התעייצות לגבי יצירת נקודת גז במרפסת שמש עבור מנגל גז בדירה חדשה מקבלן(תמונה
שלום לכולם,
בעוד שנה אני נכנס לדירה חדשה שרכשתי מקבלן ואני בדילמה אם לבקש מהקבלן שיעשה לי הכנה לנקודת גז במרפסת.
ההכנה עולה לי כ1700 שקל.
בתוכנית שלי בראש רציתי לקנות את הוובר Q3200 עם כיסוי והעגלה.אני מעוניין להשאיר אותו קבוע במרפסת ואחת לשבוע לעשות מנגל ל2-3 אנשים.
מבחינת גז אז אני הולך להשתמש בכיריים גז אז הבית יהיה מחובר לגז.
מה הייתרונות והחסרונות של נקודת גז במרפסת?
האם זה הכנה מכוערת ובולטת?
האם בלון גז יעשה את העבודה?האם בלון גז ביטוחתי עם ילדים?
האם קיימת בעיה להשאיר את המנגל קבוע במרפסת עם כיסוי?
תודה
בעוד שנה אני נכנס לדירה חדשה שרכשתי מקבלן ואני בדילמה אם לבקש מהקבלן שיעשה לי הכנה לנקודת גז במרפסת.
ההכנה עולה לי כ1700 שקל.
בתוכנית שלי בראש רציתי לקנות את הוובר Q3200 עם כיסוי והעגלה.אני מעוניין להשאיר אותו קבוע במרפסת ואחת לשבוע לעשות מנגל ל2-3 אנשים.
מבחינת גז אז אני הולך להשתמש בכיריים גז אז הבית יהיה מחובר לגז.
מה הייתרונות והחסרונות של נקודת גז במרפסת?
האם זה הכנה מכוערת ובולטת?
האם בלון גז יעשה את העבודה?האם בלון גז ביטוחתי עם ילדים?
האם קיימת בעיה להשאיר את המנגל קבוע במרפסת עם כיסוי?
תודה
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17930
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2494 פעמים
1.למי שרוצה למנגל במרפסת יש רק יתרונות אין חסרונות מה האופציה השניה, למנגל בבית?
הבעיה היחידה עלולה להגיע , מכיוון השכנים מעליך.
2. לא מדובר בהכנה מכוערת, בסך הכל ברז גז קטן צמוד לקיר ,במקום המיועד בגובה הפנל.
3. בלון גז יעשה את העבודה ואין בעיית בטיחות, כל עוד שומרים על הכללים . החסרון הוא שאחת לכמה זמן תאלץ לסחוב
בלון חדש.
4. אין בעיה להשאיר במרפסת כל עוד יש כיסוי איכותי.
מאחר ויש לך גז בדירה יהיה חכם מאוד לבצע את ההכנה.
תתחדש.
הבעיה היחידה עלולה להגיע , מכיוון השכנים מעליך.
2. לא מדובר בהכנה מכוערת, בסך הכל ברז גז קטן צמוד לקיר ,במקום המיועד בגובה הפנל.
3. בלון גז יעשה את העבודה ואין בעיית בטיחות, כל עוד שומרים על הכללים . החסרון הוא שאחת לכמה זמן תאלץ לסחוב
בלון חדש.
4. אין בעיה להשאיר במרפסת כל עוד יש כיסוי איכותי.
מאחר ויש לך גז בדירה יהיה חכם מאוד לבצע את ההכנה.
תתחדש.
- שי-כ
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4810
- שם מלא: שי כהן
- נתן תודות: 949 פעמים
- קיבל תודות: 302 פעמים
אני עשיתי נקודת גז במרפסת בבית חדש שנכנסתי לפני חמש שנים. רק לפני שנה רכשתי מנגל גז
לדעתי הנקודה יותר אסתטית ונסתרת מבלון שיעמוד שם קבוע.
כך בחשבון שהעוצמה של צובר גז יותר חלשה מבלון. אני עדיין מתרגל...
אבל אין התעסקות עם גחלים או בלוני גז. לכן זה נוחות
לדעתי הנקודה יותר אסתטית ונסתרת מבלון שיעמוד שם קבוע.
כך בחשבון שהעוצמה של צובר גז יותר חלשה מבלון. אני עדיין מתרגל...
אבל אין התעסקות עם גחלים או בלוני גז. לכן זה נוחות
- molvy
- חבר מכור קשה

- תגובות: 7041
- נתן תודות: 1274 פעמים
- קיבל תודות: 1461 פעמים
הבעיה היחידה בחיבור נקודה לגריל היא כמות הגז שהנקודה מסוגלת לספק.
בד"כ הגרילים צורכים הרבה גז והצובר כפ שאמר קודמי לא חזק כמו בלון ובנוסף הצנרת מורידה עוד קצת עצמת זרימה יוצא מצב (כך היה לי) בנקודת הגז הייעודית לא ממש נתנה את הכמות הרצויה והאש בגריל לא היתה מספיק חמה.
אני פתרתי את הבעיה במעבר לבלון ליד הגריל.
