בצפייה בטלוויזיה דרך usb , הסאונד בפורמט AC3 לא עובד, רק MPEG עובד
שלום,
יש לי טלוויזיה חדשה. ניסיתי לצפות בסרטים שנמצאים על הארד דיסק חיצוני, דרך USB. אבל ברוב הסרטים אין סאונד!
לפי עצה שניתנה כאן הורדתי את mediainfo ושם ראיתי שהקבצים עם אודיו בפורמט AC3 הם אלה שלא עובדים. ואילו הקבצים בפורמט MPEG-1 audio layer 3 כן עובדים.
אני כרגע לא רוצה להשקיע כסף בסטרימר.
האם יש תוכנת המרת אודיו חינמית מתאימה או פיתרון אחר?
תודה!
יש לי טלוויזיה חדשה. ניסיתי לצפות בסרטים שנמצאים על הארד דיסק חיצוני, דרך USB. אבל ברוב הסרטים אין סאונד!
לפי עצה שניתנה כאן הורדתי את mediainfo ושם ראיתי שהקבצים עם אודיו בפורמט AC3 הם אלה שלא עובדים. ואילו הקבצים בפורמט MPEG-1 audio layer 3 כן עובדים.
תודה!
- superbizho
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 718
- נתן תודות: 44 פעמים
- קיבל תודות: 47 פעמים
מה הדגם של הTV שלך? מאוד מוזר ש הוא לא תומך ב AC3....
·sharonko כתב:אני מבינה שלאף אחד בפורום כאן אין רעיון שיכול לעזור לי?
שלום,
תודה!...
- superbizho
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 718
- נתן תודות: 44 פעמים
- קיבל תודות: 47 פעמים
@Alon_Solo
·או פשוט לקנות סטרימר ב200 שח שיעזה את כל העבודה של פיענוח ועיבוד וישדר לHDMI של TV....
·או פשוט לקנות סטרימר ב200 שח שיעזה את כל העבודה של פיענוח ועיבוד וישדר לHDMI של TV....
- Alon_Solo
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4150
- נתן תודות: 71 פעמים
- קיבל תודות: 440 פעמים
·או לקנות טלוויזיה חדשה או ללכת לראות אצל חברים... רק מה לעשות שהשואלת ציינה שהיא רוצה לצפות בסרטים בביתה ולא רוצה לא לקנות סטרימר ובטח לא טלוויזיה חדשה. במילים אחרות, היא מחפשת פתרון ללא עלות כספית, זניחה ככל שהיא נראית לך. אז אלא אם מישהו מתנדב למסור לה סטרימר ישן (באתר עם רוב גברי עמוס בגדג׳טים, זה לגמרי לא יפתיע אותי), זה לא יכול לפתור לה את הבעיה.superbizho כתב:@Alon_Solo
·או פשוט לקנות סטרימר ב200 שח שיעזה את כל העבודה של פיענוח ועיבוד וישדר לHDMI של TV.......
תודה לכולם! בינתיים גיליתי שגם לחברה שלי יש בעיה דומה,
והיא פשוט רואה על המחשב מה שאי אפשר. אז עכשיו אני יודעת מה האופציות לפי מה שאמרתם ונראה כבר. תודה רבה!
אגב, למה תמיד חושבים שאני זכר בפורומים האלה? אין נשים כאן?
אגב, למה תמיד חושבים שאני זכר בפורומים האלה? אין נשים כאן?
- mp3lll
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20679
- נתן תודות: 126 פעמים
- קיבל תודות: 969 פעמים
·Alon_Solo כתב:·או לקנות טלוויזיה חדשה או ללכת לראות אצל חברים... רק מה לעשות שהשואלת ציינה שהיא רוצה לצפות בסרטים בביתה ולא רוצה לא לקנות סטרימר ובטח לא טלוויזיה חדשה. במילים אחרות, היא מחפשת פתרון ללא עלות כספית, זניחה ככל שהיא נראית לך. אז אלא אם מישהו מתנדב למסור לה סטרימר ישן (באתר עם רוב גברי עמוס בגדג׳טים, זה לגמרי לא יפתיע אותי), זה לא יכול לפתור לה את הבעיה..........
זה לא אומר שהוא לא צודק, אין שום סיבה לשבת להתחיל להמיר סרטים בשביל לצפות, שום סיבה.
- Alon_Solo
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4150
- נתן תודות: 71 פעמים
- קיבל תודות: 440 פעמים
·אבל היא אמרה מפורשות שהיא לא רוצה לקנות סטרימר למרות שזה יפתור לה את הבעיה. אז איך בדיוק הוא צודק?mp3lll כתב:·......
זה לא אומר שהוא לא צודק, אין שום סיבה לשבת להתחיל להמיר סרטים בשביל לצפות, שום סיבה....
חוץ מזה, זה לא כזה ביג דיל להמיר סרטים. בזמן שיקח לה במצטבר לקנות סטרימר ולחבר אותו, היא מעדיפה להמיר סרטים ולחסוך כסף. זהו רצונה וזו זכותה.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20183
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
@sharonko
ממליץ לעבור על כל השרשור הזה עבור פתרון להמרת אודיו מהסרטים שלך. (במידה ומדובר בקבצע MKV).
http://www.hometheater.co.il/vt247529.html
ממליץ לעבור על כל השרשור הזה עבור פתרון להמרת אודיו מהסרטים שלך. (במידה ומדובר בקבצע MKV).
http://www.hometheater.co.il/vt247529.html