חבילת גיימרים עם מהירות 100MB
שלום,
אני כרגע בתשתית HOT וספק בזק.
אני מקבל 100 MB אצל שניהם כמו שצריך אבל עדיין לא מרוצה מהפינג במשחקי רשת כשיש עומסים
כמו בסופ"ש וכו..
הבנתי שחבילת גיימרים זה כמו כביש 6 (עוקף את כל העומסים) אבל הנציגה אמרה לי שזה עד 30MB
השאלה מה כדאי חבילת גיימרים עם 30MB וחייגן או בלי חייגן ולהשאר על100MB
או שיש אפשרות להגיע עם חבילת גיימרים וחייגן ל100MB, אם כן אז איך ומה צריך לקנות וכו'
תודה רבה לעוזרים!!
אני מקבל 100 MB אצל שניהם כמו שצריך אבל עדיין לא מרוצה מהפינג במשחקי רשת כשיש עומסים
כמו בסופ"ש וכו..
הבנתי שחבילת גיימרים זה כמו כביש 6 (עוקף את כל העומסים) אבל הנציגה אמרה לי שזה עד 30MB
או שיש אפשרות להגיע עם חבילת גיימרים וחייגן ל100MB, אם כן אז איך ומה צריך לקנות וכו'
תודה רבה לעוזרים!!
- uh99
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3783
- נתן תודות: 1143 פעמים
- קיבל תודות: 187 פעמים
·זה כמו הכבל תת ימי שלהם זה עוזר לבזק בין לא ומי... ולא לצרכנים ,,,fighter כתב:זה לא בלוף
תחשוב שאתה מגיע לתור למתקן בפארק שעשועים ומקדמים אותך למקום משמעותי יחד עם אלה ששילמו כאשר כל אלה שלא שילמו עדיין מחכים בהתחלה...
- מתן_בזק_בינלאומי
-
- עובד טלפוניה/אינטרנט

- תגובות: 200
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 6 פעמים
היי,fail כתב:שלום,
כמו בסופ"ש וכו..
תודה רבה לעוזרים!!...
חבילת הגיימר אכן מספקת קישור ייעודי וישיר לשרתי המשחקים המובילים בחו"ל ומתוך כך מאפשרת חווית משחק איכותית יותר עם זמני תגובה מהירים.
לפרטים נוספים אודות התצורה המועדפת, מוזמן לשלוח פרטי התקשרות במייל ל[email protected].
בברכה,
מתן, בזק בינלאומי