בעיות קליטה בעידן פלוס: network streamer או חיבור אנטנה לתשתית יס
כמו רבים, אנו חווים בעיות קליטה, חלקן במרתף, בו מן הסתם לא ניתן לחבר אנטנה.
חשבתי על שני פתרונות:
1. התשתית בבית היא כבלי קואקסים של יס. אם אתחבר לאחת היציאות עם אנטנת DTT בחדר בו יש קליטה טובה, האם הסיגנל יגיע לשאר החדרים בבית ואוכל להתחבר עם ממירי עידן ישירות אליהן? האם צריך להתחבר דרך מגבר?
2. האם יש המלצה למקלט עידן פלוס שהוא גם network streamer וניתן להזרים באמצעותו את הווידאו לחדרים אחרים מעל רשת קוית/אלחוטית?
חשבתי על שני פתרונות:
1. התשתית בבית היא כבלי קואקסים של יס. אם אתחבר לאחת היציאות עם אנטנת DTT בחדר בו יש קליטה טובה, האם הסיגנל יגיע לשאר החדרים בבית ואוכל להתחבר עם ממירי עידן ישירות אליהן? האם צריך להתחבר דרך מגבר?
2. האם יש המלצה למקלט עידן פלוס שהוא גם network streamer וניתן להזרים באמצעותו את הווידאו לחדרים אחרים מעל רשת קוית/אלחוטית?
- tomer_1968
- עוסק בתחום

- תגובות: 1395
- נתן תודות: 52 פעמים
- קיבל תודות: 47 פעמים
חבר אנטנה עם חוט ארוך המגיע עד למרתף אסור לגעת בתשתית של יס השתמש באנטנה חיצונית עם מגבר שיעבוד ליותר מנקודה אחת
·איך אתה תמיד כותב דברים שלא קשורים בכלל למציאות ?? העיקר שתהיה לך נוכחות בפורום ותוכל למכור את השטויות שלך לאנשים.tomer_1968 כתב:חבר אנטנה עם חוט ארוך המגיע עד למרתף אסור לגעת בתשתית של יס השתמש באנטנה חיצונית עם מגבר שיעבוד ליותר מנקודה אחת...
על פי חוק , הכבילה שעוברת בתוך הדירה, שייכת לבעל הדירה ולא להוט, יס, בזק, חשמל מוטי ועוד ועוד..
מותר בהחלט לנתק את קצה הכבל שמתחבר מארון התקשורת של הבניין מהתשתית של הוט או יס ולחבר אנטנת קליטה לעידן פלוס.
אם כבר, מי שעושה מעשה לא חוקי בעליל אלו הוט שמתלבשים על התשתית הקיימת בבניין ,מנתקים בברוטאליות את האנטנה המרכזית ששיכת לכל הדיירים ומחברים את התשתית שלהם. ככה גם מי שרוצה להתנתק, קשה לו להתחבר מחדש לאנטנה.
·לא ברור למה אתה מתכוון כשאתה אומר "במקביל".yosi_keller כתב:אני גר בבית פרטי והתשתית כולה שלי.
האם ניתן לחבר אותם במקביל, כאשר אני מתחבר לתשתית יס בקומה שניה בבית ע"י חיבור יציאת אנטנה עידן פלוס לכבל של יס שיוצא מהקיר?...
נסה להסביר שוב מה המצב הקיים ומה אתה רוצה לעשות.
תודה על העזרה.
יש לי תשתית יס פרוסה ופעילה בבית של כבלי קואקס אליה מחוברים מספר ממירי יס.
אם אחבר לנקודת קיר של יס יציאת אנטנה עידן פלוס (עם/בלי מגבר) באזור שיש בו קליטה טובה, הסגנל של עידן פלוס בתדר 540 מגה יתפשט בתוך כבלי הקואקס של יס בבית.
אני חושב שאוכל לחבר מקלט עידן פלוס ליציאת קיר אחרת של תשתית יס.
אני מניח:
1. יס לא משמשים בתדר של עידן פלוס
2. לא תהיה בעיה של תיאום אימפדנסים
אם אחבר לנקודת קיר של יס יציאת אנטנה עידן פלוס (עם/בלי מגבר) באזור שיש בו קליטה טובה, הסגנל של עידן פלוס בתדר 540 מגה יתפשט בתוך כבלי הקואקס של יס בבית.
אני מניח:
- tomer_1968
- עוסק בתחום

- תגובות: 1395
- נתן תודות: 52 פעמים
- קיבל תודות: 47 פעמים
לקלוט במקביל יס ועידן פלוס אפשרי בנקודה אחת עם קומביינר שמשלב קליטה משניהם כי שניהם על תחום שונה או יותר נכון אולי התכוונת שידורים חופשיים בלווין עם ממיר לוויני או שאני טועה
·yosi_keller כתב:תודה על העזרה.
אני מניח:
אם אתה רוצה להשתמש בתשתית לקליטה במקביל גם של יס וגם של עידן זה אפשרי אבל אתה צריך מפצל שנקרא Diplexer. אתה מחבר אותו בנקודת ההזנה שאליה מחוברת כרגע רק הצלחת של יס. לכניסה שמעבירה עד 2.1Ghz אתה מחבר את הצלחת, ולכניסה השנייה אנטנה שמתאימה לקליטה של עידן פלוס.
בשקעים שמהם אתה רוצה להוציא גם יס וגם עידן אתה צריך לעשות פעולה הפוכה- לחבר דיפלקסר כזה וממנו למשוך חוטים בהתאמה לממירים.
עדיף להשתמש בשקע בקיר שכבר מפצל את האותות לפי סוג (רדיו, טלוויזיה ולוויין)....
- JEXY
- עוסק בתחום

- תגובות: 12241
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 625 פעמים
- יצירת קשר:
יוסי, אם אני זוכר נכון את הבית שלך אפשר להשחיל תשתית נוספת עבור עידן+ ולמקם אנטנה על הגג.
מנסיוני מיקסרים למניהם בעייתיים עם תשתית יס למי שיש VOD...
אגב, למה באמת לא להשתמש במחשב מדיה או סטרימר רשת לטובת צפייה בשידורי עידן+? הרי יש לך תשתית תקשורת מצויינת
מנסיוני מיקסרים למניהם בעייתיים עם תשתית יס למי שיש VOD...
אגב, למה באמת לא להשתמש במחשב מדיה או סטרימר רשת לטובת צפייה בשידורי עידן+? הרי יש לך תשתית תקשורת מצויינת