מחפש המלצה לmini pc
הצרכים:
שימוש כבד בקודי, כולל הזרמות טורנטים, 1080, שידורי ספורט ישירים בsopcast וכד'..
חשוב שירוץ חלק, כניסת ethernet חובה
התקציב:
200$-250$
ההעדפות:
מבוסס ווינדואס
הכיוונים האפשריים:
eglobal, Voyo V2. Pipo X6S. Minix NEO Z64
היופי לא חשוב.
שימוש כבד בקודי, כולל הזרמות טורנטים, 1080, שידורי ספורט ישירים בsopcast וכד'..
חשוב שירוץ חלק, כניסת ethernet חובה
התקציב:
200$-250$
ההעדפות:
מבוסס ווינדואס
הכיוונים האפשריים:
eglobal, Voyo V2. Pipo X6S. Minix NEO Z64
היופי לא חשוב.
- eliran8s
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 263
- נתן תודות: 7 פעמים
- קיבל תודות: 35 פעמים
ממליץ על 1 מה 2 האלו :
1. VOYO V2 - בעיקר בגלל נפח האחסון המוגדל ובגלל הבטריה. יש לי אחד כזה בבית
2. Tronsmart BJ19 - מגיע עם מעבד J1900 שיתאים לשימושים שלך , הוא מגיע כמחשב "עירום" ותרכיב לו בעצמך זכרון + דיסק (הרכבה די קלה).
בנוסף תוכל להעזר באתר הנ"ל - http://mini-pc.wix.com/minipc
זה אתר ישראלי חדש והשוואתי לסטרימרים ולמחשבי מיני - יש שם הרבה אינפורמציה וניתן להשוות בקלות בין מאפייני הדגמים .
1. VOYO V2 - בעיקר בגלל נפח האחסון המוגדל ובגלל הבטריה. יש לי אחד כזה בבית
2. Tronsmart BJ19 - מגיע עם מעבד J1900 שיתאים לשימושים שלך , הוא מגיע כמחשב "עירום" ותרכיב לו בעצמך זכרון + דיסק (הרכבה די קלה).
בנוסף תוכל להעזר באתר הנ"ל - http://mini-pc.wix.com/minipc
זה אתר ישראלי חדש והשוואתי לסטרימרים ולמחשבי מיני - יש שם הרבה אינפורמציה וניתן להשוות בקלות בין מאפייני הדגמים .
1) לקחת מעבד "זול"- I5 4200Y שמצד אחד חזק מספיק בשביל לפרק לגורמים כל תוכן 1080, ומצד שני, עם מעטפת תרמית נמוכה שלא יתחמם במאמץ ויפגע בביצועים.eyalpaz כתב:תודה רבה על התגובה המהירה..
אין לי כוונה לקנות Barebone. אני מעדיף לקנות מכשיר מורכב..
ראיתי שהרבה חברים פה בוחרים דווקא במחשבים של eglobal, מה לדעתך השילוב של מעבד ראם ורום שהוא האופטימלי לצרכיי?...
2) ראם- עדיף 8GB לצורך גלישה ועבודה במקביל.
3)אחסון- לקחת SSD קטן למערכת הפעלה (32 או 64), ועוד כונן גדול לטורנטים.
בניתי מחשב כזה אצלהם ועובד פגז.
·
- eliran8s
-
- חבר פעיל מאוד

אגב - אופציה נוספת ונהדרת - הגרסה החדשה של VOYO - דגם שהוא חזק וטוב משמעותית מ VOYO V2
הוא עכשיו במכירה מוקדמת במחיר מוזל (המחיר עולה ככה שהזמן עובר ויותר יחידות מוזמנות) -
הדגם הזה גם יתאים לצרכיך וגם יושב במסגרת התקציב שלך
http://www.banggood.com/VOYO-V3-Windows ... 1352015119
הוא עכשיו במכירה מוקדמת במחיר מוזל (המחיר עולה ככה שהזמן עובר ויותר יחידות מוזמנות) -
הדגם הזה גם יתאים לצרכיך וגם יושב במסגרת התקציב שלך
http://www.banggood.com/VOYO-V3-Windows ... 1352015119
נערך לאחרונה על ידי eliran8s ב 10/01/2016 16:18, נערך פעם 1 בסך הכל.