שווה לברר אם הנקודה הייעודית תתן לך את הספיקה הרצויה (1700 שקל זה לא מעט כסף)
בהצלחה ובתיאבון
בד"כ הגרילים צורכים הרבה גז והצובר כפ שאמר קודמי לא חזק כמו בלון ובנוסף הצנרת מורידה עוד קצת עצמת זרימה יוצא מצב (כך היה לי) בנקודת הגז הייעודית לא ממש נתנה את הכמות הרצויה והאש בגריל לא היתה מספיק חמה.
אני פתרתי את הבעיה במעבר לבלון ליד הגריל.
שווה לברר אם הנקודה הייעודית תתן לך את הספיקה הרצויה (1700 שקל זה לא מעט כסף)
בהצלחה ובתיאבון
- זורו44
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5453
- נתן תודות: 411 פעמים
- קיבל תודות: 187 פעמים
אם האש לא חזקה בנקודת הגז כמו בבלון אולי צריך ווסת או משהו שכן יתן לחץ?
אצלי הקבלן נותן סטנדרט נקודת גז במרפסת,
נראה לי שאם במנגל האש לא חזקה ,אז מה ההבדל בכיריים גז במטבח לבין מנגל גז,הפרש של מרחק של כמה מטרים בצינור?
אצלי הקבלן נותן סטנדרט נקודת גז במרפסת,
נראה לי שאם במנגל האש לא חזקה ,אז מה ההבדל בכיריים גז במטבח לבין מנגל גז,הפרש של מרחק של כמה מטרים בצינור?
האמת מנצחת בסופו של דבר תמיד
תודה על הטיפים העצות:
1.אם זה באמת בגובה הפאנל וזה ברז קטן אז לא נראה מכוער ובעייתי
2.זה בניין עם הרבה מרפסות שהם גם גינה - אני מאמין שהרבה הולכות לעשות נקודת גז ולקנות מנגלים.
3.אני לא חושב שזה בעייתי להסתיר את הבלון,הבלון יישב בעגלה במנגל עצמו
http://screenpresso.com/=VM40c תמונה
מיד בסיום השימוש במנגל אני פשוט אנתק את הבלון והצינור ואשאיר אותו במקום המיועד לו.הכיסוי יכסה את כל המנגל.
4.אחת לשנה אין לי בעיה לקחת את הבלון למילוי לפי מה שקראתי בפורום עלות הבלון בהתחלה היא 500 שקלים ואחר כך כל מילוי הוא 100 שקל.
שאלות:
1.כל כמה זמן אצטרך למלא את הבלון?(בלון 5 קילו) -מבחינת שימוש השימוש יהיה 1 לשבוע במשך כל השנה זה אומר 50 פעם בשנה והכוונה היא להכין כמויות של בשר ל 2 אנשים.
2.שאתם אומרים לשמור כל כללי ביטחות-למה אתם מתכוונים?איזה כללי בטיחות יש עם בלון\נקודת גז בקיר?
3.האם קיימת לי אפשרות לבדוק מראש כמה אספקה של גז נקודת הגז במרפסת תיתן לי?
4.האם זה בעייתי שאני אסים להשתמש במנגל באמצעות בלון גז ואני אשאיר את הבלון גז בתוך העגלה במנגל ופשוט יסגור אותו עם הכיסוי וישים אותו בצד של המרפסת?האם זה בעייתי מבחינת מזג אוויר?האם המנגל ישרוד שמש וגשם?
תודה
1.אם זה באמת בגובה הפאנל וזה ברז קטן אז לא נראה מכוער ובעייתי
2.זה בניין עם הרבה מרפסות שהם גם גינה - אני מאמין שהרבה הולכות לעשות נקודת גז ולקנות מנגלים.
3.אני לא חושב שזה בעייתי להסתיר את הבלון,הבלון יישב בעגלה במנגל עצמו
http://screenpresso.com/=VM40c תמונה
מיד בסיום השימוש במנגל אני פשוט אנתק את הבלון והצינור ואשאיר אותו במקום המיועד לו.הכיסוי יכסה את כל המנגל.
4.אחת לשנה אין לי בעיה לקחת את הבלון למילוי לפי מה שקראתי בפורום עלות הבלון בהתחלה היא 500 שקלים ואחר כך כל מילוי הוא 100 שקל.
שאלות:
1.כל כמה זמן אצטרך למלא את הבלון?(בלון 5 קילו) -מבחינת שימוש השימוש יהיה 1 לשבוע במשך כל השנה זה אומר 50 פעם בשנה והכוונה היא להכין כמויות של בשר ל 2 אנשים.
2.שאתם אומרים לשמור כל כללי ביטחות-למה אתם מתכוונים?איזה כללי בטיחות יש עם בלון\נקודת גז בקיר?
3.האם קיימת לי אפשרות לבדוק מראש כמה אספקה של גז נקודת הגז במרפסת תיתן לי?
4.האם זה בעייתי שאני אסים להשתמש במנגל באמצעות בלון גז ואני אשאיר את הבלון גז בתוך העגלה במנגל ופשוט יסגור אותו עם הכיסוי וישים אותו בצד של המרפסת?האם זה בעייתי מבחינת מזג אוויר?האם המנגל ישרוד שמש וגשם?
תודה