ערב טוב, ברשותי מערכת פשוטה של broadlink אשר שולטת בכל הבית.. עושה כל מה שבית חכם עושה.
מעבר לשליטה בטלויזיה מקרן מזגנים ואורות, אני שולט גם בדוד ומקבל עבורו פידבק, שולט בחניה ועוד..
אני כבר מזה זמן רוצה להגדיר באיזשהו אופן הפעלת פקודות קוליות כמו שעשו פה לפניי עם בתים מבוססים vera.
לצערי אין לbroadlink תוכנה למחשב אלא רק לאייפון ואנדרואיד. אני משתמש רק באייפון אך אין לי בעיה לירכוש חומרה ייעודית הכוללת מכשיר מבוסס אנדרואיד ומיקרופון מתאים.
האם יש תוכנה שנמצאת בהאזנה תמידית שיכולה להתממשק עם האפליקציה של broadlink ?
אשמח להכוונה ועזרה.
ייעוץ בהליך דיבור עם הבית
הורדתי אותה כרגע אבל אין לך סינכרון עם ברודלינק, וגם זה לא מתאים לי..
אני מחפש לעשות משפטים כגון הדלק את הטלויזיה או הדלק את האור בסלון או הדלק את המזגן וכו..
כיום יש לי שליטה על כל אלה אני רק צריך תוכנה שנמצאת בהאזנה תמידית שברגע שהיא שומעת משפט שהגדרתי מראש היא תבצע את הפעולה הרצויה.
הבעיה היא שצריך אפליקציה לאנדרואיד כיוון שהאייפון לא יאפשר זאת ואין תוכנה של ברודלינק למחשב.
אני מחפש לעשות משפטים כגון הדלק את הטלויזיה או הדלק את האור בסלון או הדלק את המזגן וכו..
כיום יש לי שליטה על כל אלה אני רק צריך תוכנה שנמצאת בהאזנה תמידית שברגע שהיא שומעת משפט שהגדרתי מראש היא תבצע את הפעולה הרצויה.
הבעיה היא שצריך אפליקציה לאנדרואיד כיוון שהאייפון לא יאפשר זאת ואין תוכנה של ברודלינק למחשב.