·נראה מצוין, זה בא עם מערכת הפעלה? בשביל להסטרים טורנטים צריך זיכרון של 1TB?idonoach כתב:משהו כזה, ולהוסיף לו 1TB ב50$
http://www.aliexpress.com/store/product ... 47704.html...
בנוסף, אני רואה שהמתמודד העיקרי זה הVOYO, אפשר להבין מה ההבדלים בינהם?- ביצועית ולא חומרית..
זה בא עם מערכת הפעלה "פרוצה" אבל עבודות טוב מאוד. בלי הודעות שגיאה מוזרות.
אני קורא שוב את הודעתך- בשביל להזרים טורנטים בהרחבות כמו פולסאר לא צריך כונן נוסף מלבד הSSD וזכרון ראם.
כונן הטרה (1000 ג'יגה) הוא בשביל הורדות טורנטים ומדיה כבדה, ואם אין לך רצון להוריד אלא רק להזרים- אין בו צורך כלל.
תוכל להסתפק במפרט שבלינק (ולבחור 32 או 64 SSD ו 8GB ראם)
אני קורא שוב את הודעתך- בשביל להזרים טורנטים בהרחבות כמו פולסאר לא צריך כונן נוסף מלבד הSSD וזכרון ראם.
כונן הטרה (1000 ג'יגה) הוא בשביל הורדות טורנטים ומדיה כבדה, ואם אין לך רצון להוריד אלא רק להזרים- אין בו צורך כלל.
תוכל להסתפק במפרט שבלינק (ולבחור 32 או 64 SSD ו 8GB ראם)
- eliran8s
-
- חבר פעיל מאוד

·ה EGLOBAL מגיע ללא מערכת הפעלה . (רשום למטה , במפרט , שאפשר לשים עליו לינוקס או WINDOWS (לא כולל XP) )eyalpaz כתב:·נראה מצוין, זה בא עם מערכת הפעלה? בשביל להסטרים טורנטים צריך זיכרון של 1TB?......
בנוסף, אני רואה שהמתמודד העיקרי זה הVOYO, אפשר להבין מה ההבדלים בינהם?- ביצועית ולא חומרית.....
מהסתכלות בדף המוצר אני היתי חושש מאחר הוא נשלח דרך DHL - מה שמעלה את הסיכוי ( משמעותית) שהחבילה תידגם במכס ותאלץ לשלם מיסים כשהחבילה תגיע ארצה. (יחד עם כל מיני אגרות והיטלים ש DHL ושאר חברות השילוח , כדוגמת פדקס , UPS וכו' אוהבות לקחת לשם שחרור החבילה מהמכס)
ההבדל ביניהם שהVOYO מבוסס מעבד מסדרת ATOM וה4200Y הוא בארכטיקטורת האסוואל- הרבה יותר חזק.
מבחינת עבודה בתוך קודי- בספק אם תרגיש הבדל ביניהם. לATOM יש תמיכה מובנית בחומרה לפיענוח תכנים מסויימים, וה4200Y מספיק חזק בשביל לפענח באמצעות תוכנה כך שלא יהיה הבדל נראה לעין.
מבחינת עבודה כללית בחלונות, גלישה באתרי צפייה ישירה, וגלישה באופן כללי, ה4200Y יהיה מהיר משמעותית.
מבחינת עבודה בתוך קודי- בספק אם תרגיש הבדל ביניהם. לATOM יש תמיכה מובנית בחומרה לפיענוח תכנים מסויימים, וה4200Y מספיק חזק בשביל לפענח באמצעות תוכנה כך שלא יהיה הבדל נראה לעין.
מבחינת עבודה כללית בחלונות, גלישה באתרי צפייה ישירה, וגלישה באופן כללי, ה4200Y יהיה מהיר משמעותית.
המוצרים של איגלובל נשלחים דרך DHL ומעולם לא נתפסים במכס- מכיוון שמוצהר עליהם ערך של 60$ עם הגדרה כללית של סטרימר- לאנשי המכס בארץ או בעולם, אין באמת ייחוס לכמה המכשיר שווה ומה המפרט הפנימי שלו, ואין שום עדות שמוצר כזה אי פעם נתפס.
