסנדל את המחשב שלו כל היום במצב Seeder), זה היוזנט. זה כל מה שניסיתי לטעון לאורך כל האשכול, ואני מצטער אם דברי נוסחו או הובנו לא נכון.