מקלדת לקודי בסלולרי: מה מומלץ?
שלום,
רכשתי מקלדת RII 48, אבל לא כל כך התרגלתי אליה: אני בטווח של כ 4 / 5 מטר מהסטרימר, שכנראה גבולי, אז בהקלדת טקסט, לא כל מה שאני מקליד - אכן מוקלד. לעיתים, היא מאבדת סנכרון לרגע עם הסטרימר.
אני 'מתביית' על K 400 של לוג'יטק. אבל רגע לפני, ברצוני לבדוק מקלדת לסלולרי. מהי המקלדת המומלצת? כמו כן, האם מקלדת לסלולרי גם ישלוט בווינדוס שמותקן בסטרימר? (סטרימר AINOL)
תודה
רכשתי מקלדת RII 48, אבל לא כל כך התרגלתי אליה: אני בטווח של כ 4 / 5 מטר מהסטרימר, שכנראה גבולי, אז בהקלדת טקסט, לא כל מה שאני מקליד - אכן מוקלד. לעיתים, היא מאבדת סנכרון לרגע עם הסטרימר.
אני 'מתביית' על K 400 של לוג'יטק. אבל רגע לפני, ברצוני לבדוק מקלדת לסלולרי. מהי המקלדת המומלצת? כמו כן, האם מקלדת לסלולרי גם ישלוט בווינדוס שמותקן בסטרימר? (סטרימר AINOL)
תודה
תודה: התקנתי את YATSE.
הוא לא מוצא שום HOST, אז ניסיתי להגדיר באופן ידני.
כתובת IP של הראוטר: 192.168.1.1
מה עלי להגדיר בפורט?
האם אלו הפרמטרים היחידים שעלי להגדיר על מנת לשלוט במכשיר דרך הסלולרי? איך נעשה הקישור בין הסלולרי לקודי / סטרימר? האם עלי להתקין אפליקציה בסטרימר?
תודה
תודה
הוא לא מוצא שום HOST, אז ניסיתי להגדיר באופן ידני.
כתובת IP של הראוטר: 192.168.1.1
מה עלי להגדיר בפורט?
האם אלו הפרמטרים היחידים שעלי להגדיר על מנת לשלוט במכשיר דרך הסלולרי? איך נעשה הקישור בין הסלולרי לקודי / סטרימר? האם עלי להתקין אפליקציה בסטרימר?
תודה
תודה
גם ניסיתי את KORE. גם שם, אין לי מושג מה להזין בשורות הקינפוג.
מה עלי למלא שם?
האם MEDIA CENTER NAME זהו שם המחשב של הסטרימר?
ADDRESS - כתובת ה IP של הראוטר. נכון?
PORT - מה הפורט?
שם משתמש וסיסמא: אין לי לסטרימר הזה סיסמא, רק שם משתמש שקיבלתי כברירת מחדל (JOHN). אלא אם זה השם משתמש והסיסמא לראוטר.
אשמח לעזרה.
תודה
מה עלי למלא שם?
האם MEDIA CENTER NAME זהו שם המחשב של הסטרימר?
ADDRESS - כתובת ה IP של הראוטר. נכון?
PORT - מה הפורט?
שם משתמש וסיסמא: אין לי לסטרימר הזה סיסמא, רק שם משתמש שקיבלתי כברירת מחדל (JOHN). אלא אם זה השם משתמש והסיסמא לראוטר.
אשמח לעזרה.
תודה
- mp3lll
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20679
- נתן תודות: 126 פעמים
- קיבל תודות: 969 פעמים
חבר, תוצאה ראשונה בגוגל.
http://kodi.wiki/view/Smartphone/tablet_remotes
כן אלה הפרמטרים היחדים, ip ופורט.
http://kodi.wiki/view/Smartphone/tablet_remotes
כן אלה הפרמטרים היחדים, ip ופורט.
"הציבור מטומטם ולכן הציבור משלם" - אין יותר אקטואלי מזה.
·אין לי מיניקס, אלא איינול: האם יש תוכנה לאיינול? (אגב, למה זה תלוי חומרה?)הקרנף כתב:כן. למיניקס יש תוכנה משלהם, אבל אני מעדיף את התוכנה של גוגל google tv remote version 1.1.0
השלט עובד מצויין מאוד וכולל מקלדת.
הגרסא החדשה מהפליי לא עובדת לי......