ולי ולהרבה אחרים מהפורום יש ניסיון טוב עם משלוח הDHL של EGLOBAL....eliran8s כתב:לי יש נסיון מר עם משלוחים שנשלחו עם UPS ו DHL , נאלצתי לשלם על כל מיני "אגרות רישומון" והיטלים מוזרים שניפחו את העלות .
יכול להיות שבמקרה של איגלובל זה אחר ....
אמנם לא מדובר באמת במשלוח 7 ימים כפי שמוצהר- אלא בשבועיים-שלושה,
אבל אין שום בעיות מס, ולא עלויות עמילות שונות
·
·תודה רבה לשניכם על התגובות..idonoach כתב:ולי ולהרבה אחרים מהפורום יש ניסיון טוב עם משלוח הDHL של EGLOBAL..........
אמנם לא מדובר באמת במשלוח 7 ימים כפי שמוצהר- אלא בשבועיים-שלושה,
אבל אין שום בעיות מס, ולא עלויות עמילות שונות
·...
אני ככל הנראה אזמין באמת את מה שהמלצת עם 64SSD ו -8GB ראם..
את מערכת ההפעלה אני מבקש מהם?
והאם אתה בטוח (כלומר, ראית במו עיניך) שpulsar ירוץ על זה חלק בהזרמות של 1080p? סליחה על קטנות האמונה, אבל כולנו פה יודעים שגליץ' קטן פעם בדקה יכול להרוס את כל חווית הצפיה ואני רוצה להיות בטוח שאני נמנע מזה
שוב, תודה על ההכוונה
תבקש מהם חלונות 10, ואם אין, תבקש 8.1 וכשתפעיל בבית, תשדרג ל10 (זה מציע לך אוטו')eyalpaz כתב:·תודה רבה לשניכם על התגובות........
אני ככל הנראה אזמין באמת את מה שהמלצת עם 64SSD ו -8GB ראם..
את מערכת ההפעלה אני מבקש מהם?
והאם אתה בטוח (כלומר, ראית במו עיניך) שpulsar ירוץ על זה חלק בהזרמות של 1080p? סליחה על קטנות האמונה, אבל כולנו פה יודעים שגליץ' קטן פעם בדקה יכול להרוס את כל חווית הצפיה ואני רוצה להיות בטוח שאני נמנע מזה
שוב, תודה על ההכוונה...
כפי שאמרתי יש לי מחשב דומה (4300Y, 8GB,64 SSD) וביום שישי האחרון צפיתי באמצעותו עם הרחבת הפולסאר (הזרמת טורנט), בסרט החדש SICARIO באיכות BLURAY- קובץ בגודל 8.9 גיגה. רץ חלק לאורך כל הסרט.
במחשב הזה, אם זה לא ירוץ חלק, זה רק מתי שלא יהיה מספיק SEEDS.
·
·לא הבנתי את הכוונה במשלוח דרך DHL- לפי עליאקספרס זה תוספת של בערך 20$ למשלוח דרכם.idonoach כתב:המוצרים של איגלובל נשלחים דרך DHL ומעולם לא נתפסים במכס- מכיוון שמוצהר עליהם ערך של 60$ עם הגדרה כללית של סטרימר- לאנשי המכס בארץ או בעולם, אין באמת ייחוס לכמה המכשיר שווה ומה המפרט הפנימי שלו, ואין שום עדות שמוצר כזה אי פעם נתפס....
המשלוח הרגיל הוא דרך china post לא?
הנושא כבר עלה לדיון בעבר.eyalpaz כתב:·לא הבנתי את הכוונה במשלוח דרך DHL- לפי עליאקספרס זה תוספת של בערך 20$ למשלוח דרכם.......
המשלוח הרגיל הוא דרך china post לא?...
כן זה בתוספת תשלום, אבל לדעתי משתלם מאוד.
אתה יכול לבצע את ההזמנה ישירות מול איש המכירות- הוא ישלח לך בקשה תשלום בפייפאל.
הוא הבטיח לי שכל לקוח מישראל שיבצע ממנו הזמנה, יקבל שדרוג לBT והנחה של 8% מההזנה.
זה המייל שלו- (קריס). אתה יכול להגיד לו ש IDO שלח אותך, והוא יכבד את ההנחה.
[email protected]
·