דרישות לניגון h.264 1080p

תוכנות ניהול מדיה: KODI, תוספים, XBMC, Media Portal, PLEX וכו'
creed פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 955
נתן תודות: 33 פעמים
קיבל תודות: 34 פעמים

שליחה #1 

באותו הקשר, האם סרטונים כדוגמת הסרטונים הבאים ב -1080p
http://movies.yahoo.com/feature/spiderman3_hd.html
http://www.apple.com/trailers/fox/fanta ... rsurfer/hd
הם סרטונים בקידוד h.264?
כלומר אם אני מצליח לנגן אותם חלק אז אני עונה על הדרישות שפותח השרשור הציב?

creed פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #2 

drixie כתב:הסרט באתר של APPLE, ברזולוציה 1080P, הוא H264. עם זאת, לא כל הקטעים שווים. באחת האתרים בדקו את XMEN, רוב הזמן המעבד היה על 70 אחוז, בקטעים מסויימים הגיע ל100 ואף גמגם. לא יודע אם הקליפים הם תובעניים במיוחד או לא. אבל בגדול, אם אתה מנגן בלי DROPPED FRAMES אתה בסדר.
...

creed פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #3 

creed כתב:אוקיי, ושאלה אחרונה כדי להבין סופית, האם זה משנה למחשב אם אני משדר את הקליפ לטלויזיה דרך ה -s-video ולא דרך ה - dvi שבכרטיס מסך? כלומר האם שידור דרך ה -dvi "יאמץ" אותו יותר?
כי אני עם מחשב די בסיסי מצליח לשדר את הסרטונים האלה בצורה חלקה (pentium 4 3ghz, 1g ram, nvidia7100) וחשבתי שזה בגלל שאני משתמש ביציאת ה s-video.
...
drixie כתב:לא חושב שזה משנה. כמובן שב SVIDEO לא תגיע ל1080 שורות. יכול להיות שהסרטונים האלה לא מכווצים במיוחד, או שיש לך מזל :)
באיזה קודק אתה משתמש?
...
creed כתב:מצטער שככה התפרצתי לשרשור, אבל זה נראה לי רלונטי.
מותקן אצלי k lite mega codec pack, וכשאני משדר עם mpc השידור חלק אבל אין סינכרון בין הקול לתמונה, ניסיתי צירוף של קודקים שונים, ולא קיבלתי שיפור.
כשעברתי ל powerdvd 7.2 השידור חלק וללא תקלות סינכרון.
יש תוכנה קטנה בשם fraps אשר מודדת את ה fps שמשודרים בזמן אמת על הצג. כשאני מריץ סרטון מהאתר של apple ב - 720p הקריאה הממוצעת שהתוכנה נותנת לי היא - fps 23.98
כשאני משדר את אותו סרטון ב - 1080p , הקריאה הממוצעת שהיא נותנת לי היא - 23.977 fps (נראה לי שהבבדל הזה זניח, לא?)
כך שאני די בטוח שאני מצליח לשדר את הסרטונים האלו בצורה חלקה.
ודרך אגב, ברור לי שאני לא נהנה מהרזולוציות האלו, כי אני משדר לטלויזית crt, אבל סתם סיקרן אותי לבדוק אם המחשב יכול לשדר אותם.
...

שלח תגובה

חזור אל “תוכנה - KODI”